Κεφάλι μόνο του ψάχνει

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Οι απόψεις διίσταντο. Για κάποιους το κεφάλι που είναι μόνο του, είναι ένα κεφάλι μόνο του που ψάχνει σώμα αποτελούμενο από κρανίο με μάτια. Ο μύθος λέει ότι το κεφάλι μόνο του πέτυχε την τέλεια συνένωση του κεφαλιού του Γιώργου Νταλάρα με το σώμα του Τζίμη Πανούση. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κεφάλι μόνο του είναι μοσχαροκεφαλή καμουφλαρισμένη με μάσκα Μητσοτάκη (φτου φτου μακριά από μας). Ο δεύτερος μύθος αναφέρει ότι το κεφάλι μόνο του είναι το κεφάλι του Μανώλη του Σύριου κομμένο μετά το χάδι από την γκιλοτίνα του Καρατζαφέρη. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το κεφάλι μόνο του μπορεί να ανήκει στο Γιάννη το Φρουρό. Φέρτε μας τώρα το μπισκότο.


  • Η απάντηση είναι μία. Κ Α Ρ Κ Α Ρ Ο Φ Λ Α !

Ναι κυρίες και κύριοι. Η καρκαρόφλα είναι το νέο αντιγηραντικό ελιξήριο με εκχυλίσματα αντιγήρανσης που κάνει θαύματα στον τομέα των αντιγηραντικών, και κυρίως αυτών για την αντιγήρανση (συνήθως αντιγηραντική).

Διότι όπως είπε ο Κύριος Ιησούς Χριστός ο μόνος αναμάρτητος και κολλητός φίλος του Αγίου Πνεύματος, "Ο έχων ένα χιτώνα, ας μην τον έχωνε". Πράγματι, αυτό είναι κάτι που πρακτικώς επιβεβαιώνει την εργαστηριακή θεωρία της χεσοσφαλιάρας η οποία υποστηρίζει ότι, άμα θες να χέσεις πρέπει να το κάνεις, αλλιώς δε θα χέσεις σαν άνθρωπος που όταν θέλει να χέσει το κάνει χωρίς ηθικές αναστολές για τη φουκαριάρα τη θρησκόληπτη αναδρομή της περιβολής των ιδιαιτέρως αμήν.

Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα τα φαρμάκια κάτω σαν απομηχανής Θεός της ομορφιάς.

Μπαρμπαρμπαρμπαρμπαρμπαρμπαρμπαρμπαρμπαρμπαρμπαρμπαρφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ


Οποιος δε βαριεται να βαλει τονους να μην το κανει γιατι η βαρεμαρα ειναι ασχημοπαπο.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είμαι δολοφόνος.