Καψοταχυδρομείον
⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ |
Το καψοταχυδρομείον (αγγληστί hotmail) είναι ένα σάιτ στο ίντερνετς, στο οποίο διακινείται πορνογραφικό υλικό, ιοί, υιοί, ιιιιιιιιι και παρέχει και υπηρεσίες ιμέιλ σε χλιμίντζουρες.
Ιστορία[επεξεργασία]
Η Πρώτη Ιδέα[επεξεργασία]
Το καψοταχυδρομείον ήταν αρχικά μια ιδέα του Στέλιου Καζαντζίδη, ώστε να μπορούν οι έλληνες της προσφυγιάς να του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες με αγγλίδες τουρίστριες και αυτός να τους στέλνει καψουροτράγουδα από την πατρίδα.

Η Υλοποίηση[επεξεργασία]
Παρ' όλα αυτά, τα τεχνικά μέσα της εποχής δεν επέτρεψαν στο Στέλιο να υλοποιήσει το σχέδιό του, κάτι που έγινε το 1980 από τους: Σταμάτη Γονίδη, Βασίλη Καρρά, Σότη Βολάνη, Άκη Τσοχατζόπουλο και Λευτέρη Πανταζή, ενώ συμμετείχε και ο Γιώργος Νταλάρας.
Η Πορεία προς τον Πάτο[επεξεργασία]
Το 1982 η σύνθεση της διοίκησης άλλαξε και πήραν πόδι οι Άκης Τσοχατζόπουλος και Λευτέρης Πανταζής, γιατί κατηγορήθηκαν ότι διακινούσαν σιχαμένο πορνογέρικο ύλικο, και την θέση τους πήραν οι Στέλιος Μπικάκης, Νότης Σφακιανάκης και Μπάμπης Νιώτης. Η νέα διοίκηση έφερε το καψοταχυδρομείον ακόμα πιο κάτω και οικονομικές δυσκολίες έκαναν νωρίς την εμφάνισή τους.
Έτσι λοιπόν το 1984 η εταιρεία πωλείται στον Μπιλ Γκέιτς και το σατανά για ένα πιάτο χαλασμένα σοκολατάκια, καθώς οι παλιοί ιδιοκτήτες ήταν κακομαθημένοι από τις επισκέψεις τους σε πρεσβείες και γνωστά χαϊβάνια. Η νέα διοίκηση αποδείχθηκε ακόμα χειρότερη και από την προηγούμενη μέσα από το πέρασμα των αιώνων και τέστ άι-κιού, η-κιού, φρι-κιού και άι-σί-κιού.

Σήμερα - Μελλοντικά Πλάνα[επεξεργασία]
Στις μέρες μας, αν και το καψοταχυδρομείον έχει αστείους αναταγωνιστές με ονόματα όπως τζι-ταχυδρομέιο (του google) και γιούχου-ταχυδρομείο (του yahoo!) δεν μπορεί να αντεπεξέλθει και βρίσκεται κάτω από τον πάτο.
Όσον αφορά το μέλλον της εταιρείας, ο Μπιλ Γκέιτς με τον σατανά αποφασίσαν να μετονομάσουν την εταιρεία σε τζιτζί-ταχυδρομείο (ggmail) και να ενσωματώσουν πολλές πρωτοποριακές και προτότυπες υπηρεσίες που έχουν ήδη εμφανιστεί αλλού!
Δείτε επίσης[επεξεργασία]
Εξωτερικοί σύνδεσμοι[επεξεργασία]
|
|