Καραμέρος Χαριτάτος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Rtrt.PNG Το άρθρο αυτό είναι ένα μάτσο χάλια. Ο συντάκτης του ήταν πιθανότατα κάτω από την επήρεια ουσιών όταν το έγραψε.
Μπορείτε να το βελτιώσετε αλλά ποιός ενδιαφέρεται;


Καραμέρος Χαριτάτος Παρότι θεωρείται δίδυμο ανθρώπων-δημοσιογράφων, στην πραγματικότητα αποτελεί το ίδιο και το αυτό πρόσωπο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ουδείς επιστήμων μπορεί να απαντήσει με ασφάλεια στο ποιος είναι ο Καραμέρος και ποιος ο Χαριτάτος (για τις ανάγκες της σελίδας ας ονομάζουμε τον έναν Μ απο το Μαλάκας και τον άλλον Π απο το Πολύ Μαλάκας, χωρίς να έχει σημασία ποιος είναι ένας και ποιος είναι ο άλλος). Η αιτιολογία του ονόματος είναι ακόμη άγνωστη, φήμες όμως θέλουν το δίμορφο αυτό πλάσμα να αποτελεί προϊόν μυστικών ερευνών επί Κυβέρνησης (έξω και μακριά απο εμάς) του Ξέρεις Ποιου. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο ενασχολήθηκαν με την δημοσιογραφία (χωρίς η δημοσιογραφία να ασχοληθεί με αυτούς) την περίοδο Απριλίου 1990-Ιουνίου 1993.

Πρόσφατα στην εκπομπή, μεγάλου (στο καλάθι δεν χωρεί, στο κοφίνι περισεύει) καναλιού, με τον αυτοσαρκαστικό τίτλο "Αξίζει να το δεις" διατελέστηκε διήμερο αφιέρωμα στην χαρά των ψευδαισθήσεων, όπου το πλάσμα Καραμέρος-Χαριτάτος μοιράστηκε μαζί μας (χωρίς να μας ρώτησει)διάφορες από τις φαντασιώσεις του, όπως το ότι είναι επιτυχημένο δίδυμο, ότι γευματίζει σουβλάκια με την Ωραία Ελένη ή κυρίως σκέψη του Π ότι είναι ωραίος και του Μ ότι είναι έξυπνος. Ο λόγος αυτών των ιδεών που τους διακατέχει εξηγείται αναλυτικά παρακάτω.

Παράλληλα με την επιβίωση τους,συντηρούν δημοσιογραφικό-ψυχαγωγικό-κοινωνικό-κοκτέιλ-ψήνωκαισουβλάκιαάμαλάχεικού χαρακτήρα πρωινή εκπομπή, όπου ξεδιπλώνουν την προ-νηπιακού επιπέδου νοημοσύνη τους,τολμώντας να παρουσιάσουν ακόμη και πολύπλοκες συσκευές όπως το στυλό διαρκείας, το καπάκι της τουαλέτας ή το μαξιλάρι (μαζί με τις οδηγίες χρήσης τους) τις οποίες και θαυμάζουν αποσβολωμένοι. Ο δε τίτλος της εκπομπής, "Δέκα με Μία μαζί " (10 παρτενέρ με μία ταυτόχρονα) παραπέμπει αμιγώς σε αξιοθαύμαστες σεξουαλικές ενέργειες, απαραμίλλου ερωτικής διάθεσης, αυτής της μίας...

Πλήθος κρυπτοζωολόγων, μελετητών και συμβούλων γαστρεντερολογικής συμπεριφοράς, που έχουν ασχοληθεί με το φαινόμενο, σε πρόσφατη μελέτη του σπάνιου, νεοανακαλυφθέντος, παραδόξου βιολογικής δραστηριότητος, απολιθώματος Karitatum Karamerum καταλήγουν στο συμπέρασμα οτι πρόκειται για τον ίδιο οργανισμό."...ενώνονται αμοιβαίως υπό δύο αόρατων λώρων...ο καθείς των οποίων ξεκινά από την προεξοχή του υπογαστρίου της μίας οντότητος... καταλήγων εις την μεσοκώλιον περιοχήν του πρωκτού της δεύτερης οντότητος και τούμπαλιν...".Αυτό αποτελεί κομβικής σημασίας εύρημα καθότι λύνεται το μυστήριο των κρυόκωλων παρουσιών τους αλλά και αστείων τους στην πολύπαθη πρωινή ζώνη (μεγάλου;) τηλεοπτικού σταθμού. Χαρακτηριστικά οι μελετητές αναφέρουν "...το γεγονός σύνδεσης των πρωκτών προκαλεί αποκλίσεις εις την αντίληψην της θερμότητας του γύρω περιβάλλοντος ...δημιουργώντας την θέληση να ψύξουν όπως και ψύχουν τελικώς την ατμόσφαιρα με διάφορες λεκτικές επινοήσεις προκειμένου να επιβιώσουν ...σε επίπεδα μη αρεστά για τους γύρω ανθρώπους "

Όσο και αν φαίνεται περίεργο, κανένα απο τα δύο σώματα που αποτελούν τον οργανισμό αυτό δεν κλάνει. Οι μελετητές πιθανολογούν ότι τα αέρια από τα έντερα του ενός βρίσκουν διέξοδο στην στοματική κοιλότητα του άλλου (μέσω του λώρου που λέγαμε).Επι παραδείγματι, όταν πέρδεται ο ένας, ανοίγει το στόμα του ο δεύτερος. Το μετατοπιζόμενο υπό πίεση αέριο πάλλει τις φωνητικές χορδές του δεύτερου με αποτέλεσμα αυτός να ομιλεί. Και για αυτό τον λόγο ποτέ δεν ομιλούν ταυτόχρονα. Αυτή βεβαίως η ιδιαιτερότητα προκαλεί παρενέγειες, καθώς συγκεντρώσεις μεθανίου αλλοιώνουν τα όποια εγκεφαλικά κύτταρα υπάρχουν κυρίως στο κρανίο του Μ και δημιουργούν τις παραπάνω ψευδαισθήσεις.