Θύματα (γλώσσα τιβί)

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Bouncywikilogo9.gif Αυτό το λήμμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και έχει προταθεί η μεταφορά του στη Βικιπαίδεια.

Θύματα είναι μονάδα μέτρησης του μεγέθους της τραγωδίας και ενίοτε των φορολογούμενων όπως μισθωτοί-συνταξιούχοι που αφορά ο εκάστοτε νέος φόρος.

Ανακάλυψη[επεξεργασία]

Λέγεται πως η λέξη πρωτοακούστηκε σε δημώδης άσμα αλλά εδραιώθηκε αιώνες αργότερα από τα πάντα αιμοδιψή Μ.Μ.Ε.

Στην Πράξη[επεξεργασία]

Κάποιος ανακάλυψε ότι όταν μιλάς για τον βίαιο θάνατο άλλων πουλάει και έτσι έπειτα από εργαστηριακούς ελέγχους του Μαϊάμι Μέτρο πολίς ανακαλύφθηκε ότι τα θύματα κάνουν περισσότερα νούμερα τηλεθέασης όταν είναι νεαρής ηλικίας ή πολυάριθμα. Όταν δε αυτά τα δυο συνδυάζονται το θέμα πουλάει για μέρες.

Κατηγορίες θυμάτων[επεξεργασία]

Μπορεί κανείς να κάνει μια διάκριση στις κατηγορίες των θυμάτων που παίζουν στην τιβί. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι άτυχοι. Οι πιο δημοφιλείς με τυχαία σειρά είναι.

  • α) Η καλλονή: Όρος που χρησιμοποιούν στο δελτίο του Star και αφορά νέες θύματα αντρών.
  • β) Τροχαία: Ενδεικτικών των όσων συμβαίνουν καθημερινά μαθαίνουμε για όσα αφορούν σελέμπριτις ή αυτά που κάνουν τηλεθέαση (βλ. στην πράξη)
  • γ) Φυσικές καταστροφές: Είναι η αιτία που κάθε φορά αλλάζει η θερμοκρασία αποτελεί είδηση.
  • δ) Τρομοκρατία: Κατηγορία με την μικρότερη λίστα θυμάτων σχετικά με την β για παράδειγμα. Ξεχωρίζει γιατί οι θύτες γράφουν κείμενο με τους λόγους της πράξης τους.
  • ε) Πόλεμοι / συγκρούσεις: Σε δημοφιλείς προορισμούς για θύματα που παίζουν σημαντικό μέρος στον παραγωγικό τομέα άλλων χωρών.
  • ζ) Ανθρωποκτονίες: Δελτίο με αυτές αναρτάτε κάπου καθημερινά. Ειδική μνεία γίνεται σε αυτές που οι θύτες είναι αλλοδαποί.
  • η) Πολίτες : Μόνιμα θύματα είτε από απεργίες είτε από το δημόσιο τομέα όπως π.χ. το σύστημα υγείας.

Αιτία του φαινομένου[επεξεργασία]

Αδιευκρίνιστη είναι ακόμα η αιτία που άνθρωποι γίνονται θύματα. Κάποιοι ρίχνουν την ευθύνη στον θεό άλλοι στο μεταναστευτικό πολλοί στην βία των βιντεογκειμς και πιο συχνά στην πολιτεία που είναι απούσα. Πάντα πάντως μένει ένα γιατί αναπάντητο στο τέλος.
Γιατί;