Θεωρίες Συνωμοσίας

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Οι θεωρίες συνωμoσίας είναι θεωρητικά μοντέλα από τον χώρο των Πολιτικών Επιστημών. Τελικός σκοπός τους είναι να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο και να απαντήσουν στα αναπάντητα ερωτήματα που βασανίζουν την ανθρωπότητα, για παράδειγμα ένα καλό θεωρητικό μοντέλο που το κάνει αυτό είναι το εξής:

Υπάρχει τόση αδικία στον κόσμο...
=>*ΑΡΑ* : το 99.99% των κατοικών της Γης είναι Εβραίοι

Οι άνθρωποι που δεν ενστερνίζονται τις θεωρίες συνωμοσίας ονομάζονται ορθολογιστές και είναι άτομα που κάνουν ότι τους πει το κατεστημένο, το κεφάλαιο, και τα λαμόγια, ανίκανοι να αντιληφθούν την οργανωμένη προβοκάτσια από κάθε κατεύθυνση.

Παραδείγματα Θ.Σ. στην πολιτική[επεξεργασία]

-Οι πράκτορες του FBI που ανέλαβαν να ρίξουν τους δίδυμους πύργους.


“General Militay Commander Of the US Army: (με προφορά Γιατζόγλου)”

- για θεωρίες συνωμοσίας

-Agents Smith, Parker and Robinson. I have personally chosen YOU, for a top secret mission that will shaken your beliefs AND question your loyalty to this great country and I AM asking YOU, are YOU ready to accept the responsibility of protecting our NATION against the EVER increasing threat that I am about to reveal to you right fucking NOW.

(Σε ελεύθερη μετάφραση για να γίνει πιο κατανοητό(?) = Πράκτορες Smith, Parker και Ρόμπινσον. Έχω επιλέξει εσάς προσωπικά, για μία άκρως απόρρητη αποστολή που θα κλονίσει τις πεποιθήσεις σας και (την ερώτηση?!?) την πίστη σας σε αυτή τη μεγάλη χώρα και σας ζητώ, είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε την ευθύνη για την προστασία του ΕΘΝΟΥΣ μας κατά της συνεχώς αυξανόμενης απειλής της οποίας είμαι έτοιμος να αποκαλύψω σε σας δεξιά γαμημένο ΤΩΡΑ.)

-Sir yes Sir. Uhm what kind of mission are we talking about here.

(Πάνω-κάτω = Περί τίνους μιλάμε; Σερ γιές Σερ.)

- Gentlemen I want YOU to more or less hijack a plane AND blow yourselves UP crashing it INTO the twin towers of the WORLD Trade Center of NEW York.

(Συνέχεια μετάφρασης = Κύριοι θέλω κατά το μάλλον ή ήττον αεροπειρατώσετε εαυτό σας ένα αεροπλάνο και ανατινάσσετε εαυτούς σας ΠΑΝΩ συντρίβεται αυτό ΣΤΟΥΣ δίδυμους πύργους του World Trade Center της Νέας Υόρκης.)

-Uhhh wtf Sir, why would we want to do that..?

(Γαμώτι μου Σερ, γιατί να θέλουμε να κάνουμε αυτό...;)

-That's none of yer damn bussiness, this is about PROTECTING America AND Freedom.

(Αυτό δεν είναι κανενός από σας δεκάρα δουλειά σας, αυτό είναι για την προστασία των Αμέρικα και Ελευθερία)

-But... wouldn't that mean that thousands of people could be killed ...

(Αλλά ... αυτό δεν θα σημαίνει ότι χιλιάδες άνθρωποι θα μπορούσαν να σκοτωθεί ...)

-Exactly, and right THEN we are going to be Able to INCREASE security measures throughout the world AND I know this makes no sense at all BUT increasing security measures is our number one priority right now BECAUSE by doing that we are going to opress people and that's what we wanna do BECAUSE we FUCKING love being EVIL and killing babies in afghanistan AND I don't fucking have a clue where this is going BUT the point is that WE are EVIL and foniades ton LAON murderers YEAH.

(Ακριβώς, και δεξιά ΤΟΤΕ θα είναι σε θέση να ΑΥΞΗΣΕΙ τα μέτρα ασφαλείας σε ολόκληρο τον κόσμο και γνωρίζω ότι αυτό δεν έχει κανένα νόημα σε όλα, αλλά αύξηση των μέτρων ασφαλείας είναι πρώτη μας προτεραιότητα αυτή τη στιγμή ΔΙΟΤΙ με τον τρόπο που πρόκειται να oπρεσάρει ανθρώπους και αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε, ΕΠΕΙΔΗ έχουμε ΓΑΜbeep Η αγάπη είναι κακό και σκοτώνει τα μωρά στο Αφγανιστάν ΚΑΙ δεν γαμώτι τους έχουν ιδέα όταν αυτό συμβαίνει, ΑΛΛΑ το θέμα είναι ότι είμαστε ΚΑΚΟ και ΦΟΝΙΑΔΕΣ δολοφόνοι των ΛΑΩΝ ΝΑΙ.)

-Sir are you out of your mind Sir, what kind of retarded plan is that, why would we want to murder people for seemingly no meaningful reason at all, not to mention our own selves in the proccess, I'm no homicidal maniac Sir, and I don't quite enjoy the thought of killing myself in a plane crash for this crazy nonsensical plan of yours

(Κύριε είστε έξω από το μυαλό σας Κύριε, τι είδους καθυστέρηση σχεδίου είναι αυτή, γιατί να θέλουμε να δολοφονήσουμε ανθρώπους για τα φαινόμενα δεν πραγματοποιήθηκε κανένας σημαντικός λόγος απ' όλους, για να μην αναφέρουμε τον εαυτό μας στη διαδικασία, δεν είμαι ανθρωποκτόνος μανιακός Κύριε, και εγώ δεν απολαμβάνω αρκετά την σκέψη της θανάτωσης του εαυτού μου σε αεροπορικό δυστύχημα για αυτό το τρελό παράλογο σχέδιο σου)

-Oh...

...

...Well I guess I didn't make myself clear I was joking about the plane crash you are not going to die see I was lying, you are actually going to shoot some kind of missile or something AND make it look like an accident, see you're going to be safe we will make it look like an accident by some utterly absurd proccess that involes teleporting airplanes manipulating video images ufo phenomena and other preposterous conspiracy theory crap.

(Καλά μάλλον δεν ήμουν σαφής αστειευόμουν σχετικά με το αεροπορικό δυστύχημα δεν πρόκειται να πεθάνετε δείτε έλεγα ψέματα, στην πραγματικότητα πρόκειται να πυροβολήσετε κάποιο είδος πυραύλου ή κάτι ΚΑΙ να φανεί σαν ατύχημα, δείτε εσείς πρόκειται να είστε ασφαλής, θα κάνουμε να φανεί σαν ατύχημα με κάποια εντελώς παράλογο διαδικασία που εμπλέκει τηλεμεταφερόμενα αεροπλάνα να χειρίζονται ένα βίντεο, φαινόμενα εικόνων α.τ.ι.α και άλλες μαλακίες παράλογη θεωρία συνωμοσίας.)

- Uh Sir I am not so sure about the uhh safety of the whole thing.

(Εεε Κύριε δεν είμαι τόσο σίγουρος για την ασφάλεια του Ααα του όλου θέματος.)

-Gentlemen do you not trust me, you will begin training for this mission and that is an order, YOU should TRUST this plan, it is for the good of the nation the prosperity of your beloved ones and finally about safeguarding, the future of this country.

(Κύριοι εσείς δεν μου έχετε εμπιστοσύνη, θα αρχίσετε την εκπαίδευση για την αποστολή αυτή και αυτό είναι εντολή, ΕΣΕΙΣ θα πρέπει να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ αυτό το σχέδιο, είναι για το καλό του έθνους την ευημερία των αγαπημένων σας και, τέλος, για τη διαφύλαξη, του μέλλοντος αυτής της χώρας.)

-Uh well Sir, I guess we... just have to follow our orders and kill ourselves, Sir.

(Εεε καλά Κύριε, εμείς υποθέτω ... απλά πρέπει να ακολουθήσουμε τις εντολές μας και να σκοτώσουμε τον εαυτό μας, Κύριε.)

-Damn right, now go see Mr Lieutenant Rudolph he will personally supervise your training AND have a good day gentlemen.

(Αναθεματισμένα δεξιά, τώρα να δείτε τον Αντιστράτηγο Κο Rudolph θα επιβλέπει προσωπικά την εκπαίδευσή σας και να έχετε μια καλή ημέρα κύριοι.)

(Note: θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γούγλη μετάφραση για την δωρεάν βοήθεια που μου προσέφερε)-Ο ειδικός φρουρός που ανέλαβε να πυροβολήσει έναν άλλο 15χρόνο 1 χρόνο πριν τον Αλέξη (και για την ιστορία απέτυχε).


“Μαλάκα άσε που να στα λέω μαλάκα, έκανα την τύχη μου, έρχονται προχθές κάτι τύποι απ' την ΕΥΠ, μαλάκα λένε φέρτε μας έναν ειδικό φρουρό, πάω εγώ τους λέω ορίστε τι θέλετε, μου λένε αγαπάς την πατρίδα, λέω ναι, μου λένε άρπα τότε ένα περίστροφο και τρέχα αμέσως να σκοτώσεις έναν νέο, τους λέω ρε μαλάκες γιατί να σκοτώσω νέο τον Γιαχβέ θα εξευμενίσουμε, μου λένε θα τον σκοτώσεις για να εξυπηρετήσεις τα σχέδια μας, τους λέω τι σχέδια ακριβώς, με λένε να σκοτώσουμε έναν νέο ντε και καλά, τους λέω, και εγώ τι θα κερδίσω άμα το κάνω, και τι μου λένε, καλά ασε μαλάκα που να το ακούσεις γάμησε τα, μου λενε θα πας και θα τον σκοτώσεις στα ίσια και θα μάθουν όλοι την ταυτότητα σου και θα σε φτύνει όλη η ελλάδα και θα πας 40 ΧΡΟΝΙΑ φυλακή και θα ΣΑΠΙΣΕΙΣ σε ένα ΚΕΛΙ!! YES!! μιλάμε μαλάκα γαμάω μάνες σου λέω, θα εκτελέσω διαταγές από το κατεστημένο ρε μαλάκα!! Και θα με κλείσουν μέχρι τα γεράματα στη στενή για να εξυπηρετήσω τα σχέδια τους που δεν βγάζουν νόημα λέμε! ΑΙ ΦΑΚΙΝ ΡΟΟΟΚ!!

--Οι Σιωνιστές β' διαλογής αμέσως κάτω απ' το συμβούλιο των γερόντων.


“-Μαζευτήκαμε εδώ για να συζητήσουμε με πολιτισμένο και υπεύθυνο τρόπο σχέδια υποδούλωσης του πλανήτη στην Σιωνιστική Κίνηση. Αγαπητοί μου συνομιλητές, θα ήθελα να επικεντρωθούμε στην μοναδική κατ'εμέ πρόταση που χαίρει λογικής βάσης, και την θέτω πρώτη στο τραπέζι μιας και ίσως είναι το πιο σοβαρό πλάνο από όσα είχα το χρόνο να κάνω review ως τώρα.

-Λέγετε κύριε (μέλος του συμβουλίου των γερόντων).

-Λοιπόν θα ήθελα να σας ζητήσω να χρηματοδοτήσετε με 500 δις δολάρια την κατασκευή υποθαλάσσιου μηχανισμού πρόκλησης σεισμών με σκοπό την κατάργηση της διδασκαλίας της αρχαιοελληνικής στα λύκεια της Ελλάδας και της Κύπρου.

-Κύριε γέροντα έχετε ρέψει;

-Όχι δεν έχω ρέψει παλιο-τσουτσέκι. Σας φαίνεται να μην έχει νόημα το σχέδιο ε; Δεν με εκπλήσει καθόλου αυτό. Καλά ρε κρίση δικιά σας δεν έχετε; Λίγο να σκεφτείτε πέρα από αυτά που σας αραδιάζουν οι τηλεοράσεις και τα δελτία ειδήσεων δεν μπορείτε ρε ζώα με το τηλεκοντρόλ στο χέρι; Λοιπόν με απλά λογάκια δείτε το παρακάτω σλάιντ να σας κάνω λιανά το σχέδιο:

         Δείχνει διαφάνεια με φλόγες γύρω γύρω στην μέση άστρο του Δαβίδ και με βελάκια να συνδέουν
         τα λογικά επακόλουθα βήματα του σχεδίου: 
         (κατασκευή μηχανής σεισμών-> 1000000 νεκροί από τσουνάμι-> χάος και σύγχυση-> οικονομική κρίση->
         κατασκευή ιού γρίππης-> εμβόλια του θανάτου-> πεθαίνουν όσοι σκέφτονται και μένουν οι αμόρφωτοι->
         κατάργηση των αρχαίων-> οι Έλληνες χάνουν την επαφή με την γλώσσα του Ευαγγελίου->
         οι Έλληνες δεν πιστέυουν στον Χριστό-> οι Εβραίοι ελέγχουν τα πάντα)

Χειροκροτήματα πέφτουν και γίνεται χάβρα των Εβραίων στην αίθουσα. ”

-

-Η CIA που δεν ... σκότωσε ... τέλος πάντων την Λεβίνσκι.


“-Δις Λεβίνσκι, ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε, εδω εμείς είμαστε ολόκληρη CIA, εδώ εγκαθιστούμε δικτατορικά καθεστώτα, εδώ φτιάχνουμε διαστημόπλοια στην Νεβάδα, σκοτώνουμε, απειλούμε και εκβιάζουμε όποιον θέλουμε.

-Πολλά λέτε.

- Δεν γίνετε εσείς κυρία Λεβίνσκι μια τσιμπbeepού χοντρή (με καλά βυζιά) να περιφέρεστε με τα χbeepύσια του Κλίντον και να απειλείτε μόνη σας να ρίξετε ολόκληρη κυβέρνηση, ξέρετε ποια είναι η CIA, ξέρετε τι θα σας κάνουμε, ξέρετε με ποιον τα έχετε βάλει;

- Λοιπόν για να τελειώνουμε με το θεματάκι, όσο υπάρχει στοιχειώδης ελευθεροτυπία (ελευθερία τύπου) πάω ανά πάσα στιγμή και τα λέω όλα στο CNN και μου κλάνετε δυο μάντρες, σαλιάρηδες. Ωραία; Φέυγω τώρα, γιατί έχω και δουλειές.

Φεύγει.

-Χοντρέλω...”

-

ΘΣ στον Πολυμετοχικό[επεξεργασία]

Τα είχανε τελικά ο Παϊτέρης και ο Μπένυ Χιλλ (ο σνούι); Καμμία σημασία δεν έχει αφού πήραν πόδι και φύγανε στο διάολο και οι δυό μαζί. Γιατί όμως να μείνει ο χοντρομπαλλάς ο Αντωνίου γαμώ;

(Ν.Πατέρας στον Αντωνίου)
-Ρε Αντωνίου, κάνα στόπερ δεν θα πάρουμε;
-Αφεντικό έχω μια λίστα με κάτι τελειωμένους από μικρομεσαίες Β' Γαλλίας άλλο πρά.α.
-Ρε κάνα στόπερ κλάσης λέω ρε. Με τον Σαριέγκι θα την βγάλουμε;
-Κοίτα ο Σαριέγκι έχει κάνει πρόοδο στον τεχνικό τομέα και έπειτα έρχεται από πίσω και ο Πάντιδος, με αυτόν τον άμπαλλο μέσα η άμυνα μας θα είναι σίγουρα για σεμινάριο.
-Σεμινάριο μαλακίας να πας και να διδάξεις ρε καραγκιόζη, 2.5 εκατομμύρια για τον Μελίσση και τον στείλαμε στην Λάρισα πάγκο, άει σίχτιρ και εσύ και το πουλέν σου, που σου άξιζε και για δέκα Μποτινέλλι.

Δείτε επίσης άλλες θεωρείες[επεξεργασία]

Δημοσθένης Λιακόπουλος, Βριλ