ΗΠΑ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
H σημαία των Ηνωμένων Πολιτειών
Ο εθνικός ύμνος των Ηνωμένων πολιτειών
(red edition
)

Tι είπες;

- Όσκαρ Ουάιλντ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, επίσης γνωστή ως Αμερικανική Αυτοκρατορία (1789– ), είναι χώρα που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της αμερικανικής ηπείρου. Οι κάτοικοί της ονομάζονται Ηπάνθρωποι και είναι ειδικοί στην πηπα· εγώ μία φορά στο είπα. Συνορεύει στα βόρεια με τον Καναδά και στα νότια με το Μέχικο. Οι ΗΠΑ είναι στη σύγχρονη εποχή, η σπουδαιότερη, ισχυρότερη, πλουσιότερη, ακαδημαϊκότερη, εξυπνότερη, ομορφότερη, καλυτερότερη, και γαμιστερότερη χώρα στον κόσμο. Όλα αυτά είναι ασήμαντες μαλακίες φυσικά και παρότι ισχύουν, δεν μετράνε καθόλου. Έχει τα πιο σύγχρονα πυρηνικά όπλα. Αυτή είναι η ουσία. Στην Αμερική τα πάντα είναι μεγαλύτερα και καλύτερα, οι δρόμοι είναι πλατύτεροι και ομαλότεροι, η μπύρα είναι πιο δροσερή και κάνει τον πλουσιότερο αφρό, τα λουκάνικα είναι πιο μακρυά και πιο χοντρά, τα βυζιά είναι πιο μεγάλα και πιο αφράτα. Οι τυφώνες φυσάνε πιο δυνατά, τα όπλα σημαδεύουν με μεγαλύτερη ακρίβεια, τα αεροπλανοφόρα χωράνε περισσότερα αεροπλάνα και τα πεζοδρόμια περισσότερους αστέγους. Ο Στρατός των ΗΠΑ απελευθερώνει καλύτερα, ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά τους υπόδουλους λαούς και τις υπόδουλες πετρελαιοπηγές που τον καλούν να τους σώσει. Για ολόκληρο τον υπόλοιπο πλανήτη οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο Φάρος της Δημοκρατίας που τον καθοδηγεί, η σύγχρονη Γη της Επαγγελίας, η Γη των Ελεύθερων και Πατρίδα των Γενναίων, του Μεγάλου, του Ωραίου και του Αληθινού. Ο Θεός ευλογεί την Αμερική και η Αμερική με τη σειρά της ευλογεί τον υπόλοιπο κόσμο.

Η Αμερική ξεκίνησε ως Εταιρεία δημοσίων σχέσεων γνωστή και ως πΙΠΑ. Ιδρύθηκε από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ο οποίος είναι γνωστό πως έλκει την καταγωγή του από το Ελμπασάν του Νομού Αλβανίας όπου για χρόνια ήταν Πρόεδρος, ceo, cbo, jcb, gpu, cpu o Υπεράνθρωπος. Εκπροσωπεί μεγάλες εταιρείες όπως την Microsoft, την MTV και την Boeing. Παλαιότερα είχε εκπροσωπήσει την Ford και την General Motors, αλλά τις οδήγησε στην χρεοκοπία. Έκαστος πρόεδρος που κάθεται στη καρέκλα του προεδρικού γραφείου των ΗΠΑ αποκτά την συνήθεια να ασχολείται είτε με τις υποθέσεις άλλων ή με απολύτως τίποτα. Τα τελευταία χρόνια εκτεταμένη έρευνα διενεργείται για τη προώθηση καμπάνιας που θα εξασφαλίσει την ευτυχία των 300 εκατομμυρίων υπαλλήλων της, διοχετεύοντας μεγάλες ποσότητες Prozac στο νερό που πίνουν. Τα αποτελέσματα αναμένονται. Κατά πληροφορίες, ωστόσο, ο νέος executive manager Μπαράκ ο Μπάμιας έδωσε εντολές για τη μείωση της περιεκτικότητας του Prozac στο νερό, αντικαθιστώντας το με βαλεριάνα.

Η ανακάλυψη των ΗΠΑ[επεξεργασία]

Στις ΗΠΑ, οι πάντες και τα πάντα οπλοφορούν.

Η ανακάλυψη της Αμερικής ήταν μια τεράστια ΜΑΛΑΚΙΑ που έκανε ένας τυχάρπαστος ναύτης κάπου από την Ιταλία θέλοντας να "κόψει δρόμο" (ο μαλάκας) για να πάει στην Ινδία. Με την κατά τύχη ανακάλυψη ο Κολό(μβος) άνοιξε τον δρόμο στους κατάδικους Ευρωπαίους να ιδρύσουν ένα κράτος που θα ζει εις βάρος όλων των υπολοίπων.Βεβαίως όπως φαίνεται από αναμφίβολα νέα στοιχεία,πως οι αρχαίοι ημών προγόνοι ανακάλυψαν πρώτοι την Αμερική,διότι βρέθηκαν στις ακτές του Καναδά γυμνές απεικονίσεις πάνω σε πέτρινες πλάκες της Ξανθίπης(γυναίκα του Περικλή και γνωστή εταίρα της εποχής ). Οι νέες ανακαλύψεις επίσης προδίδουν αρχαίο ελληνικό δεσοξυριβοζουνέουκλέικο όξυ τυλιγμένο σε έντερα ταύρου (όπου πιστεύεται πως χρησιμοποιούνταν σαν προφυλακτικά).Το DNA μεταφέρθηκε για περαίτερω έρευνα στο επιστημονικό κέντρο στο Χυλιομύδι,μετά από εργαστηριακό λάθος έγινε έκρηξη και το σπερματο-υλικό εκτιναχθηκε σε όλη την περιφέρεια,προκαλώντας παρενέργεις στους κατοίκους(τίποτα το σπουδαίο απλά παράγουν μια όρμονη που αυξάνει την ικανότητα τελιοποιήσης της Stoned Rock (βλέπε 1000mods).

Η συγκλονιστική αλήθεια[επεξεργασία]

Η Αμερική δεν ανακαλύφθηκε από τον Κωλόμβο αλλά από τον Αμέρικο Βεσπούτσο όμως δεν το έμαθε κανείς γιατί ο Κολόμβος είχε μέσον, τον μπατζανάκη του στο υπουργείο της Αγγλίας. Τουλάχιστον έδωσαν το όνομά του στην Ήπειρο αυτή, αν και αρχικά σκέφτηκαν να την ονομάσουν Βεσπούτσα αλλά οι ΕΛ έκαναν μήνυση γιατί έτσι ήθελαν να ονομάσουν την δικιά τους χώρα (Σημερινή ονομασία: Ελλάδα).

Αδελφοποιημένη της πόλη είναι ο Πειραιάς. Μια μέρα ένα καράβι γεμάτο πμούτσους (6ος στόλος) ξεκίνησε από το λιμάνι της Βοστώνης για τον Πειραία. Τα παλαμάριαπαλικάρια είχαν κάτι χρόνια να συνουσιαστούν και τους είχε πιάσει απελπισία. Ο πληθυσμός στο καράβι αποτελούταν 100% από άντρες και όχι ομοφυλόφιλους κι έψαχναν ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!! Φτάνοντας λοιπόν το καράβι στον Πειραιά ξεχύνονται πλήθη ναυτικών προς κάθε κατεύθυνση κι έψαχναν κάποιο πορνείο. Για να μην τα πολυλογούμε μπούκαραν ανεξέλεγκτα σ' όποιο μπουρδέλο έβρισκαν και γαμούσαν τις πόρνες, οι οποίες ήταν κάθε εθνικότητας...Ρωσίδες, Ουκρανέζες, Σέρβες, Αλβανίδες, Κροάτισσες, Τουρκάλες, Κογκολέζες, ό,τι ήθελες. Απ' αυτό το περιστατικό ήρθε η έμπνευση για το αξιομνημόνευτο τραγούδι της αξέχαστης Μελίνας που πάει κάπως έτσι: "Πως θα θελα να έχω και ένα, και δύο, και τρία, και τέσσερα παιδιά", καθώς ήταν αυτόπτης μάρτυρας αυτού του περιστατικού αφού καθόταν με τις ώρες στο λιμάνι και αγνάντευε το πέλαγος περιμένοντας το προαναφερόμενο καράβι φορώντας τη φανέλα του ΟΣΦΠ... βλέπε "κράτος των ΗΠΑ" (ψάρι!)

Πληθυσμός σε σχέση με εχθρούς[επεξεργασία]

Οι ΗΠΑ έχουν μεγαλύτερο πληθυσμό από τον εχθρό τους την Ρωσία. Επίσης ο πληθυσμός των ΗΠΑ εμφανίζει αυξητική τάση σε αντίθεση με τον Σλαβικό Εχθρό, και όλο το Μεξικό θέλει να πολιτογραφηθεί Γιάνκικα. Περισσότερο Ρώσοι ζουν στις ΗΠΑ, παρά Υπάνθρωποι (Αμερικάνοι) στην Ρωσία, διότι καλές οι μαλακίες περί πατριωτισμού, αλλά το χρήμα είναι πηγή ζωής.

Ένα πρόβλημα είναι η Κίνα, διότι η Αμερική παράγει λιγότερα προϊόντα, και πρώτος στο εμπόριο είναι ο Ασιατικός Εχθρός. Στο εμπόριο οι ΗΠΑ ρουφούν μόνιμη πίπα (μόνιμο θύμα στο ισοζύγιο εισαγωγών εξαγωγών).

Σχετικά[επεξεργασία]

Δισκογραφία[επεξεργασία]