Ζήνα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ουπς! Μπας και εννοούσατε Μ.Α.Γ.Δ.Α.;
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Ακατάλληλο;

Ή μήπως εννοούσατε Ακατάλληλον ή Πρότυπο:Ακατάλληλον;


ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ! Το περιεχόμενο που ακολουθεί είναι

ακατάλληλο για άτομα κάτω των 18. Επίσης, είναι Μ.Α.Γ.Δ.Α.

(Μη Ασφαλές Για Δουλειά, Ανόητοι!).

Σ' αυτό το άρθρο θα βρείτε, μεταξύ άλλων, άσχημη γλώσσα, πρόστυχα αστεία, σεξουαλικά υπονοούμενα και λοιπές αηδίες. Αν είστε μικρούλης και έχετε ευαίσθητη καρδιά, ή αν σας πιάσει ο προϊστάμενός σας ενώ το διαβάζετε, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Ουπς! Μπας και εννοούσατε Μ.Α.Γ.Δ.Α.;
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Ακατάλληλο;

Ή μήπως εννοούσατε Ακατάλληλον ή Πρότυπο:Ακατάλληλον;


Η Ζήνα

“Είναι η μόνη γυναίκα που πλησιάζει τις δυνατότητες μου!”

- Chuck Norris για την Ζήνα

“Καλέ αυτή με κοίταξε και δεν έγινε απολίθωμα.Μα το πετρωμένο είναι φυγείν αδύνατον”

- Μέδουσα για την Ζήνα

“Έχω πολλές δεξιότητες..”

- Ζήνα

“Τα κορίτσια ξενυχτάνε με ένα μυστικό 000 έτσι είμαι και εγώ!”

- Ζήνα

“Τα κορίτσια ξενυχτάνε μόνα ή δυό-δυό 000 έτσι κάνει και αυτή!”

- Γαβριέλλα για την Ζήνα

“Καλό κομμάτι..”

- Σαπφώ για την Ζήνα

“Είναι αλήθεια ότι συμμετείχες στην σειρά αμερικάνικης παραγωγής "Xena" για να ξαναθυμιθεί ο κόσμος την χάρη σου;”

- Η Ευγενια Μανωλίδου,στη στιγμή της αλήθειας για την Ζήνα

Η Ζήνα (3000 π.χ-) είναι η μεγαλύτερη (και όχι μόνο) ηρωίδα (και όχι μόνο) της Αρχαιότητας (και όχι μόνο). Γνωστή (και όχι μόνο) για το ξύλο (και όχι μόνο) που έριχνε (και όχι μόνο) και τις ενδογενείς (και όχι μόνο) λεσβιακές (και όχι μόνο) τάσεις της (και όχι μόνο).

Πρώτα χρόνια[επεξεργασία]

Άκρως ερωτική στιγμή της Ζήνας με το αμόρε της, τη Γαβριέλλα.

Η Ζήνα γεννήθηκε στην Τροιζήνα μεταξύ 3000-2999 π.Χ. Έχασε από νωρίς τους τρεις αδερφούς της, γεγονός που της προκάλεσε λεσβιακές τάσεις. Αρχικά ήταν κακιά, προσπάθησε μάλιστα να εξοντώσει τον φοβερό, ατρόμητο Ηρακλή. Έπειτα άλλαξε, έριξε μαύρη πέτρα πίσω της ενώ το αμόρε της, η Γαβριέλλα την βοήθησε σε αυτόν τον σκοπό της. Ταξίδεψε πολύ καιρό μαζί της. Σε ένα ταξιδάκι τους στην Αθήνα συνάντησαν τον μεγάλο εκπρόσωπο της στωικής φιλοσοφίας, τον Ζήνωνα, ο οποίος είχε ξεγεννήσει κυριολεκτικά την Ζήνα.

Απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Αμαζόνων με Μ.Ο.Β.Μ 4.3/10, η Ζήνα γενικότερα γαμούσε και έδερνε (όταν δεν το 'ριχνε στο τζιβιτζιλίκι).

Αρχή της εξελικτικής πορείας[επεξεργασία]

Η Ζήνα καθώς καταλαβαίνει την μαλακία που έκανε.

Αρχικά,η Ζήνα ήταν μια αδυσώπητη φόνισσα.Ήταν με λίγα λόγια αντράκι.Γαμούσε και έδερνε άνδρες, γυναίκες, παιδιά,πόλεις,χωριά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.Με αυτό τον τρόπο πίστευε ότι θα κάνει διεθνής καρίερα και ότι θα κατακτήσει τον κόσμο και θα έχει τα πάντα,ακόμη και τον Chuck Norris.Το μόνο που κατάφερε μετά από 7 χρόνια εκστρατειών ήταν να γίνει μισητή σε Πανελλήνιο επίπεδο για τα ανδραγαθήματα της.Ακόμη και ο ίδιος ο στρατός της,αγανάκτησε και επιχείρησε να την σκοτώσει.Εκείνη φυσικός φυσικά κατάφερε να ξεφύγει,αφού βέβαια τους μαύρισε το μάτι.Έπειτα αναπόλησε ό,τι έκανε στη ζωή της και μετάνιωσε για τα πάντα,όταν εμφανίστηκε σε αυτήν ο Chuck Norris και της είπε ότι δεν θα εξασφαλήσει μια θέση στον παράδεισο,εάν συνεχίζει έτσι.Η Ζήνα κατάλαβε την μαλακία που έκανε.Υποσχέθηκε μάλιστα να μην βάλει ποτέ κρέας στο στόμα της και οτι θα κλειστεί σε μοναστήρι.Πρίν συμβεί όμως αυτό,συνάντισε κάτι χωριατοπούλες στο δρόμο,οι οποίες δέχονταν επίθεση απο μανιασμένους και στερημένους για πολλούς μήνες στρατιώτες.Η Ζήνα για πρώτη φορά,σκότωσε τους εμπαθείς στρατιώτες και έσωσε τις χωριατοπούλες στην Τροιγαβριέλλα.Αυτές της ήταν ευγνώμων,αλλά μια,η Γαβριέλλα έγινε η πρώτη του fan club της και ήθελε να ταξιδέψει μαζί της,αφού όμως πρώτα έπρεπε να την πείσει να μην κλειστεί σε μοναστήρι.

Συνέχεια της εξελικτικής πορείας[επεξεργασία]

Η Ζήνα και ο Άρης (απαθανάτιση από περίφημους παπαράτσι του 8 αιώνα π.Χ.

Η Ζήνα στη συνέχεια ταξίδεψε με την Γαβριέλλα,η οποία την βοήθησε να βρεί "τον σωστό (λεσβιακό) δρόμο".Η Ζήνα στο εξής χρησιμοποιούσε την γαματοσύνη της μόνο για να κάνει καλό και να γαμάει και να δέρνει μόνο κακοήθης και κακόβουλους ανθρώπους,πιστεύοντας έτσι πως θα εξηλεωθούν οι αμαρτίες τις για όλους τους πούτσους που έχει ρίξει.Ο Chuck Norris,έχοντας ως σύμβουλο τον Θεό παρατηρούσε τις κινήσεις της Ζήνας και αναγνώριζε την τεράστια προσπάθεια της.Άρχισε μάλιστα να φοβάται,αφού ο κόσμος άρχισε να την λατρεύει τόσο πολύ που όλοι άρχισαν να ασχολούνται περισσότερο με αυτήν παρά με τον Chuck Norris.Η Ζήνα είχε πολλά πάρε-δώσε με τους αρχαίους έλληνες θεούς το 3000 π.Χ,νταραβεριζόταν μάλιστα για πολύ καιρό με τον θεό του πολέμου Άρη(πριν το ρίξει στο τζιβιτζιλίκι).Οι θεοί της χάρισαν αθανασία για όλα τα καλά που έκανε στον κόσμο και για την ηδονική ευχαρίστηση που τους προκαλούσε..Έτσι,προκειμένου να καθαριστεί από τις αμαρτίες 7 ολόκληρων χρόνων,η Ζήνα είχε ολόκληρη την αιωνιότητα να πατσίσει και να εξασφαλίσει μια θέση στον παράδεισο,μέχρι ο Chuck Norris αποφασίσει να την ξεκάνει.Βέβαια,ο ίδιος τη λάτρεψε για το πνεύμα και τη χάρη της και τη λατρεύει ακόμη και σήμερα.Παραδέχτηκε,μάλιστα ότι είναι το μόνο ανθρώπινο όν που πλησιάζει τις δυνατότητές του.

Επιδράσεις στη παγκόσμια κουλτούρα και θρησκεία[επεξεργασία]

Η..Χριστιανική Ζήνα.

Η Ζήνα μπορεί να μην κλείστηκε σε μοναστήρι,αλλά μια πληθώρα πράξεων της οδήγησαν στο θαυμασμό της από την Ορθόδοξη και την Καθολική Εκκλησία.Μάλιστα,την νύχτα των διαπραγματεύσεων των αντιπροσώπων της κάθε εκκλησίας ξεχωριστά αποτέλεσε μια από τις σημαντικές αφορμές για την πρόκληση του μεγάλου σχίσματος το 1054.Η Καθολική Εκκλησία,θεωρούσε ότι η Ζήνα ήταν ακόμη καψούρα με τον Άρη και δεν έπρεπε να τιμάται,αφού στην πρωιμη περίοδο της ζωής της ήταν αμείλικτη στις πράξεις της.Αντίθετα,η Ορθόδοξη θεωρούσε ότι είχε απαλλαχτεί απο το ερωτικό της αίσθημα για αυτόν,αφού το είχε αποδείξει με τις πράξεις τις.Οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε ναυάγιο.Η συζήτηση τελίωσε,αφού καταράστηκε και αφορίστηκε ο ένας αντιπρόσωπος τον άλλο.

Τελικά,η Καθολική Εκκλησία μετάνιωσε για τη γνώμη της και αναθεώρησε.Όμως ήταν πια αργά και συνένωση των δύο εκκλησιών δεν επρόκειτο να γίνει σε καμία περίπτωση.Η Ορθόδοξη Εκκλησία την διακύρηξε αγία και εορτάζεται στις 6 Σεπτεμβρίου,ενώ η Καθολική Εκκλησία την έχει αφήσει απέξω,έπειτα από απόφαση του Πάπα της εποχής,αφού αν διακύρητε ότι την τιμούσε θα κατηγορούνταν για υποκρισία και θα έχανε την δόξα της.

Σήμερα[επεξεργασία]

Η Ζήνα στις ακτές της Νέας Ζηλανδίας..εεεε της Ελλάδας.

Η Ζήνα σήμερα συνεχίζει ακράδαντα να βοηθάει κόσμο,αφού ο Chuck Norris δεν έκρινε ότι χρειάζεται να την σκοτώσει.Επειδή ο κόσμος πλέον είναι μεγαλύτερος απο την αρχαιότητα,η Ζήνα έπρεπε να κάνει κάτι για να ανακτηθεί η παλαιομένη μα χρυσή φήμη της.Έτσι,όταν τις στάλθηκε πρόσκληση να συμμετέχει στη σειρά αμερικάνικης παραγωγής "Xena",η οποία θα γυριζόταν στην Νέα Ζηλανδία, δέχτηκε και μετακόμισε από την Ελλάδα εκεί.Η σειρά έλαβε χώρα στην αρχαιότητα,όταν η Ζήνα ήταν φρέσκια μούρη στη γή και δεν είχε λάβει ακόμη την αθανασία της.

Το καλλιτεχνικό της όνομα στην Νέα Ζηλανδία είναι Lucy Lawless.

Τρανά Κατορθώματα και γεγονότα[επεξεργασία]

Η Ζήνα συνεχίζει να γαμάει και να δέρνει... Πρώτη ιστορικά καταγεγραμμένη συνάντηση το 2006 π.χ. με τον Ηρακλή, τον οποίο και μαυρίζει στο ξύλο.

1800 π.χ.: Η Ζήνα σκοτώνει την Λερναία Ύδρα.

1669 π.χ. : Η Ζήνα δολοφονεί και τους 12 Θεούς ταυτόχρονα! (Μεγάλες φόρμες)

1650 π.χ. : Η Λερναία Ύδρα επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση από την Ζήνα την οποία συνάντησε στα starbucks (αστροδολάρια). Η Ζήνα την σκότωσε ξανά.

1500 π.χ.: Η Ζήνα δέρνει τον Ράμπο.

1300 π.χ.: Η Ζήνα δέρνει τον Εξολοθρευτή.

1200 π.χ.: Ξεσπάει μεγάλο σκάνδαλο για την κυκλοφόρηση της ροζ κασέτας μεταξύ της Ζήνας και του Νίκου Κατέλη (Κάτμαν).

2048 μ.χ.: Η Ζήνα σταματάει εισβολή εξωγήινων.

1000 π.χ.: Η Ζήνα συναντάει τον Μητσοτάκη. Η Ζήνα τρομάζει για πρώτη φορά.

...900π.χ.: Η Ζήνα συναντάει τον Τσακ Νόρις. Η Ζήνα τρώει ξύλο για πρώτη (και τελευταία) φορά.

850 π.χ. : Ύστερα από μια επιτυχημένη απόπειρα πειρατείας η Ζήνα "δανείζεται" το διαστημόπλοιο των 'Ε' τους οποίους, πρώτα δέρνει έτσι για ζέσταμα. Αρχίζει εκστρατεία στην Κίνα όπου και σκοτώνει όλο τον στρατό των Μογγόλων, ενώ ύστερα από μια ιδιαιτέρως εύκολη μάχη σκοτώνει και τον Αττίλα.

400 π.χ. : Η Ζήνα συναντιέται με τους Λένιν, Μάο Τσε Τουνγκ, Ένγκελς, Κάρολο Μαρξ, Ιωσήφ Στάλιν και την Αλέκα Παπαρήγα. Θεμελιώδεις αρχές κομμουνισμού, κατάθεση κομμουνιστικού μανιφέστου.

100 π.χ.: Η Ζήνα εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

35 π.χ.: Η Ζήνα εμφανίζεται μυστηριωδώς.

32 π.χ.: Η Ζήνα γίνεται EMO

99- 36 π.χ.: Στρατιωτική εκστρατεία στον πλανήτη Άρη. Καταστροφή πολιτισμού και ολική γενοκτονία Αρειανών.

10 μ.Χ.: Η Ζήνα επιστρέφει ξανά στην Ελλάδα μετά από χρόνια και πλήθος κόσμου έρχεται να την καλωσορίσει. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η κόρη του Μητσοτάκη. Όταν το έμαθε αυτό η Ζήνα κρύφτηκε. Οι ειδήσεις την επόμενη μέρα ανακοίνωσαν ότι αγνοείται η τύχη της.

110μ.Χ.: Μετά από 100 χρόνια η Ζήνα εμφανίζεται να διασκεδάζει στο κέντρο που τραγουδούσε η ξαδέρφη της, Πέγκυ Ζήνα.

2011μ.Χ.: Η Ζήνα βάφει τα μαλλιά της ξανθά.

2012μ.Χ.: Η Ζήνα τραγουδάει σε πασίγνωστο κέντρο στην Αθήνα, μαζί με την ξαδέρφη της, την Πέγκυ Ζήνα.

Γνωρίζατε ότι...[επεξεργασία]

  • Η Ζήνα ξενυχτάει και αυτή με ένα μυστικό, όπως τα κορίτσια;
  • Η Ζήνα συμμετείχε σε ταινία πορνό ("Ζήνα η ανοιχτή") ομοφυλοφιλικού περιεχομένου μαζί με την Λόλα;
  • Η Ζήνα γράφτηκε στο Fame Studio και παρακολούθησε μαθήματα ορθοφωνίας με την Τζούλι Μασίνο προκειμένου να τελειοποιήσει την πολεμική της κραυγή (γνωστή και ως lalalalaaaaaala)
  • Η Ζήνα είναι gay και λεσβιακό σύμβολο;
  • Την στολή της Ζήνα την εμπνεύστηκε ο Alexander McDancing Queen και είναι κατασκευασμένη από δέρμα μαύρης γοργόνας, κόκαλα χταποδιού και πεντελικό μάρμαρο.
  • Το Σακράμ της Ζήνα προστέθηκε στην λίστα με τα όπλα μαζικής καταστροφής το 1958.
  • Η Ζήνα, στην πραγματικότητα, είναι ξανθιά.
  • Η Ζήνα πήρε προαγωγή και έγινε πλανήτης!. Επειδή όμως προορίζεται για μυστικές αποστολές, της δόθηκε το πρακτορικό όνομα 2003 UB313. Εκείνος που την πάτησε άσχημα είναι ο δύστυχος ο Πλούτων, ο οποίος υποβιβάσθηκε λόγω προαγωγής νεοτέρου. Άστα διάλα πια και μετά σου λένε να πάει φαντάρος να πήξει το μυαλό του. Παντού περνάει το βύσμα, κύριοι, αξιοκρατία μηδέν!
  • Η Ζήνα ζει - ζει και μας ενώνει!

Δείτε επίσης[επεξεργασία]