Ε.Ο. 17 Νοέμβρη

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Η Σημαία Το λάβαρο της Ε.Ο. υψωνώταν με τιμές σημαίας κράτους μετά απο κάθε ενέργεια στο Σύνταγμα

Η Ε.Ο. 17 Νοέμβρη ήταν μια Ε.Ο. που έδρασε στον χώρο του Ελλαδιστάν τα τελευταία 32.600 χρόνια. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη γιατί οι φίλοι μας (όχι οι Γερμανοί, οι άλλοι) μας τα ζάλισαν να τους πιάσουμε. Θεωρούνται προβοκράτορες του Μητσοτάκη, της Παπαρήγα, του Παπανδρέου αλλά οι ίδιοι δηλώνουν απλοί λαϊκοί αγωνιστές.

Η Ε.Ο[επεξεργασία]

Η Ε.Ο. ιδρύθηκε απο τον Στάλιν, τον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα και την Παπαρήγα ένα κρύο βράδυ της 17ης Νοεμβρίου, σήμα κατατεθέν, καθώς αργότερα η ίδια μέρα επιλέχτηκε τυχαία από φοιτητές για να εναντιωθούν στο φιλελεύθερο καθεστώς Παπαδόπουλου, με στόχο να πλήξουν τον ιμπεριαλισμό και το κεφάλαιο. Το Ε.Ο. φημολογείται πως σημαίνει Επαναστατική Οργάνωση αλλά διαρροές εκ των έσω λένε ότι το κότσαραν εκεί από τα πολλά ΕΟ! που φωνάζαν τα συντρόφια ο ένας στον άλλον κατά την διάρκεια των ενεργειών.

Δομή[επεξεργασία]

Η οργάνωση αρχικά χωρίστηκε σε τρεις πυρήνες. Τους Σταλινικούς, τους Επαναστάτες και τους ΚΝίτες. Επίσης η οργάνωση διέθετε τριμελής κεντρική επιτροπή απαρτιζόμενη από τα ιδρυτικά μέλη οι οποίοι παίρνανε τις αποφάσεις για τα χτυπήματα και για τα οικονομικά της οργάνωσης. Από 'κει και πέρα ο κάθε πυρήνας ήταν ανεξάρτητος και διασπάστηκαν για να δουλέψουν στην Σοβιετική Ένωση, στην Κούβα και στο Ελλαδιστάν ανεξάρτητα, μετά την πρώτη τους ενέργεια.

Η Γραφομηχανή[επεξεργασία]

Η Γραφομηχανή που χρησιμοποιήθηκε απο την Ε.Ο. για τις προκυρήξεις της. Με την ίδια μηχανή ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έγραψε το Ο Καιρός Γαρ Εγγύς

Η Γραφομηχανή της οργάνωσης ήταν δώρο του Λιακόπουλου και με αυτήν είχε γράψει το πρώτο του βιβλίο. Ένας σύντροφος που έχει αφήσει τα κόκκαλά του στο μπουζούκι "Το Βιετνάμ" δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως είχε συνάψει κρυφή ερωτική σχέση με την Παπαρήγα (ο Λιακό, όχι ο σύντροφος). Με αυτήν την γραφομηχανή, δακτυλογραφήθηκαν οι πρώτες προκηρύξεις της Ε.Ο. που της έστελναν με τον Ερμή στην αναρχοπερατή Ελευθεροτ[ρ]υπί[δ]α και το Φως των Σπορ, αλλά το Φως των Σπορ δεν είχε τότε στήλη για τα κοινωνικά.

Τα σπίτια[επεξεργασία]

Τα σπίτια, ήταν ειδικά διαμορφωμένα σπίτια, βάσει του κομμουνιστικού ιδεώδους, με τζακούζι, μπόουλινγκ, μπιλιάρδο, οπλαποθήκη, αποθήκη πυρομαχικών, γκαρνταρόμπα με ρούχα εκστρατείας, ψυγείο με Άμστελ (500ml), εικόνες του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα και καρτ ποστάλ από την Μπυραμίδα. Επίσης τα σπίτια διέθεταν ευρύχωρο όρχο για να παρκάρουν τα συντρόφια τα κλεμένα αμάξια/στάγιερ/τανκ/και τα οχήματα που κουβαλάνε τα ICBM. Επειδή ήταν τόσο αχούρια ένας σύντροφος ήθελε να πει ένα σπίτι Γιούσα αλλά εκεί που ξεκίνησε να πει το Γ... φταρνίστηκε και είπε Γ...ιάφκααααα!!! και από τότε τα σπίτια της Ε.Ο. μετονομάστηκαν σε Γιάφκες

Τα όπλα[επεξεργασία]

Η Ε.Ο. διέθετε ένα τεράστιο οπλοστάσιο που περιελάμβανε G3A3, G3A4, G3A5, G3A20193129, Μ16, M17, M18, M992, M4A καθώς και σφαίρες όλων των διαμετρημάτων. Επίσης Βλήματα για τανκ, Βλήματα για πυροβόλα και γενικότερα βλήματα.

Ενέργειες[επεξεργασία]

Μερικές απο τις αξιοσημείωτες ενέργειες της Ε.Ο. είναι οι εξής:

“Αποφασίσαμε λοιπόν να βυθίσουμε την Ατλαντίδα για να καταλάβουν όλοι αυτοί οι δήθεν καπιταλιστές και καταπιεστές της εργατικής τάξης και των ναυτεργατών πως δεν γίνεται να καταπιέζουμε άλλο τους ήδη καταπιεσμένους μούτσους στα σκλαβοκάικα των συμφερόντων του κεφαλαίου για να κωπηλατούν”

- Ε.Ο. 17 Νοέμβρη για την βύθιση της Ατλαντίδας.
 • Ενεργοποίηση του Βεζούβιου.

“Αποφασίσαμε λοιπόν να εκτελέσουμε τον αρχιμαφιόζο και αρχιμαφιόζο Νονό, ο οποίος με την γκαγκστεριές του και τους χουλιγκανισμούς υπονομεύει την εργατική τάξη και τα όργανα της λαϊκής αγοράς που προσπαθούν να πουλήσουν τα κιλίμια τους. Ενεργοποιούμε το ηφαίστειο γιατί συμπράξαμε με τον Τσακ Νόρις και μπορούμε να ακουστούμε. Ο Αγώνας Συνεχίζεται”

- Ε.Ο. 17 Νοέμβρη για την ενεργοποίηση του Βεζούβιου.
 • Χτύπημα με γκαζάκια στην Ρωμαϊκή Πρεσβεία στην Αθήνα.

“Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η καταπίεση από τον κατακτητή Καίσαρα και να φύγουν οι βάσεις του από το Ελλαδιστάν. Δεν θα σταματήσουμε να χτυπάμε το κεφάλαιο και την καταπίεση της εργατιάς”

- Ε.Ο. 17 Νοέμβρη για την πρεσβεία.
 • Χτύπημα στην Τραπεζούντα με ωρολογιακό μηχανισμό.

“Αποφασίσαμε να χτυπήσουμε τους λησταρχοτραπεζίτες της Ζούντας (Σιγά μην σας πιστεύαμε ότι είπατε την πόλη Τραπεζούντα). Αυτοί είναι οι κύριοι ληστές κι εκμεταλλευτές της εργατικής τάξης. Ο Αγώνας Συνεχίζεται”

- Ε.Ο. 17 Νοέμβρη για την Τραπεζούντα.
 • Χτύπημα με ρουκέτες κατά της Ακρόπολης.

“Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αλλαγή καθεστώτος από καπιταλορωμαϊκό σε βασιλοβυζαντινό, αποφασίσαμε να χτυπήσουμε με ρουκέτες την Ακρόπολη, μνημείο του παλιού φασιστοκαθεστώτος της Δημοκρατίας

- Ε.Ο. 17 Νοέμβρη για την Ακρόπολη.
 • Ξεσηκωμό του Νίκα με προκυρήξεις

“Εργαζόμενε! Χαμάλη! Αλογατάρη! Σ' αυτές τις εκλογές ΨΗΦΙΖΩ ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ/17 ΝΟΕΜΒΡΗ. Δίνω ηχηρό μήνυμα στο παλάτι και την αυλή του. Δεν τους φοβάμαι. Έξω οι Βάσεις του Ιουστινιανού. Ο Αγώνας Συνεχίζεται”

- Ε.Ο. 17 Νοέμβρη για την στάση του Νίκα.

“Ο Προσηλυτισμός του καθεστώτος δεν θα περάσει. Αποφασίσαμε να κάψουμε ένα σύμβολο της καταπίεσης της Ελεύθερης σκέψης και του πολιτεύματός σας.”

- Ε.Ο. 17 Νοέμβρη για την Αγιά Σοφιά.
 • Δολοφονική Επίθεση κατά του Πάπα

“ΠΑΠΑ ΓΚOΟΥ ΧΟΜ. ΠΑΠΑ ΓΙΟΥ ΑΡ ΝΟΤ ΓΟΥΕΛΚΑΜ ΧΙΑΡ. ΠΑΠΑ ΓΚΟOΥ ΝΤΑΙ”

- Ε.Ο. 17 Νοέμβρη για τον Πάπα.
 • Έναρξη του Εμφύλιου Πολέμου στις Γιούσα

“Αποφασίσαμε με τους προβοκράτορες, πράκτορες και κομάντο της οργάνωσης Τζορτζ Ουάσιγκτον και ΣΙΑ Ο.Ε. να ξεκινήσουμε τον εμφύλιο στη χώρα σας. Ο Αμερικανικός Ιμπεριαλισμός κατά των αποίκων δεν θα περάσει”

- Ε.Ο. 17 Νοέμβρη για τον εμφύλιο.
 • Δολοφονία του Κένεντι

“Αποφασίσαμε να εκτελέσουμε τον αρχιλήσταρχο, χουντικό και εκπρόσωπο της ιμπεριαλιστικής τάξης Κένεντι, για να μην φτάσει πρώτος στο φεγγάρι πριν από τους σύντροφους Ρώσους”

- Ε.Ο. 17 Νοέμβρη για τον Κένεντι.
 • Απόπειρα καταστροφής της Φρικιπαίδειας

“Αποφασίσαμε να καταστρέψουμε το προβοκατόρικο αυτό όργανο του κατεστημένου και της καταπίεσης γιατί ξέρουμε καλά ποιοι βρίσκονται από πίσω. Η χούντα δεν θα περάσει. Ο Αγώνας Συνεχίζεται”

- Ε.Ο. 17 Νοέμβρη για την ενέργεια στην Φρικιπαίδεια.


Μετά την τελευταία ενέργεια ο Μητσοτάκης ενεργοποίησε τον κρατικό μηχανισμό του Ελλαδιστάν και έστειλε ενάμιση συνοριοφύλακα να συλλάβει την οργάνωση.

Η Σύλληψη[επεξεργασία]

Μετά την τελευταία ενέργεια τους, οι σύντροφοι πίστεψαν ότι τα κατάφεραν κι έστειλαν την προκήρυξη στην Ελευθεροτυπία με τον Ερμή μόνο που είχε κλείσει. Πήγανε στην καντίνα της Σούλας της Πόντιας για να φάνε ένα λουκάνικο κι ένας συνοριοφύλακας τους πέρασε για Αλ και τους πήρε όλους μέσα. Κατασχέθηκαν τεράστιες ποσότητες όπλων, εκρηκτικών, 2 τανκς, 3 ερπιστρυοφόρα, ένα υποβρύχιο με βανίλια, ένα υποβρύχιο με τορπίλες και ατομικό αντιδραστήρα, τέσσερις πυρηνικές κεφαλές και το μουνί της Χάιδως. Ο Συνοριοφύλακας δήλωσε αργότερα στην Espresso ότι είναι πράκτορας ξένων μυστικών οργανώσεων και συνεργάστηκε με τον Μητσοτάκη και τον Τσακ Νόρις για την σύλληψη της οργάνωσης.

Κύκλοι της οργάνωσης λένε ότι από καιρό θέλανε να βγούνε στην σύνταξη και κάνανε συμφωνία με τους φίλους μας για να τους φτιάξουν βίλες σε κάποια φυλακή για να περάσουν τα τελευταία 205.000 χρόνια της ζωής τους, τρεφόμενοι από τα λεφτά των φορολογουμένων που για εκείνους τόσους αιώνες πάλευαν κι αυτοί οι αχαΐρευτοι δεν τους βγάλανε ούτε μια φορά κυβέρνηση.

Ιδεολογικό Υπόβαθρο[επεξεργασία]

Το ιδεολογικό υπόβαθρο της Ε.Ο. στηρίζεται εν μέρει στην θεωρία του Μάρξ για τα ιπτάμενα πατατάκια, εν μέρει στην θεωρία του Λιακόπουλου για τους Ελ και έχει βασικές αρχές για το αντάρτικο πόλης (και όχι μόνο) του επαναστάτη Τσάκ Νόρις. Προσπαθούν δηλαδή μέσω της ένοπλης πάλης του αντάρτικου των πόλεων να πατάξουν την ρεντνεκιά και να αλλάξουν το κατεστημένο του λήσταρχου μεγαλοτραπεζίτη της Γύρομπανκ, Βρωμύλου Σουβλατζή. Πιστεύουν ακράδαντα πως:

 • Η Γύρομπανκ προσπαθει να κυριεύσει τον κόσμο και να τον καθυποτάξει κάτω από έναν καπιταλιστικό και ιμπεριαλιστικό κλοιό χρησημοποιώντας:
  • Τον Βρωμύλο Σουβλατζή που δεν κατάφεραν ποτέ να πλήξουν, ούτε άμεσα μεν με κάποια ενέργεια ούτε έμμεσα δε χρησιμοποιώντας τα όπλα του εχθρού, ήτοι την προπαγάνδα και τα προβοκάτσια, επειδή είναι φερέφωνο του καπιταλιστικού σάπιου σουβλακιού.
  • Βαθύτερα στοχαζόμενοι Σύντρολλοισύντροφοι, εικάζουν πως ο Βρωμύλος Σουβλατζής δεν υπάρχει και είναι κάτι σαν την Φιλική Εταιρία της Ελληνικής Επανάστασης, που στόχο έχει να ξεπαστρέψει τα Βριλ, τους Ελ και να τους υποτάξει κάτω απο τον ζυγό του Επίτιμου για να τρέφεται καλύτερα.
 • Το αντάρτικο πόλης, κίνημα που πρώτοι ξεκίνησαν ιδεολογικά οι Τρέντυ όταν βαρούσαν τους Emo (για περισσότερες πληροφορίες δες και το λήμμα αντάρτικο πόλης), είναι η μόνη διέξοδος από τον καταπιεστικό ζυγό της λούμπεν μεγαλοαστικής τάξης.
 • Η Οργάνωση της οργάνωσης είναι άρτια οργανωμένη κάτω απο ένα απόλυτα ημιδημοκρατικό οργανωμένο μηχανισμό που όλοι μπούνε να μιλάνε, αλλά η γραφειοκρατεία καταφέρνει και τους εγκλωβίζει σ' ένα δωμάτιο γεμάτο απο δακτυλογραφημένες προκυρήξεις που μιλάνε για αστικές τάξεις και γενικότερα προβοκατορίζουν έτσι ώστε να αποδυναμώσουν τους Ασφαλίτες οι οποίοι είναι όλοι πράκτορες της Γιούσα και κάτι τέτοιες μπούρδες.