Επαναστατικός Αγώνας

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Έμβλημα του επαναστατικού αγώνα.png

Ο Επαναστατικός Αγώνας είναι με εξειδίκευση στα πυροτεχνήματα. Τοποθετείται πολιτικά στην κατά, τον πολιτικό χώρο που υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού μιας χώρας.

“Καθαρίζουμε και μετά τα καθαρίζουμε μόνοι μας.”

- Από σποτ του επαναστατικού αγώνα.

“Μας αρέσουν οι τρύπες!”

- Οι επαναστατικοαγωνασιώτες για τις μουσικές τους προτιμήσεις.
Πηγή όπλων του επαναστατικού αγώνα.

Η αρχή

Η δράση του άρχισε το 2000 στο παρά 5 με ιδρυτή τον Άρη Παυρινό και τον Κωστανίνο Κουφωντίνα. Ο ίδιος έφτιαξε την περιβόητη πεντάδα με έδρα την Εξιτέρ, μια θυγατρική της Ζίμενς. Η ίδια εταιρία αργότερα εξαγόρασε την Air-Korydallos. Όλως τυχαίως το κόμμα ανέλαβε την πρωθυπουργία το 2007 και έπεσε λόγω της αυτοκτονίας του πρωθυπουργού (έπεσε από μπαλκόνι) η κυβέρνηση έπεσε και αυτή μαζί, έγιναν εκλογές και ανέβηκε στην εξουσία άλλο κόμμα.

Το έργο του επαναστατικού αγώνα είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και κυρίως των οικονομικών. Λόγω της έντονης πίεσης στους Αμερικάνους, η Σία - Ι - Έι στράφηκε εναντίον τους και τους εξάρθρωσε τελικά, γιατί τους πρόδωσε το Virus downloader των Παράθυρών τους. Αν και έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι οι μεγάλοι αρχηγοί ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Όπλα

Το κόμμα συνέχισε τη μεγάλη παράδοση των κατών κομμάτων στα όπλα. Εξέδωσε τη νέα μολότοφ 2000, τις στράκα - τράκα - τρούκες και είχε σημαντική συμβολή στις μπουρλότοφ. Επιπλέον, βρήκαν μια νέα πιο οικονομική σύνθεση για το υγρό πυρ με χρήση μπαταρίας λιθίου, ενώ κωδικοποίησαν την κατσαρολική και φλυτζανική βόμβα. Είχαν σχέση με μεγάλους προμηθευτές, όπως εμπόρους νεροπίστολων και κόλας.