Επανάληψη

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, δεν υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια οπότε σας παραπέμπουμε στο:
Επανάληψη.

“Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την επανάληψη.”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την επανάληψη

“Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την επανάληψη.”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την επανάληψη

“Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την επανάληψη.”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την επανάληψη


Η επανάληψη είναι η επαναληπτική επανάληψη επαναληπτικών μοτίβων, που μέσα από την επαναληπτική συμπεριφορά τους, επαναλαμβάνουν επανειλημένα την επαναληπτική φύση τους. Η επαναληψή τους λοιπόν, και η διαίρεσή αυτής σε επαναληπτικώς επαναλαμβανόμενα επαναληπτικά μοτίβα, δημιουργεί επαναληπτικές διαδικασίες, που δεν παύουν να επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους και τις επαναλήψεις τους και, τοιουτοτρόπως, οδηγούν σε μια επανειλημένως αέναη επανάληψη της επανάληψής τους και των επί μέρους επαναληπτικώς επανειλημένων επαναληπτικών μοτίβων τους.

Η επανειλημένη επανάληψη των αυτών επαναληπτικώς επανειλημένων επαναληπτικών μοτίβων, σπάει την επαναληπτική τους φόρμα επανειλημένως, δημιουργώντας νέα επαναλαμβανόμενα μοτίβα, εντός των ήδη υπάρχοντων επαναληπτικών, που με την επανάληψή τους, σταθεροποιούν την επαναληπτική φύση των επαναληπτικών μοτίβων της επανάληψης, που με την σειρά τους, προσδίδουν στην επανάληψη την επαναληπτική της φύση.

Εκτενής Επανάληψη[επεξεργασία]

Η επανάληψη είναι η επαναληπτική επανάληψη επαναληπτικών μοτίβων, που μέσα από την επαναληπτική συμπεριφορά τους, επαναλαμβάνουν επανειλημένα την επαναληπτική φύση τους. Η επαναληψή τους λοιπόν, και η διαίρεσή αυτής σε επαναληπτικώς επαναλαμβανόμενα επαναληπτικά μοτίβα, δημιουργεί επαναληπτικές διαδικασίες, που δεν παύουν να επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους και τις επαναλήψεις τους και τοιουτοτρόπως, οδηγούν σε μια επανειλημένως αέναη επανάληψη της επανάληψής τους και των επί μέρους επαναληπτικώς επανειλημένων επαναληπτικών μοτίβων τους.

Η επανειλημένη επανάληψη των αυτών επαναληπτικώς επανειλημένων επαναληπτικών μοτίβων, σπάει την επαναληπτική τους φόρμα επανειλημένως, δημουργώντας νέα επαναλαμβανόμενα μοτίβα, εντός των ήδη υπάρχοντων επαναληπτικών, που με την επανάληψή τους, σταθεροποιούν την επαναληπτική φύση των επαναληπτικών μοτίβων της επανάληψης, που με την σειρά τους, προσδίδουν στην επανάληψη την επαναληπτική της φύση.

Ας μην ξεχνάμε λοιπόν, ότι η επαναληπτική φύση της επανάληψης, προδίδεται από τα επαναληπτικά μοτίβα της, η επαναληπτική φύση των οποίων σταθεροποιείται από την επανειλημένη επανάληψη των επί μέρους επαναληπτικώς επανειλημένων επαναλαμβανομένων μοτίβων των, που προκλήθηκαν από το σπάσιμο της φόρμας των πρώτων, μέσω της επανειλημένης επανάληψής τους. Η αυτή επαναλαμβανόμενη επανάληψη είναι αυτή που επανειλημένως δημιουργεί επαναληπτικές διαδικασίες, χρησιμοποιώντας επανειλημένως τα επι μέρους επαναληπτικά μοτίβα, οδηγώντας στην επαναληπτική επανάληψη των επαναληπτικών μοτίβων και τελικά στην επανάληψη.

Σύντομη Επανάληψη[επεξεργασία]

Η επανάληψη είναι η επανάληψη επαναληπτικών μοτίβων, που μέσα από την επαναληπτική συμπεριφορά τους, επαναλαμβάνουν επαναληπτική φύση τους. Η επαναληψή τους λοιπόν, και η διαίρεσή αυτής σε επαναλαμβανόμενα επαναληπτικά μοτίβα, δημιουργεί επαναληπτικές διαδικασίες, που δεν παύουν να επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους και τις επαναλήψεις τους και τοιουτοτρόπως, οδηγούν σε μια αέναη επανάληψη της επανάληψής τους και των επί μέρους επαναληπτικών μοτίβων τους. Η επανειλημένη επανάληψη των αυτών επαναληπτικών μοτίβων, σπάει την επαναληπτική τους φόρμα επανειλημένως, δημιουργώντας νέα επαναλαμβανόμενα μοτίβα, εντός των ήδη υπάρχοντων επαναληπτικών, που με την επανάληψή τους, σταθεροποιούν την επαναληπτική φύση των επαναληπτικών μοτίβων της επανάληψης, που με την σειρά τους, προσδίδουν στην επανάληψη την επαναληπτική της φύση.

Θέματα προς επανάληψη[επεξεργασία]

Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, δεν υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια οπότε σας παραπέμπουμε στο:
Επανάληψη.