Επίπεδη Γη

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση


Clippy.gif

Από ό,τι φαίνεται διαβάζεις μαλακίες. Αν δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, ρώτα τον ειδικό!


Εισαγωγή

Σήμερα θα μάθετε για την προαιώνια συνωμοσία που διαπλέκεται εναντίον σας, και σεις σαν τα πρόβατα που είστε πιστεύατε τόσα χρόνια την μαύρη προπαγάνδα!

Το συμβούλιο των Σοφών μου ανέθεσε να σας διαφωτίσω. Είναι καιρός λοιπόν να το μάθετε: H ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ, μην αφήνετε τα τόσα χρόνια προπαγάνδας στο σχολείο να σας επηρεάσουν, εσείς ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ θα μάθετε όλη την αλήθεια για την φύση του κόσμο που μας περιβάλλει, και μάλιστα με ατράνταχτα επιχειρήματα.

Η γη έτσι όπως είναι. Στα δεξιά είναι η μηχανή τηλεμεταφοράς.

Επιχειρήματα

  • Κάποιοι λένε πως αν η γη ήταν επίπεδη, ο ουρανός θα έπρεπε να πέσει στα κεφάλια μας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ! MHN TOYΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤE!!. Aυτά τα λένε πράκτορες των μυστικών μαύρων δυνάμεων(και δυνάμεις κατά των Ελ). Η αλήθεια είναι άλλη: Ο ουρανός είναι μία ΚΕΡΒΝΤ ΕΙΤΣ ΝΤΙ ΤΙΒΙ (αγγλικά δεν μπαίνουν εδω μέσα αλήτες!) την οποία συγκρατούν οι 1.000.000 πράσινοι φτερωτοί νάνοι. Πότε πότε μερικοί κλάνουν (βασική αιτία του φαινομένου του θερμοκηπίου)και τότε ακούτε βροντές. Άλλες φορές κατουράνε ομαδικά και τότε βρέχει.
Η Επίπεδη Γη όταν φταρνίστηκαν όλοι οι πράσινοι φτερωτοί νάνοι μαζί. Shit happens!
  • Άλλο ψεμα: Αφού η γη είναι επίπεδη, γιατί δεν έχει πέσει κανένας από την άκρη της; ΒΕΒΑΙΩΣ και έχουν πέσει, όχι μόνο ένας αλλά πολλοί. Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ τι νομίζετε πως έπαθε; Μην ακούσω αηδίες περί παγόβουνου κτλ κτλ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΠΕΣΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΕΕΣ!. Όσοι πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το πλοίο πριν προλάβει να πέσει στο κενό συλλέχθηκαν από ειδικές μονάδες, οι οποίες τους υπνώτισαν και τους έπεισαν πως ήταν ναυάγιο. ΗΙΝΤ: τι νομίζετε πως έπαθαν όσοι "εξαφανίστηκαν" στο Τρίγωνο των Βερμούδων;;;
  • Αφού η γη είναι επίπεδη, γιατί δεν έχει προσέξει κανένας την άκρη της; Τα αρχαία χρόνια θα μπορούσε κάποιος πράγματι να το παρατηρήσει, αλλά σήμερα έχουν δημιουργηθεί και τοποθετηθεί στις άκρες χωροτηλεμεταφορείς ώστε μόλις τους περάσεις ΑΥΤΟΜΑΤΑ σε τηλεμεταφέρουν στην άλλη άκρη, και συ ο χαζός νομίζεις πως η γη είναι στρογγυλή!
Η πραγματική αιτία της απομάκρυνσης των ηπείρων!
  • Πώς γίνεται όμως μέσα στο χάος του πρώιμου ηλιακού συστήματος να δημιουργήθηκε ένα επίπεδο σώμα, αψηφόντας τον νόμο της βαρύτητας ο οποίος κάνει την ύλη να σχηματίζει σφαίρες; Θα σου πώ: Πήρε ο θεούλης τις πετρούλες, τις έπλασε, τις έπλασε και μετα με τα χεράκια του έφτιαξε μια δισκοειδή πίτα. Τέλος, για να μην αλλάξει σχήμα ποτέ ξανά τοποθέτησε στην κάτω μεριά μπετόν αρμέ που κρατα τα χώματα της επιφάνειας γερά και σταθερά. Ο Μπομπ ο Μάστορας θα ήταν περήφανος.
  • Αν είναι έτσι τότε πως εξηγείς τα Ηφαίστεια; Η απάντηση είναι ευνόητη ακόμα και για το στενόμυαλο αντεπιστημονικό μυαλουδάκι σου. Περίπου 5 χιλιόμετρα πάνω από την στρώση μπετόν αρμέ υπάρχει ένα τοίχωμα από ιονισμένο χαλκό τον οποίον έφτιαξαν οι Έλ για να αποτρέψουν τους κακόβουλους ανθρώπους από το να ανατινάξουν την στρώση μπετόν αρμέ, ΤΗΝ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ της γης. Η ενέργεια του ιονισμένου χαλκού θερμαίνει τα γύρω πετρώματα σχηματίζοντας μάγμα, το οποίο στην συνέχεια μέσω των ηφαιστείων εκτονώνεται στην επιφάνεια της γής. Απλό;
  • Και όλα αυτά που έχουμε διαβάσει και δει για το Διάστημα, την υδρόγειο κτλ κτλ; Μα καλά, ΝΤΙΠ χαζοί είστε; Δεν καταλαβαίνετε τίποτα; Εδώ δεν έχουν κωλώσει να κάνουν τόσα άλλα πράγματα που είπαμε παραπάνω, θα κώλωναν στο να πλαστογραφήσουν φωτογραφίες και να σκηνοθετήσουν περιπάτους στο διάστημα; Είσαστε σοβαροί;;
  • Και καλά τότε γιατί όλοι οι πλανήτες και τα αστέρια είναι σφαιρικά; ΤΟ ΠΑΜΕ ΡΕ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ! ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΣΑΝΟ ΣΟΥ
  • Και γιατί να τους ενδιαφέρει τόσο πολύ να μας κρύψουν το γεγονός οτι η γη είναι επίπεδη; ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ!! ΑΧ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!

Ύποπτες μασονοκινεζοεβραιοελληνοϊσπανοειδωλολατρικές ιστοσελίδες

Θεμελιωτής της Θεωρίας

Η θεωρία αυτή αναπτύχθηκε από τον Wise Old Mitsubishi για την Ο.Α.Β - Ομάδα Απελευθέρωσης από την Βλακεία. Ωστόσο, δεν υπάρχουν στοιχεία ούτε για τον ιδρυτή, ούτε για τους σκοπούς αυτής της οργάνωσης.

Δείτε, αν δε βαριέστε