Εμ εσ εν
Η αρχή της πλειοψηφίας δεν δικαιοδοτεί την εθνικοποίηση μεταφυσικής κοσμοθεωρίας στο Σύνταγμα της Ελλάδας και την Σημαία της Ελλάδας. Η ελληνική νομοθεσία δεν προϋπήρχε μαγικά, ούτε είναι στατική, ούτε ταυτίζεται η νομοθεσία με την ηθική (σχετίζονται).
Εκπαιδευτικό δίκτυο στο ίντερνετς. Έχει σαν σύμβολο την πεταλούδα Variemena doulepsius και την πολύ χρήσιμη τσουγκράνα. Κάποιοι είπαν πως έχει σχέση με τα Σι Εν Εν, Εν Τι Ελ και Εμ Τι Βι, ωστόσο αυτά είναι κακοήθειες. Σήμερα βγαίνει ο καθένας στην τελεόραση και λέει ότι θέλει. Η αλήθεια είναι ότι το Εμ Εσ Εν αποτελεί μια άλλη μεγάλη δημιουργία των περήφημων ελλήνων.
Το πρόγραμμα αυτό το ανέπτυξε πρώτη η κυβέρνηση Βενιζέλου και από τότε τυγχάνει κάποιων απντειτ με τις διάφορες κυβερνήσεις. Όταν οι άλλοι χρησιμοποιούσαν τσουγκράνες, εμείς είχαμε το Εμ Εσ Εν (ένα θερμό χειροκρότημα εδώ)! Το λογισμικό χρησιμοποιείται ευρύτατα στον δημόσιο τομέα, σε νοσοκομεία, υπουργεία, πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα. Με το εξειδικευμένο λογισμικό που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα Εμ Εσ Εν, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ψάξει μεταξύ των καλύτερων επιστημονικών άρθρων, ούτως ώστε να αποδώσει καλύτερα στην δουλειά. Είναι μεγάλο εργαλείο των φοιτητών στο εξωτερικό, που παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον και την απόκτηση δωρεάν (πειρατικού, φυσικά) λογισμικού.
Τι προσφέρει το ΜΣΝ[επεξεργασία]
Μεταξύ των άρθρων είναι η κατηγορία "σπέισες" (διαστήματα), η οποία είναι αφιερωμένη στις φωτογραφίες και την ζωή των γνωστών μας. Επίσης, το Εμ Εσ Εν δίνει την δυνατότητα, με ένα πρόγραμμα ονόματι Εμ Εσ Εν Μεσεντζερ, να μιλάμε με τους φίλους στο διπλανό γραφείο για την χθεσινή έξοδο και το ματς του Παναθηναϊκού, χωρίς κανείς να το αντιλαμβάνεται. Αυτό το πρόγραμμα για ευνόητους λόγους χρησιμοποιείται και από την CIA, το CNN και το MAD.
Είναι φυσικά διακριτικό πρόγραμμα, αφού ο χρήστης μπορεί να είναι "μπίζι" ή "νοτ ονλάιν" αφήνοντας το πρόγραμμα να λειτουργεί σε STEALTH MODE! Έτσι, δεν γίνεστε αντιληπτοί από τους άλλους. Πρώτο, ε;
Δυστυχώς, αν και υπάρχει η δυνατότητα ομιλίας όπως και σύνδεσης με κάμερες για αμεσότερα αποτελέσματα, ορισμένα υπουργεία δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα εγκατάστασης. Έτσι, εφευρέθηκαν οι γνωστές εκφράσεις lol, brb, gtg, imho, wtf, omfg, omg κ.λπ., και πολλές άλλες, για να καταλαβαίνει ο συνομιλητής τα συναισθήματά μας. Και δεν τελειώσαμε εδώ! Το Εμ Εσ Εν έχει και "γουίνκς"! Διαθέτει δηλαδή νεύματα σαν το Γουρούνι Που Κυλιέται®, το Παιδάκι Που Του Πέφτει Το Παγωτό® και άλλα πιο πρόστυχα. Είναι δυνατή και η συνομιλία μεταξύ πολλών ατόμων σε περιπτώσεις οργάνωσης πάρτυ ή κοπάνας.
Ο ρόλος του στην κοινωνία[επεξεργασία]
Πολλά μπορούν να γίνουν με το Εμ Εσ Εν. Μπορεί να προκύψει φιλία, έρωτας, μίσος, ίντρικες και πάθος. Μπορεί να προκύψει και η λάμψη. Ο Μπίλ Κλίντον συνομιλούσε με την Λεβίνσκι στο Εμ Εσ Εν για πολύ καιρό χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι, το ίδιο και ο Χουσείν με τον Νταρθ Βέιντερ. Είναι όμως πιθανό να εξοργιστεί κάποιος, κι έτσι να κάνει μια κίνηση "μπλοκ" η οποία διακόπτει την επικοινωνία (και ενίοτε την σχέση) με το άλλο άτομο. Σημαντικός είναι, βέβαια, ο ρόλος τους στην χαλάρωση και το ξύσιμο των Ελλήνων που κοπιάζουν στη δουλειά. Μαζί με ένα φραπέ, είναι ότι πρέπει.
Οδηγίες χρήσης[επεξεργασία]
Τεχνικά χαρακτηριστικά[επεξεργασία]
- Ο υπολογιστής πρέπει να είναι καινούριος.
- Πρέπει να είναι εγκατεστημένος στο χώρο εργασίας.
- Να υπάρχει ανοικτό κάποιο άλλο πρόγραμμα στην οθόνη για ξεκάρφωμα (προτείνεται το Mame32 με Pac-Man, καθώς και το Microsoft Excel).
Πρώτα Βήματα[επεξεργασία]
Είναι απαραίτητο στο Εμ Εσ Εν να βάζουμε την πιο σικάτη φωτό που έχουμε. Ξέρετε, με γυαλιά ηλίου, με χτενισμένο μαλλί και τα καλύτερά μας ρούχα σε μια πόλη του εξωτερικού (όσο πιο μακριά, τόσο το καλύτερο). Κάτω από την φωτό βάζουμε τα αποφθέγματα της ζωής μας (τα οποία συνήθως βγαίνουν από ένα τραγούδι της Κοκκίνου), τον ύμνο της αγαπημένης σας ομάδας ή μια ατάκα που ειπώθηκε από κάποιον αρχαίο τύπο. Το όνομα-κωδικός διαφέρει ανάλογα με την διάθεση και τον σκοπό. Δεν είναι καλό για λόγους εθνικής ασφάλειας να δηλώνουμε το όνομά μας. Προτιμάται το "Λόπεζ", "Πεταλουδίτσα", "Σάκης Γιου Αρ Δε Μπεστ", "Σουβλάκι" και άλλα παρόμοια.
Είπαν για το Εμ Εσ Εν[επεξεργασία]
“Με το Εμ Εσ Εν δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος αν ένα άτομο με το ψευδώνυμο HOTSEXYGIRL18 είναι γυναίκα ή άντρας...”
- Όσκαρ Ουάιλντ για το Εμ Εσ Εν
“Είναι ο αγαπημένος μου ραδιοφωνικός σταθμός.”
- Άντζελα Δημητρίου για το Εμ Εσ Εν
“Αυτός ο χρήστης δεν υποστηρίζει την εφαρμογή "Τάβλι.exe"”
- Εμ Εσ Εν για τον υπολογιστή της γραμματέως του υπουργού
|
|