Ελληνικό Broadband

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Η αρχή της πλειοψηφίας δεν δικαιοδοτεί την εθνικοποίηση μεταφυσικής κοσμοθεωρίας στο Σύνταγμα της Ελλάδας και την Σημαία της Ελλάδας. Η ελληνική νομοθεσία δεν προϋπήρχε μαγικά, ούτε είναι στατική, ούτε ταυτίζεται η νομοθεσία με την ηθική (σχετίζονται).

Ορισμός[επεξεργασία]

Το Ελληνικό Broandband είναι μια βριλ-εφεύρεση παγκόσμιας πρωτοτυπίας. Συγκεκριμένα, το Ελληνικό Broandband επιτρέπει σε καταγέλαστες γραμμές με ονομαστική ταχύτητα 24Mbit και πραγματική ταχύτητα μερικές εκατοντάδες kbit να μπορεούν να ανταπεξέλθουν σε απαιτήσεις Triple Play (δηλαδή IPTV + Internet + VOIP).

Θαυματουργά Βριλ-καλώδια[επεξεργασία]

Παρότι η Ελληνική καλωδιακή υποδομή είναι του κώλου, η βριλ τεχνολογία του Ελληνικού Broandband επιτρέπει να

Πόζα Βριλ ενώ ξεκωλώνει τα παλιά καλώδια.

πωλείται Triple Play τεχνολογία με availiability 99.99999%!

Θαυματουργό Βριλ-περιεχόμενο[επεξεργασία]

Οι βριλ-επιστήμονες κατάφεραν να πουλάνε Triple Play Broadband χωρίς να έχουν εξασφαλίσει content από τους Content Providers (συμβατικοί τηλεοπτικοί σταθμοί). Τι και αν στον υπόλοιπο πλανήτη πρώτα εξασφαλίζεται το content και μετά πωλείται η υπηρεσία IPTV; Με την βριλ-τεχνολογία στην Ελλάδα γίνεται το ανάποδο.

Πρωτοπόρες Βριλ-εταιρείες[επεξεργασία]

Broadband με Triple Play δίνει στην Ελλάδα η αποτελούμενη από Βριλ επιστήμονες της Forthnet. Κατά πόδας ακολουθεί η Βιβόντι. To Ελληνικό Broadband ανακαλύφθηκε από την Ελληνίδα Βριλ Σινέντ Οκόνορ.

Άξιοι Αναφοράς Βριλ-Αντιπρόσωποι[επεξεργασία]

Άξιοι αντιπρόσωποι του Ελληνικού Broadband είναι το μουσικό συκρότημα Σπάις Γκερλς.

Τι σημαίνει Broadband;[επεξεργασία]

Κύριο άρθρο: Ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου;

Αν αναλύσουμε την λέξη: "Broad" είναι, σε ελευθεριάζουσα μετάφραση, η γκόμενα, και "band" η μπάντα/συκρότημα, οπότε broad-band είναι το αντίστοιχο του "Boy Band" (χαρακτηριστικό παράδειγμα του οποίου είναι ο εθνικός μας star Α. Ευαγγελόπουλος).

Αν τώρα προχωρήσουμε την σημειολογική/εννοιολογική ανάλυση σε θέματα όπως το "double play" (τα αρχικά του οποίου είναι "dp"), οποιοδήποτε αναγνώστης έχει διαβάσει έστω και ένα εξώφυλλο από δωδ ερωτικού περιεχομένου αναγνωρίζει το ακρωνύμιο, καθώς και τις υπηρεσίες που λαμβάνει από το Ελληνικό Broadband.

To Triple Play δε, είναι ακόμα χειρότερο.