Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

“Πολύ φτηνό για μπουρδέλο. Δεν ξαναπάω.”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο


“ Χο, χο, χο...”

- Ο Σωκράτης Κόκκαλης για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο


Οίκος ανοχής χωρίς οδό και αριθμό. Κατά καιρούς έχουνε περάσει διάφοροι νταβατζήδες, όπως ο tiger Μελισσανίδης, ο Big Mac, γνωστότερος στην Καβάλα ως Μάκαρος και στην ΑΕΚ ως αγαπούλας, ο ποινικολόγος-μοντελοπνίχτης, ύψους 1.62 λέει, μην τον πιστεύετε πιο κοντός είναι, ο Αχιλλέας Μπέος (γι΄ αυτόν βγήκε το σύνθημα -είσαι για τον Μπέο), ο Τζίγγερ (τζίγκερ είναι τελικά), ο Πετράν Θεοδωρίδης, και αρχινταβατζής ο ένας, ο μοναδικός, ο απροσπέλαστος ΣΩΚΡΑΤΗΣ.

Η τσατσά σ΄ αυτό το μπουρδέλο είναι ο Γκαγκάτσης, που κάθεται να τον γαμάνε Γερμανοί, Γάλλοι, Ισπανοί, ακόμα και ΑΛΒΑΝΟΙ. Ο καλύτερος πελάτης σ΄ αυτό τον οίκο ανοχής είναι ο Γιώργος Γεωργίου, που έχει μείνει παγκόσμια γνωστός για τις ατάκες του - Θα πάρετε πρωτάθλημα του Αγίου Πούτσου, και - Ο Νικοπολίδης τα τρώει απ΄ το γιο του.

Κατά καιρούς έχουνε περάσει διάφοροι γαμιάδες από το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ο Χανς Μπάκε, Τροντ Σόλιντ, Αλμπέρτο Μπιγκόν, Λορέντσο Σέρα Φερέρ και Ρολφ Φρίνγκερ. Ο οίκος ανοχής αυτός διατηρεί εθνική ομάδα. Τώρα λένε θα βάλουνε το ελληνικό ποδόσφαιρο και στο PRO. Σύμβολο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η ανοιχτή παλάμη, που έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές στα ελληνικά ποδοσφαιρικά γήπεδα. Ελλάς ολέ και π... κουρελέ λοιπόν...