Ελλαντρινός

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ελλαντρίνος[επεξεργασία]

Ελλαντρινός ή Ελλαντρίνος και Ελλαντρίνιος ονομάζεται μία αρχαία φυλή όντων τα οποία έχουν άμεση σχέση με τους Έλληνες και την ιστορική τους πορεία. Δεν θα πρέπει να συγχέονται με τους Ελ .

Σκίτσο Ελλαντρίνου με βάση τις περιγραφές θύματος που απήχθει από τον νομό Ηλείας.

Δημιουργία[επεξεργασία]

Οι Ελλαντρίνοι δημιουργήθηκαν στις ερήμους του πλανήτη Αφροδίτη από τους Ελ με σκοπό να εκτελούν βαριές και ανθυγιεινές εργασίες που κανένας δεν ήθελε να κάνει, όπως καθάρισμα υπονόμων, να ξεκολλάν τσίχλες από παγκάκια και να μαζεύουν πατημένα Βριλ από τις πολυάσχολες εθνικές οδούς του πλανήτη.

Για να το πετύχουν αυτό έφτιαξαν τους Ελλαντρίνους με iq γύρω στο 70, για να μην αντιμιλούν και να απολαμβάνουν απερίσπαστοι την εργασία τους. Σε πρώτη φάση όλα πήγαιναν καλά αλλά μια μέρα ξέχασαν να κατεβάσουν όλους τους διακόπτες και δημιουργήθηκε ένας Ελλαντρίνος με iq 80, που αργότερα έμεινε γνωστός στην ιστορία ως "Ο Ελλαντρίνος". Μόλις το αντιλήφθηκαν αυτό οι Ελ πανικοβλήθηκαν αλλά τελικά αποφάσισαν να τον στείλουν σε δημόσιο σχολείο και να δουν τι θα γίνει. Έφτασε μέχρι και την τετάρτη δημοτικού και έμαθε να γράφει στο αρχαίο Ελ αλφάβητο (όλα με κεφαλαία και χωρίς τόνους και κενά), μόνο με μικρά λάθη, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος της φυλής του που έμαθε γραφή και ανάγνωση. Αυτή ήταν και η αρχή του τέλους της ευημερίας για τους Ελ και η αρχή ενός αιματηρού πολέμου.

Η εξέγερση[επεξεργασία]

Το γαλαξιακό έτος 10532532 π.χ Ο Ελλαντρίνος μαζεύει την φυλή του και ξεκινά μία αιματηρή εξέγερση ενάντια στους Ελ. Καταστήματα σπάνε, καλώδια της ΔΕΗ μασιούνται και το οδικό δίκτυο της Αφροδίτης γεμίζει κόπρανα και χαρτί υγείας. Όλα πάνε καλά και η καταστολή των Ελ δεν πιάνει μία μπροστά στις απρόβλεπτες κινήσεις των Ελλαντρίνων, μέχρι που O Ελλαντρίνος διατάζει τον στρατό του να μπει στην δεύτερη φάση του σχεδίου, την οποία είχε γράψει εκείνο το πρωί σε χαρτοπετσέτα που έτυχε να βρει. Δεν υπολόγισε όμως ότι ο λαός του δεν ήξερε να διαβάζει. Χάος κυριάρχησε, με τους Ελ ματατζήδες να παίρνουν το πάνω χέρι. Οι Ελ είχαν καταπνίξει την επανάσταση.

Σπάνια φωτογραφία Ελλαντρίνου με το σκάφος του από τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, την στιγμή που ετοιμάζεται να εξορύξει ελλήνιον . Όπως βλέπετε το πέτυχε το σχέδιο ο φούστης ο σκιτσογράφος.

Αντίκτυπο[επεξεργασία]

Τέσσερα εκατομμύρια Ελλαντρινοί εξορίστηκαν από την Αφροδίτη και βρήκαν καταφύγιο σε έναν ανώνυμο μετεωρίτη ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά γύρω από το ηλιακό σύστημα. Κάποιοι πίστεψαν ότι όλα τελείωσαν αλλά Ο Ελλαντρίνος είχε άλλα σχέδια γραμμένα στις χαρτοπετσέτες του.

Ελλάς, σαμποτάζ και προπαγάνδα[επεξεργασία]

Όταν οι Ελ δημιούργησαν το τελειότερο δημιούργημα τους σε ολόκληρο τον γαλαξία, τους Έλληνες, οι Ελλαντρίνοι ανακάλυψαν ότι επειδή μοιράζονταν το ίδιο γενετικό υλικό μπορούσαν να πιάνουν αραιά και που τα εγκεφαλικά σήματα των Ελλήνων και να μεταδίδουν την σκέψη τους. Από εκεί και πέρα δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο. Ο Ελλαντρίνος ήξερε ότι θα κατέστρεφε τους Έλληνες μέσα από την ίδια τους την κούτρα. Έτσι άρχισαν να εκπέμπουν και να παριστάνουν τους Ελ, με ολέθρια αποτελέσματα για το μέλλον της Ελλάδας.

Αποτελέσματα[επεξεργασία]

Πολλά δεινά βρήκαν τους Έλληνες από το χέρι των Ελλαντρίνων. Από την εποχή του Περικλή ακόμα έστελναν μικροκύματα στην Πυθία παριστάνοντας τον Απόλλωνα για να να υποσκάψουν τα θεμέλια της Ελλάδας. Αποτέλεσμα ήταν ο Σωκράτης να ακούσει τον χρησμό σχετικά με το ότι είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος, τον πήρε στα σοβαρά και σαν ευαίσθητος που ήταν άρχισε να ψάχνεται. Έστελναν και σε εκείνον σήματα και άρχισε να λέει ότι έχει ένα δαιμόνιο που του μιλάει, και έγινε ρόμπα στην Αννίτα Πάνια της εποχής. Έτσι τον ανάγκασαν να πιει τέσσερις φιάλες κώνειο και να πεθάνει από δηλητηρίαση αλκοόλ. Η Ελλάδα έχασε έναν μεγάλο φιλόσοφο, οι Ελλαντρίνοι έγλυφαν τα δάκτυλα τους. Άλλα περιστατικά, ο Περικλής παρατάει την γυναίκα του με τρία παιδιά και δύο κόρες και τα φτιάχνει με μία τσατσά και βιζιτού, την Ασπασία, την οποία γνώρισε σε μπάντζελορ πάρτι φίλου. Για μερικές δεκαετίες αυτή διοικούσε την Αθήνα. Αποκορύφωμα όλων, ο Μέγας Αλέξανδρος αφήνει το σπίτι του και ξεχνάει ότι έκαναν όλοι οι βασιλιάδες πριν από αυτόν και τους σέρνει όλους στου διαόλου την μάνα και ακόμα παραπέρα, για να παρατήσουν τις φαμίλιες και την δουλειά τους και να παντρευτούν αλλοδαπές. Μάλιστα τον έβαλαν να ονομάσει μια πόλη με το όνομα του κατοικίδιου πόνι του. Τέτοια ρεζιλίκια.

Νεοέλ[επεξεργασία]

Οι νεοέλς έχουν στιγματιστεί πολιτικά, κοινωνικά και μουσικά από την επιρροή των Ελλαντρίνων. Αυτό φαίνεται από τις σπασμωδικές και σπαστικές συμπεριφορές τους στην καθημερινή ζωή καθώς και από το αφύσικο επίπεδο δυσκοιλιότητας για ένα μεσογειακό έθνος που τρώει λάδι. Όταν ζυγώνουν οι κάλπες, οι Ελλαντρίνοι βαράνε ύπουλα με κύματα άκρατου πατριωτισμού αναμειγμένα με οχαδερφισμό και γαματοσύνη αλλά και ανθελληνισμό και πρέζας προκαλώντας ένα σκοτσέζικο ντους με ολέθρια για την τύχη του έθνους αποτελέσματα. Τσολιάδες με σπαρτιατικά κράνη, χλαμύδες και σημαία του πατριάρχου ορμάνε στους δρόμους με φραπελιά στο χέρι και οδηγούν τον όχλο προς την νίκη. Ο αριστερός χάνει τον δεξιό και ο δεξιός την μάνα του. Ο κόσμος κόβει δικό του νόμισμα στα υπόγεια και ζωγραφίσει το σήμα του ευρώ με μαρκαδόρο σε χαρτιά της μονόπολης. Αλγερινοί φιλέλληνες στην Πελοπόννησο σηκώνουν την σημαία με την τσατσάρα της Αθηνάς και τα βάζουν με τις ορδές των γότθων βαρβάρων, που δεν είναι πραγματικοί σένιοι γότθοι σαν τους παλιούς (οι οποίοι ήσαν μετανάστες Έλληνες από την Καρδίτσα), αλλά εβραίοι και βριλ που ο θυμωμένος Τσάρλι Τσάπλιν ευτυχώς πήγε να φάει αλλά οι πρόγονοι μας ευτυχώς τον σταμάτησαν. Λόγο του ότι ο μετεωρίτης πέρασε ξυστά από την γη πριν μερικά χρόνια και ο ήλιος ήταν στον αιγόκερο η επιρροή τους ήταν εξαιρετικά έντονη και για αυτό ξανάνιωσε η γιαγιά σου.

Και τι να κάνω εγώ για αυτό[επεξεργασία]

Τον σταυρό σου. Πενήντα ευρώ.

Αν η τηλεόραση σου κάνει τέτοια παράσιτα λογικά σε πασπατεύουν Ελλαντρίνοι
Παρά την επικρατούσα άποψη, το αλουμινόχαρτο δεν κάνει το παραμικρό για να αποτρέψει τα εγκεφαλικά κύματα τους. Απίστευτο, το ξέρω.
Windows millennium, άλλη μια προσπάθεια τους να κάνουν ζημιά στον πρωτοπόρο εφευρέτη και φιλάνθρωπο Βασίλειο Πύλα.
Κατάφεραν να πείσουν κόσμο να καταναλώσει ένα γλυκό που έχει σαν βάση του την άμμο της παραλίας, τόσο διαβολική είναι η επιρροή τους.
Να και ένας Ελλαντρίνος.
Όταν το έχεις παρακάνει, ακόμα και για Ελλαντρίνος.