Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Αριστοτέλης»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
783 bytes προστέθηκαν ,  05:42, 22 Απριλίου 2011
μ
κατ/+
μ (κατ/+)
</div><onlyinclude>[[Κατηγορία:Επέκταση]]</onlyinclude>
 
'''Τέλης, ο Αριστοτέλης''' άνηκε και αυτοςαυτός στους ΕΛ είχε δασκαλοδάσκαλο τον Πλάτωνα[[Πλάτων]]α ιδιοκτήτη του αυθαίρετου πλανήτη [[πλούτωνας|Πλούτωνα]] (ναι δεν ηταν ιδιοκτήτης ο Πλούτο σκύλος του Mickey[[Μίκυ MouseΜάους]]) ενώ φήμες λένε οτιότι ήταν ένας αποαπό τους χιλιάδες γιούςγιους του μεγάλου Τσακ.
 
== Η Ζωή του ==
== Βιογραφικά στοιχεία ==
Πατέρας: Τσακ Νορρις (πιθανονπιθανόν)
Μητέρα: ΠιστευανΠίστευαν πως ήταν θεά αλλααλλά η πραγματικότητα είναι οτιότι την μπερδευανμπέρδευαν με τον πατέρα του.
Σύντομα ο πατέρας του το εγκατέλειψε και την ανατροφή του την ανέλαβε ένας ξένος ο Πρόξενος. Το 367 έγραψε πολυ καλά στις πανΕΛλαδικές και πέρασε στην ακαδημία Πλάτωνος οπου δε πατούσε ποτέ και γι΄ αυτό αποφοίτησε μετά απο 20 χρόνια. Την ιδια χρονια που ο Πλατωνος πεθανε (μπορειτε να φανταστειτε το γιατι). Μετά έμεινε στον Άσσο οπου και δουλευε ως δάσκαλος σε ένα παράρτημα (οχι του Ολυμπιακου) της ακαδημίας του Πλάτωνος. Το 342 ο Φιλλιπος του ειπε να παει στην Μακεδονια για να κάνει ιδιέταιρα στον γιό του κυριως στην ιστορία τα μαθηματικα και τα αρχαια αρχαια ΕΛληνικα οπου είχε καποια κενα. Αργότερα ίδρυσε μια σχολή στην Αθήνα. Οι προχωρημενοι φοιτητές φιλοσοφουσαν και οι αρχάριοι ρητορουσαν. Το 323 οταν ο Αλεξανδρος πεθανε, οι αντιμακεδονικοι - κατι σαν τους κουμουνιστες - κατηγορησαν τον ΑριστοτΕΛη για ασεβεια. Για να γλιτωσει τη δίκη την κοπανισε στην Χαλκιδα. Τελικά απεβίωσε το 322 στη Χαλκιδα οπου και θαπτικε.
 
Αμέσως μετά τη γέννησή του ο πατέρας του τον εγκατέλειψε και την ανατροφή του την ανέλαβε ένας ξένος ο Πρόξενος. Το 367π.Χ. έγραψε πολύ καλά στις [[πανελλήνιες|πανΕΛλαδικές]] και πέρασε στην ακαδημία Πλάτωνος όπου δε πατούσε ποτέ και γι΄ αυτό αποφοίτησε μετά από [[αιώνιος Φοιτητής|20 χρόνια]]. Την ίδια χρονιά που ο Πλάτωνας πέθανε (μπορείτε να φανταστείτε το γιατί).
 
Μετά έμεινε στον Άσσο όπου και δούλευε ως δάσκαλος σε ένα παράρτημα (όχι του Ολυμπιακού) της ακαδημίας του Πλάτωνος. Το 342π.Χ. ο Φίλλιπος του είπε να πάει στη [[Ομόσπονδη Δικτατορία της Φραπεδιάς|Μακεδονία]] για να κάνει [[Τα αγγλικά...(Όχι η γλώσσα)|ιδιαίτερα]] στον γιο του κυρίως στην ιστορία, τα μαθηματικά και τα [[αρχαία]] αρχαία ΕΛληνικά όπου είχε κάποια κενά. Αργότερα ίδρυσε μια σχολή στην Αθήνα. Οι προχωρημενοι φοιτητές φιλοσοφούσαν και οι αρχάριοι ρητορούσαν. Το 323π.Χ. όταν ο [[Μέγας Αλέξανδρος]] πέθανε, οι αντιμακεδονικοί - κάτι σαν τους κουμουνιστές - κατηγόρησαν τον ΑριστοτΈΛη για ασέβεια. Για να γλιτώσει τη δίκη [[Βασίλης Παλαιοκώστας|την κοπάνισε]] στην Χαλκίδα. Τελικά απεβίωσε το 322π.Χ. στη Χαλκίδα όπου και θάφτηκε ως Ψαχνιώτης.
 
Συνεχίζεται....
 
 
[[de:Aristosoplates]]
[[en:Aristotle]]
[[es:Aristóteles]]
[[fi:Aristoteles]]
[[fr:Aristote]]
[[it:Aristotele]]
[[nl:Plato]]
[[no:Aristoteles]]
[[pt:Aristóteles]]
[[ru:Аристотель]]
[[Κατηγορία:Μεγάλοι Έλληνες]]
[[Κατηγορία:Γνωρίζει τα πάντα]]
[[Κατηγορία:Βιογραφίες Ιστορικών Προσώπων]]
18.506

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης