Αλλαγές

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Χουλκ

101 bytes προστέθηκαν, 14:36, 20 Φεβρουαρίου 2011
μ
καμία σύνοψη επεξεργασίας
Ο Χουλκ παραμένει απλά πράσινος για 4 χρόνια. Συμβουλεύεται δερματολόγο-μηχανικό ώστε να καταφέρει να είναι από πάνω πράσινος και από κάτω κόκκινος ώστε να ανοίξει νέους ορίζοντες στην καριέρα του. Μετά από πειράματα καταφέρνει να γίνεται από πάνω σαν τηγάνι από κάτω σα βαμβάκι και μετά να επανέρχεται στο γνωστό πράσινο χρώμα του. Εκείνη την εποχή εργάζεται σε διαφημιστική εταιρεία ως πράσινο μοντέλο και εμφανίζεται σε διαφημιστικά του [[ΠΑΣΟΚ]], του [[Παναθηναϊκός|Παναθηναϊκού]], της L’ Oreal, της Greenpeace κλπ.
Αηδιασμένος από τα κυκλώματα αποφασίζει να αποσυρθεί από το μόντελιγκ με δήλωσή του τον Ιούνιο του 1992. <font color=green>«''Με αηδιάζουν τα κυκλώματα. Ειδικά αυτά του εναλλασσόμενου ρεύματος γιατί με ζαλίζουν. Το συνεχές ρεύμα είναι άλλο πράγμα. Δεν είναι τόσο τζαναμπέτικο''» </font>δηλώνει σε συνέντευξη τύπου.
==Η κάθοδος==
{{ρήση-απλό|Άμα τον πιάσω τον πιτσιρικά από το αφτί θα του τις βρέξω. Ακούς εκεί να μη διαβάζει τα μαθήματά του; Εμείς περάσαμε κατοχή και δέρναμε με μοναδική αμοιβή ένα ξεροκόμματο ψωμί, ενώ τα παιδιά τώρα τα έχουν όλα και πάλι είναι προβληματικά.|Ο πατέρας του (Τσακ Νόρις)|τις δικαστικές περιπέτειες του Χουλκ.}}
 
[[en:The Incredible Hulk]]
[[es:Hulk]]
[[fr:Hulk]]
[[it:Hulk]]
[[pt:Hulk]]
[[Κατηγορία:Ήρωες]]
18.506
επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης