Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «LHC»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
62 bytes αφαιρέθηκαν ,  18:09, 9 Οκτωβρίου 2012
αφαιρεση λινκ διαγραμμενου αρθρου
(αφαιρεση λινκ διαγραμμενου αρθρου)
Την ώρα που παίζανε συζητούσαν για διάφορα καθημερινά θέματα όπως: το φαινόμενο της πεταλούδας, τη θεωρία του χάους, σκουληκότρυπες, γαλλικό jenga, για τους αντιδραστήρες του [[Τσέρνομπιλ]], για χελγκέιτς, για [[Μπιλ Γκέιτς]], για τις ελληνικές ταινίες εποχής 1980 και μετά, σινεμά στον Άρη, για τον Λιακόπουλο και διάφορες ιδέες για την υλοποίηση στη σύγχρονη τεχνολογία της μηχανικής των ιονισμένων σωματιδίων ενέργειας με στροβιλική ροή (ιδέες για την [[εξεταστική]] τους).
 
: Εκεί διαπιστώθηκε η ιδέα της Μεγάλης Μπιλιοσυγκρουστιέρας και μάλιστα κάποιοι λέγανε ότι ήταν σκέψη τουκαποιου νεοτραγικού φιλόσοφου-καλλιτέχνη (ένας έψιλον ίσως) [[Τέλη Σταλόνε]] σχηματίζοντας πρώτος την ιδέα πριν οποιοδήποτε Γάλλο.
 
Ήταν τη στιγμή που η άσπρη [[μπάλα]] έκανε τόσο πολύ σπιν που έκανε πέντε φορές [[καραμπόλα]] με όλες τις μπάλες και σχηματίστηκαν τρύπες στις γωνίες και στις δύο μεγάλες πλευρές, με τα εξής κουφά ερωτήματα να έχουν δημιουργηθεί.
 
*Ήταν κομμάτι ενεργειών των Γάλλων αυτή η "αστρική προβολή" ή είναι πράγματι η ολοκλήρωση των ιδεών στη μια αυτή σκέψη, που ήταν να γεννηθεί πριν τη μεγάλη καραμπόλα από τον [[Τέλη Σταλόνε]];
{{βικιπαίδεια|Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων|το LHC}}
*Μήπως τελικά όλο το κομμάτι της ιδέας και η μεγάλη καραμπόλα, όλα αυτά μαζί να είναι μόνο κομμάτι-σκέψης του Τέλη;
4.679

επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης