Ειδήσεις:Συζήτηση για την ποινικοποίηση της κουκούλας

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

“Πραγματικά (Γέα! Ρίλι!) πιστεύω οτι κάθε απόπειρα καγκουρέματος θα κάνει την είδηση αυτή λιγότερο αστεία και τραγελαφική! Γειά φτο την παραθέτω όπως τη διάβασα! Έτσι όπως πάμε, η Φρικηπαίδεια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ανταγωνισμού από το Ελληνικό Κοινοβούλιο!!!”

- Ο Δήθεν Ειdήμων για τους 300 ανταγωνιστές μας
Δένδιας-Κουκούλα.jpg

Ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι το μέτρο δε σχετίζεται μόνο με την αστυνομική διάσταση του θέματος, αλλά και με την ανάγκη έκφρασης της απαξίας του πολιτικού κόσμου συνολικά και επέκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι με τη στάση της κινδυνεύει να κατηγορηθεί για αλληλεγγύη στο «νοσηρό φαινόμενο των κουκουλοφόρων».

Ο κ. Αλ. Αλαβάνος ζήτησε αμέσως το πάγωμα της ρύθμισης.

Η κυρία Λιάνα Κανέλλη έκανε λόγο για τρομοκρατικό νομοσχέδιο και σε μια συμβολική κίνηση φόρεσε, ενώ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής, την κουκούλα του φούτερ της, ενώ ο κ. Γ. Καρατζαφέρης ζήτησε να μετατραπεί το αδίκημα σε ιδιώνυμο, δηλαδή όποιος φορά κουκούλα να θεωρείται αυτόματα παραβάτης του ποινικού δικαίου!!!

Ο κ. Ευ. Βενιζέλος προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι ενδέχεται να δημιουργήσει κίνημα συμπαράστασης στους κουκουλοφόρους αντί να δημιουργήσει μεγάλο κίνημα κατά της βίας. (Καλά μάντης είναι?)


για τη Φωνή της Αμερικής(VOA). Γειά σας, από την Washington!

ΣΧΟΛΙΑ[επεξεργασία]

“Τι να πείτε κι εσείς καημένοι!”

- Ο συγγραφεύς για τα τεκταινόμενα!