Γουρούνι

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση


Οικόσιτο (sic) θηλαστικό ζώο, παμφάγο και με πολλαπλές χρήσεις. Γνωστό για το χαρακτηριστικό ροζουλί μπον-μπον χρώμα του και για τις πολλαπλές χρήσεις του, από λουκάνικα, χωριάτικα και μη, και από παραμύθια μέχρι στρουμφάκια.

Ο Μπέιμπ το γουρούνι μετά την αποτυχημένη επέμβαση φύλου

Γνωστά Γουρούνια

1. Μπέιμπ το γουρούνι: Καριερίστας στο Χόλυγουντ με πολλές διακρίσεις στη συλλογή του. Έγινε ευρέως γνωστός κάνοντας δυναμικό μπάσιμο στον κόσμο του θεάματος με μια άθλια ταινία που ο ιδιοκτήτης του, ένας χωριάτης γέρος, τον εξαναγκάζει να λάβει μέρος στα Γουρούναια, οι αντίστοιχοι Ολυμπιακοί Αγώνες των Χοίρων.
Η δόξα φούσκωσε τα μυαλά του νεαρού τότε Μπέιμπ, με τον τελευταίο να ξεσπά μπροστά στις κάμερες αποκαλύπτοντας ότι θα πραγματοποιήσει αλλαγή φύλου. Όπερ και εγένετο. Σήμερα ασχολείται με την διοργάνωση Vegeterian κινημάτων με σκοπό την διακοπή κατανάλωσης λουκάνικων από τον άνθρωπο.


2. Τα τρία γουρουνάκια: Παμπόνηρα χοντροκομμένα όντα, ορκισμένοι εχθροί του Λύκου (είναι ο ίδιος με αυτόν της Κοκκινοσκουφίτσας).
Η Ιστορία είναι ευρέως γνωστή, τα ρουφιάνικα τα γουρούνια τον δώσαν στεγνά τον Λύκο και τις μαλακίες του. Μείναν στην ιστορία για τα κατορθώματά τους, αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι τελικά δεν γλίτωσαν την σφαγή.


Χαρακτηριστικό δείγμα μέλους των σωμάτων Μ.Α.Τ

3. Σώμα Μ.Α.Τ (σύσσωμο): “Αρκεί το παριζάκι μου να είναι Ματατζής!”

- Αναρχικός Gummy Bear4. Γουρούνι Luis Figo: Γουρουνοκεφαλή που εκτοξεύτηκε στον Πορτογάλο διεθνή προδότη Luis Figo μετά την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Εθνικό σύμβολο πλέον στην Καταλονία κηδεύτηκε (το υπόλοιπο σώμα) όπως αρμόζει στους μεγαλύτερους πατριώτες.


Η Miss Piggy και ο Κερατάς

5. Miss Piggy (Κυρία Γουρούνα): Αναπόσπαστο κομμάτι του Muppet Show γνωστή για τις επιδόσεις της στο κρεβάτι και για τα κέρατα που έχει φορτώσει τον δύστυχο τον βάτραχο Κέρμιτ. Καλός μαλάκας και αυτός!

Γουρούναια

Οι Ολυμπιακοί αγώνες των Χοίρων. Περιλαμβάνουν ένα εύρος αθλημάτων, από αρματοδρομίες μέχρι τραμπολίνο, και από πάλη στην λάσπη μέχρι ανάποδη πεταλούδα. Το ακόντιο απορρίφθηκε λόγω του ότι θυμίζει σούβλα.


Γρίπη Των Χοίρων

Κύριο άρθρο:Γουρουνογρίπη

Φάρσα που ξεκίνησε από γυμνασιόπαιδα στην Γκράβα με σκοπό το κλείσιμο σχολείων. Κατάφεραν όχι μόνο να σπείρουν τον πανικό, να αναγκάσουν φαρμακευτικές εταιρίες σε νέες έρευνες αλλά και να κλείσουν τα σχολεία! Και όμως ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!!!

  • Συμπτώματα: Αν αντί για σκ@τ@ βγάζετε λουκάνικα καλό είναι να καλέσετε τον γιατρό σας ή τον κρεοπώλη σας.