Γένος των μπόμπων

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Rtrt.PNG Το άρθρο αυτό είναι ένα μάτσο χάλια. Ο συντάκτης του ήταν πιθανότατα κάτω από την επήρεια ουσιών όταν το έγραψε.
Μπορείτε να το βελτιώσετε αλλά ποιός ενδιαφέρεται;

Σύμφωνα με θρύλους και παραδόσεις ο πρώτος Μπόμπος εμφανίστηκε τη δεκαετία του '72 στην πρώην Ανατολική Γερμανία όπου και απέκτησε συγγενείς δευτέρου βαθμού και εξ αγχιστίας ταυτόχρονα και πολλαπλασιάστηκε. Μετά την πτώση του τείχους τα ίχνη τους χάθηκαν για κάποια χρόνια μέχρι που εμφανίστηκαν σε διάφορα μέρη του πλανήτη κυρίως όμως στην πόλη της Λειψίας, στην ανακατασκευή της οποίας έπαιξαν καταλυτικό ρόλο μετά την καταστροφή της από τον γνωστό κάφρο Ρίχαρντ Βάγκνερ. Σημαντικός αριθμός τους έχει καταγραφεί επίσης στην Άνω Γουαδελούπη, στην κινέζικη επαρχία της Τσάο-Μιν-Τουν και στα άγρια δάση του Λιχτενστάιν. Βιοποριστική φυλή, ασχολούνται με τη γεωργία και την αναδάσωση.

Το 1993 αποφάσισαν για πρώτη φορά να ψηφίσουν αρχηγό για να καθορίσει το νέο καταστατικό του γένους και να δημιουργηθούν οι βάσεις για τις περαιτέρω ενέργειες οι οποίες θα ήταν σημαντικές για την εξάπλωση της θεωρίας των Μπόμπων η οποία βρήκε ένθερμους υποστηρικτές κυρίως στις τάξεις των Βριλ, μόνιμων πολέμιων της οικονομικής παγκοσμιοποίησης. Ο πρώτος νόμιμα εκλεγμένος άρχηγος ήτανε ο μίστερ Μαξ. Πολλοί μπόμποι εκείνης της εποχής αντιτάχθηκαν σε αυτό το αποτέλεσμα υποστηρίζοντας ότι υπήρξε νοθεία τουλάχιστον 42%. Μετά από δεύτερη ψηφοφορία εκλέχθηκε ο Χρίστιαν ο Σπυριάρης απόγονος του Μεγάλου Μυξ ο οποίος κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών είχε χάσει την αριστερή του μπότα στο χωράφι.

Ο Χρίστιαν ο Σπυριάρης δεν έχασε χρόνο μετά την εκλογή του και έβαλε σε εφαρμογή το μεγάλο σχέδιο για τη δημιουργία μιας οργάνωσης η οποία είχε ως στόχο την τοποθέτηση ενός μπόμπου σε νευραλγικές θέσεις μεγάλου κύρους για τον έλεγχο της παγκόσμιας αγοράς λιπασμάτων. Ο ίδιος μετά από προτροπή της μητέρας του έκανε αίτηση στο ινστιτούτο του Τσετ-Η-Χα της Δρέσδης μέσω του οποίου χρηματοδοτείται το κίνημα..

Ο Χρίστιαν ο Σπυριάρης κατάφερε να ελέγξει το 71% της παγκόσμιας αγοράς λιπασμάτων, φαίνεται όμως ότι αυτό δε φάνηκε αρκετό για τους περισσότερους μπόμπους. Η έξαρση των πωλήσεων στις φρέζες και η επανάσταση των οδηγών λεωφορείων της Φρανκφούρτης οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια τριών μοιρών στην πτώση του Χρίστιαν κατά την οποία έσπασε το δεξί του δάκτυλο. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Χρίστιαν δήλωσε πως θα αποχωρούσε από το κίνημα των Μπόμπων δήλωση την οποία θα διαψεύσει την επόμενη ημέρα, λίγο πριν πάει για μπόουλινγκ.