Γάμος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ο γάμος μπορεί να προκαλέσει νοσταλγία στη νύφη (π.χ. "πόσο νέα ήμουν τότε...")

Ο γάμος είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενη - ανίατη - παραίσθηση του ανδρικού εγκεφάλου (άνω) με σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομική του κατάσταση.

Συμπτώματα[επεξεργασία]

Ο ανδρικός εγκέφαλος (ο άνω) νομίζει πως με το γάμο θα έχει τζάμπα σεξ, κάτι το οποίο ισχύει (για τους φίλους του γαμπρού)!

Σύζυγος[επεξεργασία]

Το έτερο πρόσωπο με το οποίο τελείται ο γάμος. Ασχέτως φύλου, είναι το πρόσωπο που σου συμπαραστέκεται στα προβλήματα που δεν θα είχες αν εξ' αρχής δεν είχες παντρευτεί.

“"Τι κάνει μια σύζυγος μετά το σεξ???? Πιάνει χώρο στο κρεβάτι..." ”

- Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την γυναίκα του.

“"Ο γάμος είναι πολύ ωραίο πράγμα. Το μόνο κακό είναι ότι σου μένει η γυναίκα." ”

- Ο Πασχάλης για τον γάμο του.

“"Αφού δεν μαγειρεύει δεν με ενδιαφέρει." ”

- Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για τα στελέχη του.

Δεν έχει ουσιαστικό λόγο ύπαρξης πέρα από το να μεγαλώνει τα παιδιά που η ίδια ήθελε και τωρα βρίζει τον σύζυγο που της τα φόρτωσε. Συνήθως στην συσκευασία περιλαμβάνεται και η μάνα της/του (πεθερά) η οποία έχει την απαράμιλλη ικανότητα να προκαλεί τάσεις αυτοκτονίας.

Ιός του γάμου[επεξεργασία]

Ο πρώτος ιός του γάμου που καταγράφτηκε από τους επιστήμονες ήταν αυτός του "λόγου". Κατά τη διάρκεια του "λόγου" όλα είναι μέλι γάλα και το σεξ είναι άφθονο.

Ο "λόγος" είναι το πρώτο σοβαρό σύμπτωμα του γάμου, που συνήθως ακολουθείται από τον "αρραβώνα". Συνήθως σ' αυτό το δεύτερο στάδιο της επώασης του ιού, η ασθένεια μπορεί να καταπολεμηθεί, γιατί τότε αρχίζουν να γίνονται εμφανή τα σημάδια της και η σταδιακή μείωση του σεξ.

Πρόκειται για σεξουαλικώς μεταδιδούμενο νόσημα (ΣΜΝ), γι αυτό κάποια θηλυκά επιμένουν να παντρευτούν μετά το σεξ.

Αναστολέας του ιού είναι η μαμά του αρσενικού/θηλυκού, η οποία αποτελεί τον πιο καλό εξωτερικό παράγοντα εφόσον προκαλεί αναδιάταξη του εγκεφάλου των μελών.

Θεραπεία[επεξεργασία]

Διάσημη θεραπεία του γάμου στα πρώτα του στάδια είναι η "Στροφή" (βλέπε στρίβειν δια του αρραβώνος).

Ευτυχώς είναι ασθένεια που η ίαση της δεν απαιτεί ατελείωτα τρεχάματα σε γιατρούς. Αρκεί η επίσκεψη σε έναν καλό δικηγόρο, η οποία όμως θα σε προσβάλλει με τον ιό της επιδημικής αρρώστιας που αποκαλείται διαζύγιο.

Ρητά[επεξεργασία]

- Πώς λέγεται ο γάμος στον οποίο είναι όλοι ίσοι;
- Γαμήσι.

Medical.jpg Το άρθρο αυτό αφορά ένα ιατρικό θέμα. Αν είστε τόσο ηλίθιοι ώστε να εμπιστευτείτε την Φρικηπαίδεια για να σας δώσει πληροφορίες για μια ασθένεια ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό με την Ιατρική Επιστήμη θέμα, τότε εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Αιωνία η μνήμη σας.