Βυζιά

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ουπς! Μπας και εννοούσατε Μ.Α.Γ.Δ.Α.;
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Ακατάλληλο;

Ή μήπως εννοούσατε Ακατάλληλον ή Πρότυπο:Ακατάλληλον;


ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ! Το περιεχόμενο που ακολουθεί είναι

ακατάλληλο για άτομα κάτω των 18. Επίσης, είναι Μ.Α.Γ.Δ.Α.

(Μη Ασφαλές Για Δουλειά, Ανόητοι!).

Σ' αυτό το άρθρο θα βρείτε, μεταξύ άλλων, άσχημη γλώσσα, πρόστυχα αστεία, σεξουαλικά υπονοούμενα και λοιπές αηδίες. Αν είστε μικρούλης και έχετε ευαίσθητη καρδιά, ή αν σας πιάσει ο προϊστάμενός σας ενώ το διαβάζετε, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Ουπς! Μπας και εννοούσατε Μ.Α.Γ.Δ.Α.;
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Ακατάλληλο;

Ή μήπως εννοούσατε Ακατάλληλον ή Πρότυπο:Ακατάλληλον;


“Όσο πιο μεγάλα, τόσο πιο καλά.”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τα βυζιά

“Σε όλους αρέσουν τα μεγάλα στήθη και σε όλες τα μεγάλα εργαλεία!”

- Ένας σεξολόγος

“Το βυζί το καλό το μετράς απ' το γάλα που κάνει κι όχι απ' το σχήμα!”

- Ένας που δεν έχει να φάει για τα βυζιά
Βυζιά.

Τα βυζιά, βυζγιά, boobs ή κοινώς βυζά είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα των Ελ, στην βελτίωση του ανθρώπινου είδους μέσω επέμβασης στα γονίδια. Με το κύλισμα των αιώνων, η υπερνανοτεχνολογία των Ελ, οδήγησε στην εφεύρεση νέων μοντέλων: των σιλικονάτων ή αλλιώς, στητών (αυτά που είναι αστραφτερά, απαλά και δεν έχουν ριτίδες) και λίγο καιρό αργότερα, των νερουλών ή αλλιώς, ζουπηχτών ή κρεμαστών (αυτά εικάζεται ότι περιέχουν ένα είδος υγρού σαν τζελ για τα μαλλιά). Επίσης, νέες μελέτες έδειξαν ότι τα σιλικονάτα μείωνουν την ευαισθησία της ρώγας, οπότε, όλες οι σιλικονάτες σύμφωνα με προειδοποίηση των επιστημόνων, θα πρέπει να κάνουν το πείραμα με το Air-Condition για να δουν αν σκληραίνουν στο κρύο. Εάν πράγματι οι ρώγες σκληραίνουν, τότε θα πρέπει να τις αλείψουν με μια ενυδατική κρέμα [ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΚΡΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΕΙΦΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ!!! ΜΕΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΖΟΥΠΗΞΟΥΝ ΤΑ ΒΥΖΙΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΏΡΑ), ΏΣΤΕ ΝΑ ΈΧΕΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ Η ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ!!!].

Η χρήση των βυζιών στον πόλεμο[επεξεργασία]

Οπαδοί των Ελ διαδηλώνουν την υποστήριξή τους στην επέκταση χρήσης των βυζιών στον πόλεμο.

Παραδοσιακά, τα βυζιά χρησιμοποιούνταν απεξ' απανέκαθεν ως φονικό όπλο, με την μέθοδο πρόκλησης ασφυξίας στον εχθρό. Ιδιαιτέρως, τα στητά υπερτερούσαν και ζάλιζαν τον εχθρό, ενώ από την άλλη μεριά, τα κρεμαστά μπορούσαν να δεθούν ως κόμπος στον λαιμό του εχθρού και να τον πνίξουν. Τέλος, σύμφωνα με απόρρητο φωτογραφικό υλικό του Μάκη, στα χρόνια της Ντουρκοκρατίας, οι γυναίκες κυκλοφορούσαν ξέστηθες, μπας και τους δώσουν τίποτα να φάνε.

Είπαν κι ελάλησαν[επεξεργασία]

Αποσπώμενο βυζί.
 • Θέλουμε αποσπώμενα βυζιά, ίσα-ίσα για να χωράνε στην τσέπη.
 • Περίπου 70% των αγοριών στην εφηβεία (που πλέον διαρκεί μέχρι το 27ο έτος) παρουσιάζουν γυναικομαστία λόγω των ορμονικών μεταβολών και λόγω καλής διατροφής. Έτσι, τώρα πια κι ένας άνδρας μπορεί να πει... Για δες, έβγαλα βυζιά!

Βυζιά σε δημόσιο χώρο[επεξεργασία]

Βυζιά στην παραλία.
Βυζομπισκότα.

Ως γνωστόν, οι μοντέρνες γυναίκες δεν χάνουν αφορμή για να επιδείξουν τα βυζιά τους. Είθισται, μάλιστα, αυτή η διάθεση να συγκαλύπτεται και από ένα μανδύα ανώτερου σκοπού, όπως για παράδειγμα:

 • Για να σωθούν οι φάλαινες.
 • Για να διαμαρτυρηθούν για τα παρκόμετρα.
 • Για να μην πάρουν κλήση.
 • Για να διαμαρτυρηθούν για την προβολή της γυναίκας ως αντικειμένου ηδονής.
 • Για να διαμαρτυρηθούν, που οι καθηγητές του πανεπιστημίου "εκμεταλλεύονται" σεξουαλικώς τις άλλες συμφοιτήτριές τους, με αντάλλαγμα το πτυχίο.
 • Για τα καημένα τα σκυλάκια.
 • Για τις γούνες.
 • Για την τρύπα του όζοντος.
 • Για τον πλανήτη γενικώς.
 • Για την Πάμελα Άντερσον.

Δείτε επίσης[επεξεργασία]