Βασίλης Τοροσίδης

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Rtrt.PNG Το άρθρο αυτό είναι ένα μάτσο χάλια. Ο συντάκτης του ήταν πιθανότατα κάτω από την επήρεια ουσιών όταν το έγραψε.
Μπορείτε να το βελτιώσετε αλλά ποιός ενδιαφέρεται;

Βασίλς Τουρουσίδς... Ο Βασίλης κατάγεται από το Βλαχόπουλο Μεσσηνίας με προγόνους προσφυγιές από τον Πόντο που εγκαταστάθηκαν αρχικά στη Βέροια, εξού και το "ίδης".

Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για Βασίλης Τοροσίδης.

Η οικογένεια του ήταν τόσο μουρτζόβλαχοι που αποτελούσε ντροπή για τους περήφανους Πόντιους της περιοχής (άκουσε 🎶: Garibaldi - Que te la pongo - YouTube). Έτσι η οικογένεια Τοροσίδη αναγκάστηκε να μετακομίσει σε ένα χωριό με περισσότερους τσέλικες και Βλάχους, στο ιστορικό και παγκοσμίως γνωστό για την άριστη ποιότητα χασίς Βλαχόπουλο της λεβεντογένας Μεσσηνίας.

Ο Βασίλης παρά της προτροπές του πατέρα του να γίνει χασισοπαραγωγός, ακολούθησε αυτό που το έλεγε η βλαχαδερή αλλά περήφανη καρδιά του, να γίνει ποδοσφαιριστής! Πρότυπό του ήταν ο Στράτος Αποστολάκης καθώς και ο Νίκος Λυμπερόπουλος που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα σαν ποδοσφαιριστής στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Ο Βασίλης θαύμαζε τους δυο ποδοσφαιριστές και πίστευε ότι θα έχει και αυτός την ίδια εξέλιξη καθώς τους ένωνε κάτι κοινό, ήταν όλοι τους τσέλικες.

Με την στολή του Άγιου Βασίλη έστειλε το πρώτο του δώρο στο Τουμπάι, το δίσεκτο έτος 2007, ενώ είχαν προηγηθεί τα προηγούμενα έτη τρία δώρα εναντίον διαφόρων τοποθεσιών φορώντας την ίδια στολή, με μόνη διαφορά ότι το λευκό της στολής ήταν μπλέ. Το πρώτο βόλι εναντίον των οχτρών το μπουμπούνηξε το ίδιο έτος φορώντας την φουστανέλα του Κολοκοτρώνη.

Ο Βασίλης τα κατάφερε και τώρα αγωνίζεται μαζί με το είδωλό του Νίκο στα γήπεδα της Αυστρίας. Στο πλευρό του μάλιστα βρίσκετε και η αγαπημένη του Χάιδω που έφτασε στην Αυστρία με της υπόλοιπες wags Μαστροκώστα και Μάρω Λύτρα.

Πληροφορίες λένε πως τις ώρες που ο Ότο τους αφήνει για να χαλαρώσουν παίζοντας γκολφ, ο Βασίλης προτιμά να αρμέγει της αγελάδες που βρίσκονται κοντά στο προπονητήριο, με τον Νίκο και τη Χάιδω να τις σαλαγάνε τραγουδώντας το γνωστο hit "ροβόλατα ροβόλατα τα γίδια και τα πρόβατα".

Ατάκες[επεξεργασία]

  • I am stupid and silly και με λένε Βασίλη. (βαζελική φήμη)

Αυτό που βλέπετε είναι ορφανό. Αυτό σημαίνει πως αυτό που βλέπετε είναι μόνο του και πρέπει να φέρετε κόσμο να το δει, λινκάροντάς το αλλού, but who cares? (Νοέμβριος 2010) [[Κατηγορία:Ελληνόπουλα που δόξασαν την πατρίδα στο εξωτ