Βαρεμάρα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
(Ανακατεύθυνση από Βαριέμαι)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η κατάσταση "Βαριέμαι" ή Βαρεμάρα ή βαριεστιλίκι είναι μια άκρως επικίνδυνη κολλητική εξ αποστάσεως ασθένεια που προσβάλει άτομα διαφόρων ηλικιών. Είναι η μόνη ασθένεια η οποία κολλάει εξ αποστάσεως. Ανακαλύφθηκε το 100000 π.Χ. από ένα χιμπατζή που είχε φάει, είχε γαμήσει, κατουρήσει και κοιμηθεί (ταυτόχρονα). Είναι ρετροϊός δηλαδή πολύ κουλ και ντύνεται πάντα στους κανόνες του ρετρό στάιλ. Θεωρείται ολίγων καγκουροϊός αφού το στυλ του είναι πολλές φορές για τα πανηγύρια. Σήμερα θεωρείται μια από τις πλέον επικίνδυνες ασθένειες στο Ηλιακό μας σύστημα καθώς έχει εξάπλωθεί στον Άρη, στον Πλούτωνα και κυρίως στον Ήλιο μολύνοντας τους ανθρώπους που ζουν εκεί.

Τα Υπουργεία Ναυτιλίας, Μεταφορών και Οικονομικών έχουν πάρει τα μέτρα τους ώστε να περιοριστεί αυτή η μάστιγα. Το αρμόδιο Υπουργείο Βαρεμάρας έχει μολυνθεί από την εν λόγω ασθένεια με αποτέλεσμα το ίδιο το κτίριο να βαριέται να ανοίξει τις πόρτες του. Έτσι ο υπουργός και οι υπάλληλοι έχουν εγκλωβιστεί στο εσωτερικό του μολυσμένου κτιρίου εδώ και έναν αιώνα με αποτέλεσμα να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους.

Εξάπλωση[επεξεργασία]

Η ασθένεια χτυπάει τα ανυποψίαστα θύματά του συνήθως τις καλοκαιρινές ώρες. Εμπεριστατωμένες έρευνες έχουν δείξει ότι η ασθένεια χτυπά κυρίως μεμονωμένα άτομα. Ωστόσο, ο ιός έχει υποστεί μετάλλαξη, ώστε να προσβάλλει και παρέες, ειδικά αν περιέχει αρκετά προσβεβλημένα μέλη. Η ασθένεια προσβάλλει άτομα λίγο πριν αρχίσουν:

 • μια δουλειά (δε βαριέσαι).
 • το διάβασμα (πωωω ρε πούστη κλείνουν τα μάτια μου).
 • το συμμάζεμα (ωχχχ, η μέση μου).
 • το πλύσιμο δοντιών (πήγα για σέρβις την οδοντόβουρτσα).
 • το μάθημα [ΖzzZZzzZ (ήδη κοιμάσαι)].

Συμπτώματα[επεξεργασία]

Τα συμπτώματα είναι γνωστά σε όλους. Συνήθως χαρακτηρίζονται από:

 • Ανούσιο διαλογισμό
 • Τάσεις για αποτρίχωση
 • Ταβανισμός ή ταβανοθεραπεία
 • Συγγραφή στη Φρικηπαίδεια στη Βικιπαίδεια
 • Τάσεις για πλύσιμο
 • Τάσεις για ξύσιμο
 • Επιθυμία να ακούσεις Παντελίδη (σοβαρό και επικίνδυνο σύμπτωμα, φανερώνει το τελευταίο στάδιο της ασθένειας)

Θεραπεία[επεξεργασία]

Η ικανότητα του ιού να μεταλλάσσεται συνεχώς καθώς και η ποικιλομορφία που τον διέπει καθιστά το ανοσοποιητικό μας σύστημα ανίκανο να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο. Ορισμένοι γιατροί και γενετιστές που τόλμησαν να "μελετήσουν" τον ιό (αχαχχα τα γατάκια) εμφάνισαν τάσεις για αποτρίχωση και αγόραζαν δίσκους του Παντελίδη. Μετά από λίγες εβδομάδες παράτησαν την ιατρική για "μια θέση στον ήλιο" -λαϊκιστί "μια θέση στο δημόσιο"- ώστε να απολαύσουν τη δουλειά που μονοπωλεί στα βραβεία "βαριέμαι να βαριέμαι". Η μοναδική θεραπεία (μη επιστημονική) είναι ο ύπνος.

Η ασθένεια σήμερα[επεξεργασία]

Η ασθένεια σήμερα φαίνεται να χαλαρώνει καθώς ο ιός βαριέται να εξαπλωθεί, εεε και έτσι ξαπλώνει. Ο ιός είναι τόσο cool που μόλυνε τον ίδιο του τον εαυτό. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο κέρδισε το βραβείο "Υπεργαματοσύνιζ Αγουόρτ Τουέντι Θερτίν (2013)". Ο ίδιος ο ιός δηλώνει αγανακτισμένος με την σημερινή νεολαία αφού μέσα στα τελευταία 10 χρόνια δούλευε απλήρωτες υπερωρίες καθώς ο δείκτης βαρεμάρας στους νέους εκτοξεύτηκε 200%.

Βαρετή δισκογραφία[επεξεργασία]

Medical.jpg Το άρθρο αυτό αφορά ένα ιατρικό θέμα. Αν είστε τόσο ηλίθιοι ώστε να εμπιστευτείτε την Φρικηπαίδεια για να σας δώσει πληροφορίες για μια ασθένεια ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό με την Ιατρική Επιστήμη θέμα, τότε εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Αιωνία η μνήμη σας.