Βάραν ο Κόρκαρος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ο Βάραν ο Κόρκαρος έζησε στην Ατλαντίδα τον καιρό που θεμέλιωναν τις Πυραμίδες (σύμφωνα με κάποιες

Ο Βάραν ασκεί Yoga

πηγές δηλαδή περίπου 13 χιλιάδες χρόνια πρίν την φετινή Ευρωβύζιον, σύμφωνα με κάποιες άλλες επικρατέστερες, κάποια στιγμή πρίν την πρώτη εμφάνιση των Πανκισταδόρων στο Μπουρνάζι).

Παιδικά χρόνια[επεξεργασία]

Ο Βάραν ο Κόρκαρος ήταν γιος κάποιας μάγισσας αγνώστου σχολής (πιθανώς evocator), και ενός τοπικού καλλιεργητή κρεμμυδιών. Από μικρός διακρίθηκε στο δέσιμο της πλεξούδας και στο ξεκοίλιασμα οικιακών ζώων (πεταλούδες, γουρούνια, Ατλαντοπίθηκοι). Σπούδασε Επαυξητική των Μυώνων, Κηπουρική, Οικοτεχνία και πολεμικές τέχνες δια όσφρησης των ονύχων.

Καριέρα[επεξεργασία]

Ο Βάραν είναι ο πιο κοντός από τα αδέρφια του.

Μετά από κάποιες αρχικές άτυχες επαγγελματικές επιλογές, αποφάσισε να γυρίσει τον τότε γνωστό κόσμο (Ατλαντίδα - Μέση Γη - Κάτω Καρδιτσομαγουλά), στην αναζήτηση νέων αγορών.

Στα ταξίδια του συνάντησε τον Γκιούλιβερ, τον Γκάνταλφ, τον Ροβεσπιέρο καθώς και τον Μόλτο Μαλτέζε, τον εφευρέτη του κρουασάν και ξάδερφο του Κόρτο Μαλτέζε.

Ίδρυσε αρκετές φυτείες κρεμμυδιών τις οποίες δώρισε αργότερα σε αναξιοπαθούσες άπορες κορασίδες όπως την Πέγκυ Ζήνα και την Άντζελα Δημητρίου.

"Με ανάβει ο Βάραν"

Έδωσε το όνομα του στο συμπαθή σπόρο των κρεμμυδιών καθώς και σε μια σειρά από φουσκωτές κούκλες.

Στα κατορθώματα του περιλαμβάνονται το Πλέξιμο της Αρκούδας, το Μούδιασμα της Παλάμης, καθώς και το ανεπανάληπτο από τότε Παιδί του Σωλήνα.

Ο Βάραν σε comics

Θάνατος[επεξεργασία]

Ο Βάραν ο Κόρκαρος είναι κατεψυγμένος σε πλοίο ψυγείο των Έλ, μαζί με το τελευταίο φορτίο κρεμμύδια από την Ατλαντίδα.