Αυτοκίνητο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Bouncywikilogo9.gif
  Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για το αυτοκίνητο.
  ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  


Αυτοκίνητο λέγεται μια μηχανή που χρησιμεύει για τη μετακίνησή σου μέχρι την Αθήνα, μέχρι τη Χαλκιδική, μέχρι τη Λάρισα, μέχρι το Βατοπέδι, μέχρι την Καλαμαριά ή μέχρι το περίπτερο. Επίσης χρησιμεύει στους άντρες για να το δείχνουν στους άλλους, στις γυναίκες για να το διαλύουν στα εξ ων συνετέθη, στους κάγκουρες για να το γεμίζουν με άχρηστα μπιχλιμπίδια και σε διάφορους κάφρους για να παρκάρουν στη γωνία και να μας τα σπάνε.

Η εφεύρεση[επεξεργασία]

Η άποψη των Αμερικάνων[επεξεργασία]

Οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι το πρώτο αυτοκίνητο στην ιστορία κατασκευάστηκε από κάποιον μ@λ@k@ ονόματι Χένρι Φορντ. Ο θρύλος λέει ότι ξόδεψε όλα του τα λεφτά στην κατασκευή του αυτοκινήτου και μόλις τελείωσε ξέμεινε με ένα προφιτερόλ κι ένα κωλοσφούγγι. Στη συνέχεια έφαγε το προφιτερόλ, τον έπιασε κόψιμο (επειδή το προφιτερόλ ήταν χαλασμένο) και ξέμεινε με το αυτοκίνητο. Κάθισε για πέντε (5) μέρες στο πάτωμα μες στην απελπισία και δεν έκανε απολύτως τίποτα. Στη συνέχεια το σκέφτηκε, το φιλοσόφησε κι έγινε ο πρώτος ταξιτζής της ιστορίας.

σε περιόδους κρίσης διάφορα μέρη του αυτοκινήτου αντικαθίστανται με όργανα ζώων.

Η άποψη των Γερμανών[επεξεργασία]

Οι Γερμανοί λένε ότι το αυτοκίνητο το έφτιαξε ένας Γερμανός που λεγόταν Καρλ Μπεντς που τα'χε με μια γκόμενα που τη λέγανε Μερσεντές. Η Μερσεντές του έριξε τυρόπιτα (όχι χυλόπιτα, τυρόπιτα, κι ούτε μπουγάτσα) κι αυτός αγόρασε ένα κουτί σφηνοτουβλάκια για να έχει κάτι να παίξει ώστε να την ξεχάσει (δεν άρμοζε σε τέτοιο άντρα να τραβάει μαλακία). Αφού λοιπόν έφτιαξε το αυτοκίνητο με τα σφηνοτουβλάκια, έφτιαξε κι ένα κανονικό αυτοκίνητο και μετά αυτοκτόνησε γιατί δεν την είχε ξεπεράσει.

Σχόλιο[επεξεργασία]

Είναι γνωστό τοις πάσι Λιακόπουλον παρακολουθούσιν ότι καμία από τις δύο απόψεις δεν αληθεύει, επειδή το αυτοκίνητο είναι εφεύρεση των Ελ (μα, τι νομίζατε;)

Τεχνολογικά στοιχεία[επεξεργασία]

Βλέπε Μεταβολή Ψευτοδυναμικής Ικανότητας Αυτοκινήτου και Nuclear Non-Profiterolation Treaty

Η οδήγηση[επεξεργασία]

Ο πρώτος που πήρε δίπλωμα οδήγησης ήταν ο λαμπρός ποιητής της μαστούρας Όσκαρ Ουάιλντ. Στη συνέχεια τα πράγματα ζόρισαν καθώς πλέον απαγορεύεται η οδήγηση σε άντρες, σε γυναίκες, σε ηλικιωμένους, σε βριλ, σε Τάκεις, σε Ελ, σε δημοσιογράφους, στον Μπιλ Γκέιτς, σε ομοφυλόφιλους, σε ετεροφυλόφιλους, σε προφιτερόλ, σε άμπαλους, στον Καρβέλα και στην Πάνια, σε όποιον έχει εισόδημα μικρότερο των [math]\displaystyle{ 10000000000000000000000000000000000000000000^9 }[/math] ευρώ καθώς επίσης και σε όποιον δεν πιστεύει στον Τσακ Νόρις.

Οι συνέπειες[επεξεργασία]

Αυτοκίνηση Τάκεων κίτρινης φυλής

Θετικά στοιχεία[επεξεργασία]

Κανένα γνωστό.

Η σχέση με την γυναίκα[επεξεργασία]

Απλώς τραγική

Είπαν για το αυτοκίνητο[επεξεργασία]

“Τι ήθελα και έπαιρνα το δίπλωμα...”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για το αυτοκίνητο

“Το αυτοκίνητο είναι συκοφαντίες των ΠΑΣΟΚων προπαγανδιστών. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό.”

- Ένας πολύ εκνευρισμένος Νομάρχης για το αυτοκίνητο