Αυνανισμός

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Με τον όρο αυνανισμός (σε ελεύθερη μετάφραση μαλακία), αναφερόμαστε στην διέγερση των ιδίων γεννητικών οργάνων με στόχο την πρόκληση οργασμού και αυτοϊκανοποίηση της γενετήσιας ορμής και ηδονής χωρίς συνουσία με άλλο πρόσωπο.

Η λέξη προέρχεται από το όνομα του Αυνάν (υπάρχουν φήμες πως ήταν Ελ), απογόνου του Μαρκήσιου ντε Σαντ μέσω του Διογένη.

Επιστημονικός Ορισμός[επεξεργασία]

Παλινδρομική κίνηση ισχύος, επι καθέτου άξονος, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου. (Ενδοπαλάμια Πεοπαλινδρόμηση)

Ορισμός της Μαλακίας είναι... αί παλινδρομικαί κινήσεις επί οριζοντίου άξονος οίτινες εξεφενδονίζουν βλήματα ευθυτενούς τροχιάς επί φανταστικού στόχου.

Αυνανιστικό κίνημα[επεξεργασία]

Πρόκειται για ένα από τα γνωστότερα κινήματα στην Ελλάδα. Δεν πρόκειται για ομάδα ούτε τρομοκρατική οργάνωση. Πρόκειται για ένα μανιφέστο ανθρώπων που θεωρούν το σεξ ανωμαλία, και επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Συχνά επιτίθενται και προξενούν υλικές ζημιές σε οίκους ανοχής, σεξ shop που δεν παρέχουν αξεσουάρ αυνανισμού, εκκλησίες και ιδρύματα.

Υπάρχουν πολλά αυνανιστικά παρακλάδια, όπως το AunanoCru, που έχει να κάνει με τον συνδυασμό αυνανισμού σε hip hop ρυθμούς, οι Μάρτυρες του Αυνάν που απειλούν με τζιχάντ τους μη αυνανίζοντες καθώς και οι ΑυνανοΧορτοφάγοι με το γνωστό σύνθημα "Αυνανισμός και χορτοφαγία, ζωή μέχρι τα 1000". Χώρα προελεύσεως αυτών των κινημάτων ειναι το Αυνανιστάν.

Αυνανιστική Λατρεία[επεξεργασία]

Εκατοντάδες χρόνια τώρα όλα τα μέλη του Avnanocrew και οι λοιποί ακόλουθοι της Ομοσπονδίας αυνανιστών μαζεύονται στη μυστική έρημη περιοχή τους για να λατρέψουν τον Θεό τους, τον Guru "Μεγάλο Αυνανιστή" που η μορφή του αποτυπώνεται σε Μεσοποταμιανό άγαλμα σμιλεμένο σε Καρυστινό μάρμαρο και ύψους κατά μισό μέτρο κοντύτερο του Κολοσσού της Ρόδου.

Η ταυτότητα του τόπου λατρείας είναι άγνωστη καθώς κανείς δε γνωρίζει που ακριβώς βρίσκεται η σχισμή στο βουνό που πρέπει να γεμίσει σπέρμα για να ανοίξει η πύλη του μυστικού κήπου που φιλοξενεί το Άγαλμα. Αφού οι ιερείς χύσουν κι ανοίξει η πύλη οι πιστοι προσέρχονται στον ιερό χώρο και σχηματίζουν κύκλο γύρω από το Άγαλμα του Μεγάλου Αυνανιστή με το δεξί χέρι να χαϊδεύει τρυφερά το πέος. Στη συνέχεια επιδίδονται σε ομαδικό αυνανισμό με στόχο την έκσταση. Στόχος της ομαδικής προσπάθειας είναι η αφύπνιση του αγάλματος που φημολογείται πως όταν ξυπνάει προκαλεί βροχές σπέρματος στον ουρανό που κάποιοι ανίδεοι χαρακτηρίζουν "τοξική βροχή". Η σπερματική βάπτιση αποτελεί το αποκορύφωμα της αυνανιστικής πίστης και χρειάζεται μεγάλο αυνανιστικό level για να επιτευχθεί. Όποιος άπιστος τολμήσει να παραβιάσει τον ιερό χώρο σαν τιμωρία νιώθει το ουράνιο σπέρμα να του καίει το δέρμα στη μάπα του ώσπου να μοιάσει στον Freddy Krueger.

Αυνανιστικές δραστηριότητες[επεξεργασία]

Συχνά οι αυνανιστές εκφράζουν της ανησυχίες τους μέσα από την μουσική.
Γνωστά αυνανιστικά τραγούδια είναι αυτά του AunanoCrew:
Αυνανιστικέ μου εαυτέ Ενάντια στον ρατσισμό και την αυνανοφοβία
Still A.U.N.A.N.O.C.R.E.W. Για όσους νομίζουν πως το AunanoCrew έχει πεθάνει
Φοβάσαι τον αυνανιστή Battle rap ενάντια στο κανάλι #Ellanion που ζήλεψε τις διαλέξεις περί αυνανισμού που κάναμε και έβαλε μέσον να κλείσει το #Aunanistes

Αυνανιστικές πορείες πραγματοποιούνται σχεδόν καθημερινά. Μερικά από τα γνωστότερα συνθήματα που ακούγονται είναι:

  • Αυνανισμός και χορτοφαγία, ζωή μέχρι τα 1000.
  • Σεξιστές και φίκι φίκι, αυτή η γη δε σας ανήκει.
  • Το κράτος τους αυνανιστές αποκαλεί αλήτες, αλήτες είναι τα ματ και οι ασφαλίτες (έχουν και αυτοί κόντρες με τις αρχές καθώς συλλαμβάνονται όταν αυνανίζονται δημοσίως).

Είπαν για τον αυνανισμό[επεξεργασία]

“Αν πετύχει η μαλακία τύφλα να 'χει το γαμήσι.”

- Γεώργιος Νταχτιρντής μετά το τέλος του συγγράμματος του "Διαπλανητικός αυνανισμός"

“Δε γ...ώ κ...ο που κλάνει και μ...ι που κατουρεί, την επαίζω με το χέρι και την έχω καθαρή”

- Αλέξανδρος Χουφτάλας όταν μια γυναίκα του πρότεινε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

“Αν ήταν το πουλί βιολί θα το παίζανε πολλοί.”

- Ο Κώστας Γκουσγκούνης μετά την θέαση της δημοσίευσης ενός μέλος των Φασίστας σε ένα Forum.

“Με σάλιο και υπομονή ο κώλος θα γίνει μουνίιιιιιιιιιι. Με σάλιο και υπομονή ελέφαντας γαμάει αρνί.”

- Το πλοκάμι του καρχαρία για τον αυνανισμό.

“Την Δευτέρα, αγάπη μου, θα κάνουμε σεξ. Έρθεις δεν έρθεις”

- Ένας άντρας μιλώντας στο κινητό.

Κύριος εκφραστής και μέγα σύμβολο του αυνανισμού στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι η Χρυσή αυγή

Δείτε επίσης[επεξεργασία]