Αντώνης Κανάκης

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ο Σφίχτερμαν της Ελληνικής Show Βiz με την μύτη σαν μπουγατσομάχαιρο και "ιδιοκτήτης" της ομώνυμης εταιρίας με τις κατεψυγμένες τυρόπιτες. Εαν δεν ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός , θα ήταν σίγουρα ιδιοκτήτης μπουγατσατζίδικου ή θα δουλευε ως γυμναστής , στο γυμναστήριο του Μορφονιόλα , λόγω της αυξημένης μυικής του μάζας η οποία ξεχύνεται μέσα από το κολλητό T-Shιrt του , κάθε φορά που δίνει έμφαση στα λεγόμενά του.

Ακόμη dj σε εναλλακτικά κέντρα διασκέδασης στην Μακεδονία της Ελλάδας όπου ξεδιπλώνει της δεκαετίες της κλασσικής του μουσικής παιδείας. Μοναδικός παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής Ράδιο - αρβύλλα όπου παραθέτωντας χωριά αποκλειστικά από εκπομπές - σαβούρες της ελληνικής τηλεόρασης , την ανέδειξε με προσωπική δουλειά στην ποιοτικότερη της ελληνικής τηλεόρασης.

Μεγάλος αστειάτορας με ταλέντο ανάλογο με αυτό του Steven Seagal στην υποκριτική. Ο ιδεαλισμός που προαγάγει μέσα από τις solo εκπομπές του, το κριτικό πνεύμα που ξεχειλίζει από τα μπατζάκια του, σε συνδυασμό με το καλλίγραμμο κορμί του ( χτισμένο μόνο με herbal σκευάσματα) έχουν οδηγήσει της νεαρές κοπέλες -ξεκωλίδια- σε παρορξυσμό τύπου Σάκη. Κάθε Παρασκευοσάββατο συνωστίζονται στα μαγαζιά που δουλεύει και κυνηγούν το όνειρό τους ευελπιστώντας να τις διαλέξει για εφήμερες συντρόφους του ο μεγάλος Θεσσαλονικιός διαννοούμενος και παιδαράς. Κορυφαίος περιοδεύων D.J. αλλά και Racket Baller που σπάει με το τάκα-τούκα τα καρύδια των λουομένων, σε όποιο beach bar εμφανίζεται. Αντλεριανός μέχρις μυελού οστέων, θα περνά για τζόβενο χαλαρά μέχρι τα 90. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που σε όλες τις πτυχές του βίου του κραδαίνει τα ιδανικά του κάτι που φαίνεται και από τις θεόσκληρες πόρτες στα underground μαγαζιά που δουλεύει.