Αλκοόλ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση


Το αλκοόλ είναι μιά μορφή πνεύματος. Για να είμαστε πιο ακριβοί, είναι μιά κρυφη υπόσταση του Αγίου Πνεύματος το οποίο σύμφωνα με μιά άποψη εμποτίζει ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει στο σύμπαν. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι όλοι σχεδόν οι φυτικοί χυμοί μπορούν με την κατάλληλη επεξεργασία να μετατραπούν σε σφηνάκια που χτυπάν στο δόξα πατρί. Είναι γνωστό στο μεταφυσικό κόσμο ως αιθανόλη.

Μεθόδοι Παρασκεής και Κυριακής[επεξεργασία]

Μερικοί που βρέθηκαν σε απόγνωση, αφού στον τόπο τους δεν φυτρώνει σχεδόν τίποτα, κατάφεραν να βγάλουν αλκοόλ και από στιφάδο. Για αλκοόλ από αίμα ακόμα δεν ακούστηκε, αλλά αυτό δε σημαίνει και τίποτα. Κανείς δεν ξέρει τί ψήνεται στην Τρανσυλβανία.

Σχέση αλκοόλ και νερού[επεξεργασία]

Το μόνο πράγμα που δεν μετατρέπεται σε αλκοόλ είναι το νερό, γεγονός διόλου παράξενο καθώς ο λόγος ύπαρξης του νερού είναι αφενός για να αραιώνει το αλκοόλ και να το φέρνει στα μέτρα της δικής μας πεπερασμένης ύπαρξης και αφε(ν)τέρου για να μετατρέπεται σε παγάκια που βοηθάνε στο να αντιλαμβανόμαστε πιό ολοκληρωμένα το νόημα και την μεταφυσική αξία του αλκοόλ.

Τόποι ανατροφής του αλκοόλ[επεξεργασία]

Η μετουσιωμένη, άπειρα ραφιναρισμένη και εξαϋλωμένη κατάσταση του αλκοόλ είναι το τίποτα. Αυτό στο σύμπαν μας συναντάται μόνο σε μιά πολύ χυδαία μορφή: ως ηδύποτο αμφιβόλου ποιότητας στην Ελλάδα. Ατόφιο τίποτα βρίσκεται στο παράλληλο σύμπαν που κατασκεύασε ο Μπομπ ο Μάστορας καθώς και σε μιά μπουκάλα τεκίλας που αναζητούν εδώ και αιώνες οι μπαρόβιοι.

Αλκοόλ και Γέννεση[επεξεργασία]

Αρχικά στο πλάνο της δημιουργίας προβλέπετο να υπάρχει πόσιμο αλκοόλ στη γήινο περιβάλλον σε μορφή λιμνών, ποταμών, λιμνών κλπ. Κάτι τελικά πήγε στραβά και αναγκαστήκαμε να αποστάζουμε αλκοόλ από τα διάφορα ζουμιά. Παρ όλο που οι πληροφορίες σχετικά με την καταστροφή χάθηκαν από καταβολής κόσμου απέμεινε μιά αμυδρή ανάμνηση ετούτου του υπαρξιακού πόθου της ανθρωπότητας στο τραγούδι:

να ταν η θά-, να ταν η θάλασσα κρασί

και τα βουνά και τα βουνά μεζέδες...


Η ιατρική άποψη[επεξεργασία]

Η ιατρική άποψη για το αλκοόλ διίσταται:

Ενώ παραδέχεται την ευεργετική του επίδραση σε μικροποσότητες που καταναλώνουν καθημερινά υπεραιωνόβιοι μπαρμπάδες αδυνατεί να εξηγήσει γιατί οι γυναίκες μετανοούν το one night stand που θα προκύψει από ένα μόλις καλά μελετημένο σφηνάκι.

Ενώ προειδοποιεί για τις καταστροφικές συνέπειες της υπερκατανάλωσης αλκοόλ αδυνατεί να ερμηνεύσει το γιατί ο Lemmy η ο Ζακ Γουάιλντ αναπνέουν ακόμη.

Μεθόδοι απόσταξης του αλκοόλ[επεξεργασία]

Το αλκοόλ παρασκευάζεται από σταφύλι που θα περισυλλεχθεί και τσολοπατηθεί από ξυπόλητους μεθυσμένους με μυκητίαση. Ο μύκητας αυτός είναι απαραίτητος στη ζύμωση της αλκοόλης, ουσίας που ευθύνεται για τα περισσότερα αυτοκινηστικά και τα πιο αποτυχημένα γαμήσα. Όσο περισσότερα χρόνια έχει να πλύνει κάποιος τα πόδια του τόσο ανεπτυγμένο στην κλίμακα ποιότητας θα χαρακτηρισθεί το παραγόμενο αλκοόλ και τόσες παραπάνω προοπτικές καριέρας έχει ο "τσολοπατίστας". Το υγρό έπειτα αποθηκεύεται σε σφραγισμένα βαρέλια και μετά από λίγα ή πολλά χρόνια είναι έτοιμο να γίνει ουίσκι, μπύρα, κρασί κλπ ή με διπλή απόσταξη να γίνει ρακή, βότκα ή μαγικό φίλτρο του Πανοραμίξ.

Κοινωνικές συνέπειες χρήσης του αλκοόλ[επεξεργασία]

Το αλκοόλ αποτελεί καταλύτη για τη σύσφιξη σχέσεων ή γροθιών. 99% των εξώγαμων και των αμβλώσεων οφείλεται σε καλά μελετημένα σφηνάκια. Το 99% των τσαμπουκάδων στο μπαρ ή στο καφενείο οφείλεται σε κακή εκτίμηση του παράγοντα "ΕχωΠιειΤοΜπούτσοΜου".

Μη ιατρικές και κοινωνικές χρήσεις[επεξεργασία]

Οι κινητήρες αιθανόλης είναι σε πειραματικό στάδιο

Το αλκοόλ αποτελεί το μέλλον για ένα καθαρό περιβάλλον στο χώρο της αυτοκίνησης, αλλά είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο. Η έπνευση ήρθε από ένα δαιμόνιο ιερέα που μάζευε μαυροδάφνη και παραλίγο να το πατήσει αυτοκίνητο. Αναρωτήθηκε πως θα ενώσουμε την θεία υπόσταση της μαυροδάφνης με το αυτοκίνητο; Έστειλε την ιδέα του στο Μ.Ι.Τ., όπου ακόμη ερευνούν τις δυνατότητες. (Η διέρευνηση των ιδιοτήτων του αλκόολ έχει επιβραδύνει τη πρόοδο)

Έχουν εκφραστεί διάφορες ενστάσεις για τη χρήση της πνευματικής υπόστασης αυτού του υγρού για τη χρήση από συσκευές του διαόλου όπως τα αυτοκίνητα, και πιο συγκεκριμένα από τα μπαρ που θα χάσουν τη δουλειά τους. «Δήθεν οικολόγοι θα προμηθεύονται με μπιτόνια το αλκόολ για το δήθεν αυτοκίνητό τους» δήλωσαν.

Μουσικογραφία[επεξεργασία]

Πιείτε επίσης[επεξεργασία]