Αλή Μαμά

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

http://images3.wikia.nocookie.net/anegkyklopaideia/images/4/40/Hghg.jpg

O Αλή Μαμά (όπως καταγράφηκε στην εικόνα από τον τελευταίο φωτογράφο και σχεδιαστή του Ιησού του Ναζωραίου κάπου κοντά στο 0 π.Χ. ή μ.Χ.) ήταν ο τελευταίος γνήσιος απόγονος της ανύπαρκτης φυλής των "Μεταχριστιανών", οι οποίοι θεωρείται (το αι με ε) ότι κυβέρνησαν επί γης 18 αιώνες (και βάλε) μετά την εξαφάνιση της φάτνης και του Ιησού που διατελέσθει από τον πασίγνωστο Μάγο Chris Angel εντός σπηλαίου εν τη περιοχή της Γανααααάν.

Ο ίδιος ο Αλή Μαμά υπήρξε και ο πρώτος (καλά, μιλάμε είναι και ο πρώτος!) Διαφωτιστής στη δύση των 18 αυτών αιώνων, βοηθώντας τους συνανθρώπους του να γλιτώσουν από το σκότος. Ο Αλή Μαμά είχε τη μαγική ιδιότητα να αυτοαναπαράγεται ανά τους αιώνας των αιώνων αμήν.

Μέγιστος σκοτεινιστής κι εχθρός του Αλή Μαμά ήταν ο Αλή Μπαμπά, ο οποίος μαζί με τους σαράντα κλέφτες (σαράντα παλικάρια) από τη Λειβαδειά επεδίωξαν ουκ ολίγες φορές την εξόντωση του Αλή Μαμά, ο οποίος όμως πάντοτε σωνόταν με τη βοήθεια του πιστού φίλου και συντρόφου του "Γιατί Μαμά".

Ο Αλή Μαμά πέθανε πάμπτωχος και ρακένδυτος στην πλατεία Ομονοίας, παίρνοντας την τελευταία δόση νοθευμένης ηρωΐνης, την οποία και ξεκίνησε για να λησμονήσει την αποτυχημένη εκστρατεία του δια την απελευθέρωση του ανθρώπινου είδους απ΄ τας δυνάμεις του κακού και του σκοτεινίου.