Αδελφές Μαγγίρα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Αυτό που βλέπετε είναι ορφανό. Αυτό σημαίνει πως αυτό που βλέπετε είναι μόνο του και πρέπει να φέρετε κόσμο να το δει, λινκάροντάς το αλλού, but who cares? (Νοέμβριος 2010)

Οι Αδελφές Μαγγίρα (a.k.a. Μαγγίρες) είναι ίσως το τηλεοπτικό φαίνομενο της χιλιετίας μας! Έχουν παρουσιάσει πολλά σόου μαζί, αλλά και ξεχωριστά, και δεν έχουν διστάσει να δοκιμάσουν και τις δολοφο, εεε, υποκριτικές τους ικανότητες! Παρόλαυτα το επιτυχημένο αυτό δίδυμο κρύβει ένα τρομακτικό μυστικό...

Το Τρομακτικό και Καλά Κρυμμένο Μυστικό[επεξεργασία]

Όλα ξεκίνησαν πολλά χρόνια πριν όταν το Κωστάκης ερωτεύτηκε τρελά τον Αντρέα. Οι δυό τους έγιναν σύντομα ζευγάρι, αλλά δεν μπορούσαν να αντέξουν τα βλέματα, τα φλέματα και τις μπηχτές του κόσμου. Έτσι ένα πρωινό απόφασισε ο Αντρέας να κάνει εκπλήξη στον Κωστάκη κάνοντας εγχείριση αλλάγης φύλου για να μπορούν ζουν πια σαν κανονικό ζευγάρι. Δυστύχως όμως εδώ είναι το τραγικό κομμάτι της ιστορίας μας! Το ίδιο είχε κάνει και ο Κωστάκης για τον Αντρέα και έτσι από gay ζευγάρι έγιναν ένα gay ζευγάρι στο οποίο έδωσαν το όνομα Αδελφές Μαγγίρα. Το λένε καθαρά άλλωστε, αδελφές, όμως έχουν καταφέρει να ξεγελάσουν τον κόσμο και τα media ότι είναι πραγματικές αδερφές. Φήμες ότι το όνομα προέρχεται από τη γνωστή (όχι και τόσο σήμερα...) εταιρεία παραγωγής οχημάτων Magirus διαψεύδονται ως αναληθείς, καθώς καμιά τους δεν είναι φορτηγό.