Όμηρος Σίμπσον

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ο Όμηρος Σίμπσον.

“Two beer, or not two beer?”

- Όμηρος Σίμπσον για τον Όμηρο Σίμπσον για όσα έκανε χθες βράδυ


“You tried your best and you failed miserably. The lesson is 'never try'.”

- Ο Όμηρος Σίμπσον για την αποτυχία σου.

Λίγα λόγια για τον ίδιο[επεξεργασία]

Κάτοικος της Αμερικής και πατέρας του Βαρθολομαίου Σίμπσον. Γνωστός και ως Σιμψών. Η βλακεία και η χαζομάρα που τον χαρακτηρίζουν δεν τον εμποδίζουν από το να καταφέρει να κερδίσει μια πρώτη θέση στις καρδιές μας. Κι ας κάνει το νιάνιαρο ο Βαρθολομαίος ό,τι θέλει. Εμείς αγαπάμε τον Χόμερ μας!

Φήμες που θέλουν τον Όμηρο Σίμπσον να εγεννήθη τυφλός αποδεικνύουν πως αυτός που τις εξέδωσε μάλλον διάβαζε ελληνική μυθολογία πιωμένος χθες βράδυ. Ο Όμηρος της ελληνικής αρχαιότητος, ναι, αυτός γκαβός ήταν απ' τη μάνα του. Όμως, ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ο Όμηρος Σίμπσον βλέπει μια χαρά!

Το αγαπημένο ποτό του Ομήρου είναι η μπύρα (εξ ου και η παραπάνω ρήση). Αλλά ποιός να του κρατήσει μούτρα, επειδή πίνει καναδυό ποτηράκια που και που; Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ο Όμηρος σηκώνει βάρη και... δεν κλατάρει! Επίσης το αγαπημένο του σνακ είναι τα Ντόνατς.

Ομηρική Προϊστορία ( ή αλλιώς Η ΓΕΝΝΕΣΙΣ)[επεξεργασία]

Homerspin.gif

Ο Όμηρος γεννήθηκε το 1960 (υποθέτω). Η μητέρα του ήταν μια χίπισσα και ο πατέρας του στρατιωτικός που πολέμησε στον πόλεμο του 1821. Το πρόβλημα καθυστέρησης που έχει στον εγκέφαλο είναι εξαιτίας της μητέρας του η οποία συνέχησε να πίνει μπάφους κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η κατάσταση της μητέρας του σήμερα αγνοείται αλλά από όσα ξέρουμε ο πατέρας του είναι ένας ξεκούτης πορνόγερος που τριγυρνάει στα Κ.Α.Π.Η.

Σήμερα ο Όμηρος ζει μαζί με τη γυναίκα του, τη Μαριορή και τα παιδιά τους, Βαρθολομαίο, Ελισσάβετ και Μαργαρίτα στο Σπρίνγκφιλντ. Δουλεύει στο Πυρηνικό εργοστάσιο του Σπρίνγκφιλντ(πολύ οικολογικός άνθρωπος) με αφεντικό τον Κ.Μπέρνς που η ηλικία του φημολογείται μεγαλύτερη και από του πλάσματος Μ!!!!

Ο "Σιμψώνιος Άνθρωπος"

Τα Σιμψώνια Σύμβολα[επεξεργασία]

Υπάρχουν 4 Σύμβολα στα οποία περικλείονται όλα τα δόγματα και τα ψέμματα οι αλήθειες, που διδάσκει ο Όμηρος Σίμπσον. Τα λεγόμενα "Σιμψώνια Σύμβολα" παρουσιάζονται στη ιερή εικόνα του "Σιμψώνιου Ανθρώπου":

  • Ντόνατ (Doughnut): Συμβολίζει την Αρμονία, τη Ζωή γι' αυτό και στην εικόνα του "Σιμψώνιου Ανθρώπου", ο Όμηρος εμφανίζεται εντός του Ντόνατ.
  • Μπύρα Νταφφ (Duff Beer): Είναι το σύμβολο της ποιοτικής ζωής, Αφού τέτοια πίνει και ο Όμηρος.
  • Τηλεκοντρόλ (Remote Control): Συμβολίζει φυσικά την ελεύθερη επιλογή.
  • Καυτό Σκυλί (Hot Dog): Συμβολίζει την Ταπεινοφροσύνη και την Αγνότητα, εφόσον τα Χοτ Ντογκζ φτιάχνονται από αγνά υλικά.