Έρικ Κάρτμαν

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

“Σκάσε παλιοεβραίε!”

- Έρικ Κάρτμαν για τον Κάιλ.

“Είναι το είδωλό μου, πέρα φυσικά από τον Τσακ Νόρις.”

- Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τον Κάρτμαν.

“Σκάσε παλιοχοντρέ!”

- Ο Κάιλ Μπροφλόβσκι για τον Κάρτμαν.
Eric-cartman.jpg

Ο Έρικ Κάρτμαν είναι ένα Τεταρτάκι σαν όλα τα τεταρτάκια του Σάουθ Παρκ ("Νότιο Πάρκο" - Σας θάμπωσα με τις γνώσεις μου στις ξένες γλώσσες;) που δεν είναι χοντρός, όχι, είναι βαρυκόκκαλος.

Λατρεύει να βρίζει τον Κάιλ, τον Κέννυ, τον Σταν, και γενικά ΟΛΟΥΣ. Είναι μικρός και χοντρ—στρουμπουλούλης, ολίγον ρατσιστής και χάλια στα μαθήματα. Βρίσκει σε δευτερόλεπτα το αδύναμο σημείο του οποιουδήποτε και το κοπανά αλύπητα με όσες βρισιές έχει στο λεξιλόγιό του.

Μερικές φορές μπορεί να μην φτάνει αυτό και αναγκάζεται κυριολεκτικά να τον βαρά στο αδύναμο σημείο του - ανάμεσα στα πόδια. Βασικά, όταν σκέφτεσαι Κάρτμαν σκέφτεσαι αυτό το πράγμα. Ο ίδιος ο Κάρτμαν λέει όποτε θέλει να τον αφήσουνε ήσυχο "Suck my balls!"

Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για κάτι σχετικό.

Έχει τραγουδήσει το "Ω, Άγια Νύχτα" όταν ο "παλιοεβραίος" Κάιλ τον τσίμπαγε με την ηλεκτρική δαγκάνα που του έδωσε ο δάσκαλός τους, κύριος Γκάρισσον, και έχει προσπαθήσει να ορίσει το καλύτερο αστείο του κόσμου ως δικό του (για όλους τους άσχετους: Το αστείο είναι "Do you like fishticks? That makes you a gay fish!")

Δείτε επίσης[επεξεργασία]