Έλλη Κοκκίνου

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αδελφή νοσοκόμα της Έλλης Πρασίνου και μεγάλη ανταγωνίστρια της Έλλης Κιτρίνου και Κυπρίνου, η Κοκκίνου είναι φανατική γαυρίνα και έμεινε γνωστή με το κλασικό της κομμάτι από τυρόπιτα «ΣΕΞ»! Οι εχθροί της λένε ότι "δεν τη γνωρίζει ούτε η μάνα της", αλλά οι φίλοι της ισχυρίζονται ότι αυτό οφείλεται απλώς στο ότι πέτυχε η πλαστική.


Η Έλλη Κοκκίνου εκτοξεύτηκε στο μουσικό στερέωμα με τη βοήθεια του Φοίβου αυτής της διαγαλαξιακής νυφίτσας στα 90ς δηλαδή στην εποχή που μεσουρανούσαν τα Boy Bands και οι Spice Girls. Όλα αυτά μαζί με την άνοδο της Έλλης σε έκαναν να αναρωτιέσαι μήπως η Δευτέρα Παρουσία είναι κοντά γιατί αποκλείεται το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας να άντεχε πολύ περισσότερο τέτοια πράγματα, τέτοιες ανωμαλίες που ούτε στα Σόδομα γινόντουσαν αλλά γινόντουσαν στα Γόμορα.

Τελικά όμως ο πανάγαθος είπε να μας δώσει μια ακόμα ευκαιρία και μέσα στην Πανσοφία του και την Καλοκαλοσύνη του έριξε φωτιά ισχυρή και διάπυρη και μας απάλλαξε από τα βδελύγματα αυτά, δηλαδή από τον Mark Owen. Τον Robbie Williams του πήρε καιρό να μας απαλλάξει λόγω αντίστασης του τελευταίου στο Lysol.


Όπως προαναφέρθηκε η Έλλη εκτοξεύτηκε στο μουσικό στερέωμα,με την μέγιστη άρια "Σεξ" όπου συγκλόνισε τα δισκογραφικά ταμεία και επειταμετέπειτα με το εξαιρετικό άσμα ασμάτων "Κι άλλο" όπου δεν είναι παρά η δημόσια επιθυμία της Έλλης Κοκκίνου στην συνέχεια του άσματος «ΣΕΞ» "(θέλω) Κι άλλο"!

Όμως το "εκτοξεύτηκε" δεν μπορεί παρά να αποτελεί ευφημισμό γιατί η κυρία Κοκκίνου είναι ωσάν νταλικέρης στο φυζικ. Με αυτό δεν υπονοείται επ ουδενί πως η κυρία Κοκκίνου είναι χοντρή απλά ότι είναι μια λαδερή chubby tubby fattie,hubby σαμπρέλα.

Στην πραγματικότητα, και αυτό είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται παγκοσμίως, αποτελεί μια λύση ανάγκης, μια κραυγή αγωνίας, μια αγχωμένη μαλακία Διδυμότειχο μπλούζ των Βριλ (η συμβολή του Φοίβου δεν είναι τυχαία) να αποτελέσουν μέσω της καλλιτέχνιδος τον Τρίτο Πόλο στον προαιώνιο πόλεμο που βυσσοδομεί ανάμεσα στους Νεφιλίμ και την Ομάδα Ελ, έτσι ώστε να κερδίσουν και αυτοί κανένα ξεροκόμματο στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Γιατί πώς είναι δυνατόν αγάπη μου να έχεις το θράσος να συναγωνίζεσαι όχι μόνο τη Δέσποινα Μαλέα αλλά και την Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ;;; πώς πρέπει να νιώθεις που είσαι όχι ένα κακέκτυπο μόνο αλλά ένα κακέκτυπο του κακέκτυπου;;; (για τη Μαλέα λέω).

Αλλά αν έχεις δόντι στουςΒριλ όλο κάτι τέτοια ρουσφέτια γίνονται. Και να σου και χάφτει ο κοσμάκης τους ευρυγώνιους φακούς, να σου και χάφτει ο άνθρωπος του μόχθου ότι πήγες στην Αφρική με τους Μασάι. Ευτυχώς με την οικονομική κρίση που είναι πρωτίστως ηθική κάτι τέτοιες σφετερίστριες κορδελιάστρες χάθηκαν αφήνοντας για πάντα τον θρόνο στηνΆννα, στην Βασίλισσα που δικαιωματικά της ανήκει.

Δικογραφία[επεξεργασία]

  • 'Αντρική Κολόνια' - μπουζουξού 3ης διαλογής. Όσο και έβγαλε τα έξοδα του τυπογραφείου
  • 'Παραδίνομαι' - δυστυχώς δεν παραδόθηκε, και η Sony την έδιωξε, αφού αυτή τη φορά δεν έβγαλε καν τα έξοδα του τυπογραφείου.
  • 'Στο Κόκκινο (+Platinums Edition)' - Αλλαγή εταιρείας (από τη Sony στη Heaven) και η Έλλη μας κάνει αυτό το δίσκο by Φοίβος (ή άλλως Phoebus) που την μεταφέρει στην πρώτη κατηγορεία. Ο πρώτος δίσκος εκτός της Βίσσης που ζήλεψε η Βανδή. Φοίμες λένε πως έτσι ο Φοίβος εκδικήθηκε τη Βανδή που τον άφησε για τον Ντέμη και πήγε στην Ισπανία. Πούλησε 100,000 αντίτυπα κάνοντας τη Δέσποινα να σκάσει απ' το κακό της!
Ο δίσκος Στο Κόκκινο το 2003 έγινε χρυσός στην Κένυα και πλατινένιος στο Ζιμπάμπουε
  • 'Best Off' - (όπως λέμε F*ck Off) Η Sony θέλοντας να καλύψει τη ζημιά του "Παραδίνομαι", βγάζει αυτή την συλλογή με τα ... "καλύτερα" της από τους 2 δίσκους που κυκλοφόρησε κοντά τους, μιας και η Κοκκίνου είναι "hot" όνομα αυτή την περίοδο μετά την μεγάλη επιτυχία του "Στο Κόκκινο". Η ... "συλλογή" πουλά όσα αντίτυπα χρειάζονται για να καλύψει τα έξοδα του "Παραδίνομαι" και του "Best Off", αλλά η Sony ταυτόχρονα πετυχαίνει να εκδικηθεί την Έλλη θυμίζοντας στο κοινό ότι κάποτε υπήρξε μπουζουξού 3ης διαλογής.
  • 'Sex (+Kι Άλλο Sex)' - η εκδίκηση της Βανδής. Λέγετε πως η Δέσποινα, απείλησε το Φοίβο πως αν δεν έγραφε χάλια τραγούδια στην Κοκκίνου θα ξαναέφευγε, κι αυτός έγραψε το "Sex" και το συμπλήρωσε με το "Κι Άλλο Sex" αφήνοντας ικανοποιημένη τη Δέσποινα και στα κρύα του λουτρού την Έλλη. Ο δίσκος όσο και άγγιξε τα όρια της Πλατινάς (χάρην, κυρίως, στις διαφημιστικές καμπάνιες του Κυριακού, ιδιοκτήτη της Heaven), μεγάλη πτώση για την Έλλη που έμαθε στα μεγαλεία και τις πολλές πλατίνες του "Στο Κόκκινο"
  • 'Ειλικρινά' - Η Κοκκίνου θεωρεί τόσο άθλιο το "Sex" που παρατά τον Φοίβο και επιστρέφει στα παλιά της λιμέρια. H Sony την συγχωρεί και κάνει τον πρώτο αξιοπρεπή δίσκο της καριέρας της που με την αξία του και χωρίς τα διαφημιστικά κόλπα του Φοίβου και του Κυριακού πουλά περισσότερα από 30.000 αντίτυπα, αφού κριτικοί και κοινό το λάτρεψαν.
  • 'Γενέθλια' - Όταν ο Φοίβος ανοίγει δικιά του εταιρεία (τη Spicy), η Κοκκίνου εγκαταλείπει το καράβι της Heaven (ΑΝΤ1, Κυριακού) και επιστρέφει στο μέγα δημιουργό, σαν σκυλάκι. Μάλιστα γίνεται και κολλητάρι με τη Δέσποινα Βανδή και κάνουν συναυλίες μαζί, μπας και ο μέγας δημιουργός την λυπηθεί και της γράψει κανένα καλό τραγουδάκι. Αυτός όμως και την έχει γραμμένη και κάνει 4 χρόνια να της γράψει δίσκο. Όντας της δύση του, όταν τελικά της γράφει το δίσκο "Γενέθλια" τόσο άθλιο είναι το αποτέλεσμα που η Κοκκίνου ξαναπερνά στην κατηγορία "μπουζουξού 3ης διαλογής". (τυπικά έγινε 2πλά πλατινένιος - δηλαδή καμιά 20αριά χιλιάδες, αλλά μόνο επειδή τον βάλαν σαν δώρο με τα πατατάκια Lays που διαφημίζει ο Σάκης Ρουβάς)
Στο στρατό του Αντίχριστου ακούνε φανατικά Έλλη.
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;