Αρσενικό

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
(Ανακατεύθυνση από Άντρας)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το αρσενικό εκτός από τοξικό στοιχείο (ατομ.αριθμός 33-σύμβολο As), είναι και πλάσμα (♂). Ο θεός το έφτιαξε με λίγο χώμα και μια ροχάλα. Η βιολογική συστηματική κατάταξη τον κατατάσσει στο Χούμο Σάπιενς. Από την πλαδαρή κοιλιά του πήρε ένα κομμάτι και έφτιαξε το θηλυκό. Ξέχασε να πάρει όμως από την καρδιά και το μυαλό που είχε το αρσενικό... Από τότε τα δυο δημιουργήματα δεν τα πάνε καλά γιατί το αρσενικό ήθελε πίσω την κοιλιά του (τόσες μπύρες ήπιε για να την κάνει).

Το αρσενικό έχει δύο άχαρα πόδια, δύο χέρια ένα κεφάλι επίσης άχαρο και τριχωτό. Έχουν βρεθεί και κάποιες προεξοχές αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα ποιος είναι ο πραγματικός τους ρόλος εκτός από το να προκαλούν πονοκέφαλο στα θηλυκά.

Το αρσενικό έχει πολλές τρίχες, αν και πολλοί τρέντυ τύποι έχουν γεννηθεί χωρίς τρίχες (δεν έχουν καν θύλακες). Οι τρίχες του αρσενικού προκαλούν διάφορα προβλήματα στις σκούπες και στο μπάνιο.

Ο Λεωνίδας και οι άψογες ενδυματολογικές επιλογές

Οι κατάρες των πιο πάνω οδηγούν στην καράφλα. Παραδείγματα τριχωτών αρσενικών είναι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ενώ στην κατηγορία των τρέντυ ανήκει ο Λεωνίδας και οι 300. (Τον τότε καιρό η Πάρτη και η πρωτεύουσα της Περσίας ήταν οι πρωτεύουσες της μόδας, υπήρχε μεγάλος συναγωνισμός μεταξύ Λεωνίδα και Ξέρξη για το θέμα.)

Άλλο χαρακτηριστικό των αρσενικών είναι η καθαριότητα και η προσωπική υγιεινή. Ευχαριστιούνται στο να φτύνουν ροχάλες, να σημαδεύουν την τουαλέτα, να αφήνουν τις κάλτσες στο πάτωμα και να φοράνε το ίδιο μινέρβα βρακί μέχρι να γίνει μπεζ από μπροστά και καφέ από πίσω (ένδειξη ότι δεν μπορεί να φορεθεί άλλο).
Παράλληλα τους αρέσει να επικοινωνούν μεταξύ τους με κώδικες ούτως ώστε να μην γίνουν αντιληπτά τα σχέδιά τους από τις γυναίκες. Δύο από αυτούς είναι το ρέψιμο και οι κλανιές. Τα θηλυκά εκνευρίζονται από τα πιο πάνω γιατί ζηλεύουν για τις μυστικές συνομιλίες.

Χόμπις[επεξεργασία]

Τα αρσενικά ασχολούνται με το κυνήγι. Παλιά κυνηγούσαν ελέφαντες, γυναίκες, γίδια και χελιδόνια. Τώρα που όλα αυτά προσφέρονται στα ΑΒ Βασιλόπουλος (και του πουλιού το γάλα) και τα Καρφούρ προτιμούν να κυνηγούν μπαλάκια, μπάλες και σφαιρίδια. Διάσημο κυνήγι είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, σπανιότερα το βόλεϋ και το τένις. Επίσης διασκεδαστικό είναι κάποια αηδιαστικά μηχανήματα που περιέχουν ελαιώδεις κολλώδεις ουσιώδεις ουσίες οι οποίες προκαλούν αναγούλα στα θηλυκά, όπως αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Το νεο όργανο γυμναστικής αρσενικών

Η ικανότητα του αρσενικού να κυνηγάει και να αγοράζει μηχανές αυξάνει τον ανδρισμό και το στάτους του. Επίσης επιδίδονται σε τεστ νοημοσύνης και επέκτασης ΙQ μέσω του Χ-κουτιού και του πλεϊστέισον, εξαιρείται το Wii. Αυτά τα μηχανήματα αυξάνουν τα αντανακλαστικά του αρσενικού και του δυναμώνουν τα δάκτυλα.

Συμπεριφορά[επεξεργασία]

Το αρσενικό είναι κτητικό ον. Του αρέσει η λέξη μου η οποία προέρχεται από τις αγελάδες. Πιστεύει ότι η μαμά, η αδελφή, η γιαγιά, η ξαδέλφη, η γυναίκα καθώς και όλες οι πρώην είναι δικές του. Άλλωστε μια μέρα τους σημάδεψε την τουαλέτα (έβαλε την σφραγίδα του), ορίζοντας πως τα άτομα που μένουν εκεί είναι δικά του. .
Θεωρεί πως είναι ντροπή που υπάρχουν τόσα αρσενικά αφού από μόνο του μπορεί να φροντίσει τα θηλυκά, άλλωστε είναι και ο καλύτερος εραστής.

Το αρσενικό έχει κάποιες φοβίες, όπως όλα τα πλάσματα. Φοβάται να μην καραφλιάσει, φοβάται τις λέξεις νύφη, γάμος, πεθερά, παιδιά. Φοβάται μην ξυπνήσει και οι προεξοχές βλέπε πέος και παπάρια έχουν ξεραθεί, έβγαλαν σπυράκια, έχουν ανεμοβλογιά ή φούσκωσε ο λαιμός τους. Πρέπει εδώ να σημειώσουμε πως λόγω μετάλλαξης μέρος του εγκεφάλου μεταφέρθηκε γύρω από τις προεξοχές, έτσι τα αρσενικά προσπαθούν να προστατεύσουν την βουβωνική χώρα (δίπλα από την Αργεντινή).

Αγγλίδα Δανέζα τουρίστρια

Σημαντικό ρόλο στη ζωή του αρσενικού παίζει η μαμά, οι φίλοι, τα καμπαρέ, οι αγγλίδες τουρίστριες, το ίντερνετς, η Άννα Βίσση, η Πάμελα Άντερσον, οι τσόντες, κάποιες κούκλες (που μοιάζουν στην Μπάρμπι αλλά είναι πιο μεγάλες και φωνάζουν ΑΑΑ!) και ο Γκουσγκούνης.

Πρότυπα αρσενικά[επεξεργασία]

Είπαν και λάλησαν:[επεξεργασία]

“Όσο πιο πολύ βλέπω τα αρσενικά τόσο πιο πολύ θαυμάζω τους σκύλους”

- Ένα θηλυκό για τα αρσενικά.

“Αν μπορούσαν οι γυναίκες να οδηγήσουν και να σκεφτούν, θα ήταν αρσενικά”

- Τα αρσενικά για τα θηλυκά

“Μου αρέσουν τα αρσενικά”

- Ξέρξης για τον Λεωνίδα.

“Το αρσενικό είναι τετράγωνο”

- Θαλής ο Μιλήσιος για το αρσενικό.

“Και είθε να πλάσωμεν το ομορφότερο αρσενικό”

- Ο Θεός για τον Σάκη.

“Το παιδί και το κορίτσι”

- Οι γονείς για το αρσενικό.