Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Αστυνομία»

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
μ (Κλείδωσε το Αστυνομία: προληπτικά πρός αποφυγή υπερβολικού βανδαλισμού (δείτε ιστορικό)) ([edit=autoconfirmed] (επ' αόριστο) [move=autoconfirmed] (επ' αόριστο)))
μ (τονοι, τυχαια σελις)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
 
[[Εικόνα:Το έμβλημα της Ελληνικής αστυνομίας.jpg|right|thumb|130px|Το έμβλημα της Ελληνικής αστυνομίας]]
 
[[Εικόνα:Το έμβλημα της Ελληνικής αστυνομίας.jpg|right|thumb|130px|Το έμβλημα της Ελληνικής αστυνομίας]]
Πρόκειται για μια επαναστατική οργάνωση βασισμένη στα δημοκρατικά ιδεώδη που διέπουν τον Ελληνικό πολιτισμό. Τον 5ο αιώνα ο βασιλεύς της Αθήνας [[Βύρων Πολύδωρας |Πολύδωρας]] είδε πως υπήρχε κίνδυνος λαϊκής εξέγερσης. Λέει λοιπόν "τι να κάνω ρε [[φούστης|φούστη]] μου; Ας πω στους [[Ελ]] οτι θα δημιουργήσω ένα σώμα να προσέχει τις περιούσιες τους, και ταυτόχρονα θα επιβλέπω τον κάθε [[φούστης|φούστη]] που με απειλεί.
+
Πρόκειται για μια επαναστατική οργάνωση βασισμένη στα δημοκρατικά ιδεώδη που διέπουν τον Ελληνικό πολιτισμό. Τον 5ο αιώνα ο βασιλεύς της Αθήνας [[Βύρων Πολύδωρας |Πολύδωρας]] είδε πως υπήρχε κίνδυνος λαϊκής εξέγερσης. Λέει λοιπόν "τι να κάνω ρε [[φούστης|φούστη]] μου; Ας πω στους [[Ελ]] ότι θα δημιουργήσω ένα σώμα να προσέχει τις περιούσιες τους, και ταυτόχρονα θα επιβλέπω τον κάθε [[φούστης|φούστη]] που με απειλεί.
   
Όταν ήταν κυρίαρχοι οι [[Τουρκία|Τούρκοι]], την επίβλεψη του τόπου είχε ο [[Κεμάλ|Κεμάλ Ατατούρκ]] μαζι με τα [[γλυκόσκυλο|Γλυκόσκυλα]].
+
Όταν ήταν κυρίαρχοι οι [[Τουρκία|Τούρκοι]], την επίβλεψη του τόπου είχε ο [[Κεμάλ|Κεμάλ Ατατούρκ]] μαζί με τα [[γλυκόσκυλο|Γλυκόσκυλα]].
   
 
Όταν το 1821 οι Έλληνες θύμωσαν γιατί ήταν αχάριστοι και δε τους έφταναν τα όσα τους παρείχε το δημοκρατικό τουρκικό πολίτευμα, θύμωσαν και είπαν "Ξου" στους τούρκους, και αυτοί θύμωσαν και έφυγαν, και έτσι δημιουργήθηκε η νέα ελληνική αστυνομία.
 
Όταν το 1821 οι Έλληνες θύμωσαν γιατί ήταν αχάριστοι και δε τους έφταναν τα όσα τους παρείχε το δημοκρατικό τουρκικό πολίτευμα, θύμωσαν και είπαν "Ξου" στους τούρκους, και αυτοί θύμωσαν και έφυγαν, και έτσι δημιουργήθηκε η νέα ελληνική αστυνομία.
Γραμμή 9: Γραμμή 9:
   
 
== Αστυνομικός ==
 
== Αστυνομικός ==
Πρόκειται για μια καταπληκτική φιγούρα ντυμένη στα σκούρα μπλε. Έχει συνήθως στα δεξιά στην λεκάνη του ένα πιστόλι και πίσω στον κώλο του ή στην κωλότσεπη να κρέμεται ένα ζευγάρι χειροπέδες. Συνήθως πηγαίνουν δυο-δυο σαν τους Χιώτες. Ο ένας είναι καλός και ο άλλος κακός.Συνήθως ο ένας ξέρει ανάγνωση κι ο άλλως γραφή εκτός των "ειδικών φρουρών" που η μόνη ειδίκευση τους είναι οι ειδικές ικανότητες εκ των ειδικών αναγκών ορμόμενες με απόλυτη ειδίκευση στην άνοια ειδικών θεμάτων όπως., "Προσοχή στη σκανδάλη! το όπλο που σου δόσαμε ίσως να μπορεί και να πυροβολήσει (βλ. Κορκονορὲας- Αλεξης Γρηγοροπουλος)"
+
Πρόκειται για μια καταπληκτική φιγούρα ντυμένη στα σκούρα μπλε. Έχει συνήθως στα δεξιά στην λεκάνη του ένα πιστόλι και πίσω στον κώλο του ή στην κωλότσεπη να κρέμεται ένα ζευγάρι χειροπέδες. Συνήθως πηγαίνουν δυο-δυο σαν τους Χιώτες. Ο ένας είναι καλός και ο άλλος κακός.Συνήθως ο ένας ξέρει ανάγνωση κι ο άλλως γραφή εκτός των "ειδικών φρουρών" που η μόνη ειδίκευση τους είναι οι ειδικές ικανότητες εκ των ειδικών αναγκών ορμώμενες με απόλυτη ειδίκευση στην άννοια ειδικών θεμάτων όπως., "Προσοχή στη σκανδάλη! το όπλο που σου δώσαμε ίσως να μπορεί και να πυροβολήσει (βλ. Κορκονορὲας- Αλέξης Γρηγορόπουλος)"
   
 
Ο κόσμος συμπαθεί πολύ τους αστυνομικούς γι αυτό συνήθως τους αποκαλεί με χαϊδευτικά όπως:
 
Ο κόσμος συμπαθεί πολύ τους αστυνομικούς γι αυτό συνήθως τους αποκαλεί με χαϊδευτικά όπως:
Γραμμή 21: Γραμμή 21:
   
 
== Ασφαλίτης ==
 
== Ασφαλίτης ==
Πρόκειται για ένα παρακλάδι αστυνομικού. Για την ακρίβεια είναι αστυνομικός μεταμφιεσμένος σε άνθρωπο. Όμως, από τη μπυροκοιλιά, το [[γουρούνι|χοιρινό]] βλέμμα, το "προσπαθώ-να-το-παίξω-μοντέρνος" ντύσιμο και κυρίως από το τσαντάκι στη μέση, διακρίνονται καλύτερα και από το αν φορούσαν τη σειρήνα στο κεφάλι (αν και τελευταία έχουν κυκλοφορήσει βελτιωμένα μοντέλα με φρικοειδή μεταμφίεση γιαυτό προσοχή). Επίσης επειδή βαριούνται να περπατήσουν κυκλοφορούν μέσα σε διάφορα αυτοκίνητα που πάλι τα καταλαβαίνουμε γιατί εκτός από το τζάμι που έχει το χρώμα της ασφάλτου έχουν αντι για μια κεραία για να ακούνε λαλά, δύο κεραίες για να κουτσομπολεύουν με άλλα αυτοκίνητα αυστηρά για υπηρεσιακά θέματα, όπως πότε έρχεται το νέο φορτίο Ρωσίδες, ποια μαγαζιά δεν τηρούν τις "υποχρεώσεις" προς την πολιτεία, πως έκλαιγε ο βλάκας ο Πακιστανός χτες, τι ωραίο στήθος είχαν οι "κοινές" γυναίκες που συνέλαβαν και χούφτωναν προχθές και άλλα τέτοια.
+
Πρόκειται για ένα παρακλάδι αστυνομικού. Για την ακρίβεια είναι αστυνομικός μεταμφιεσμένος σε άνθρωπο. Όμως, από τη μπυροκοιλιά, το [[γουρούνι|χοιρινό]] βλέμμα, το "προσπαθώ-να-το-παίξω-μοντέρνος" ντύσιμο και κυρίως από το τσαντάκι στη μέση, διακρίνονται καλύτερα και από το αν φορούσαν τη σειρήνα στο κεφάλι (αν και τελευταία έχουν κυκλοφορήσει βελτιωμένα μοντέλα με φρικοειδή μεταμφίεση γι αυτό προσοχή). Επίσης επειδή βαριούνται να περπατήσουν κυκλοφορούν μέσα σε διάφορα αυτοκίνητα που πάλι τα καταλαβαίνουμε γιατί εκτός από το τζάμι που έχει το χρώμα της ασφάλτου έχουν αντί για μια κεραία για να ακούνε λαλά, δύο κεραίες για να κουτσομπολεύουν με άλλα αυτοκίνητα αυστηρά για υπηρεσιακά θέματα, όπως πότε έρχεται το νέο φορτίο Ρωσίδες, ποια μαγαζιά δεν τηρούν τις "υποχρεώσεις" προς την πολιτεία, πώς έκλαιγε ο βλάκας ο Πακιστανός χτες, τι ωραίο στήθος είχαν οι "κοινές" γυναίκες που συνέλαβαν και χούφτωναν προχθές και άλλα τέτοια.
   
 
== Τροχονόμοι ==
 
== Τροχονόμοι ==
Άλλο ένα είδος αστυνομικού, το οποίο έχει αναλάβει να κόβει κλήσεις στους [[Τζαναμπέτης|τζαναμπέτηδες]] που δεν υπακούν στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.Συνήθως είναι οι πιο αποτυχημένοι (κοινώς Μ******) απο όλους τους αστύνομικούς γιατι κάνουν ολη τη χαμαλοδουλειά. Συχνάζουν σε καφετέριες τα πρωινά και αργότερα υπάρχει περίπτωση να τους βρείς και στους δρόμους.
+
Άλλο ένα είδος αστυνομικού, το οποίο έχει αναλάβει να κόβει κλήσεις στους [[Τζαναμπέτης|τζαναμπέτηδες]] που δεν υπακούν στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συνήθως είναι οι πιο αποτυχημένοι (κοινώς Μ******) απο όλους τους αστύνομικούς γιατι κάνουν ολη τη χαμαλοδουλειά. Συχνάζουν σε καφετέριες τα πρωινά και αργότερα υπάρχει περίπτωση να τους βρείς και στους δρόμους.
   
   
 
==Διακεκριμένα Τμήματα Τροχαίας==
 
==Διακεκριμένα Τμήματα Τροχαίας==
Τροχαία Θερμής η Β εφορία Θέρμης, υπο την εποπτεία του Γερμανού Θωμά*1(Ο όποιος βρήκε το κριμένο από τους Σοβιετικούς χειρόγραφο του ΚΟΚ που είχε γράψει ο Χιτλερ λίγο πριν την αυτοκτονία του)έγινε το πρώτο πείραμα σε εφαρμογη με τους νεους Τροχομπατσους*2 ή τροχοborg (Απόρρητα έγγραφα που έχουνε βγει στην επιφάνεια λένε οτι υπάρχουνε και άλλα μοντέλα).Μια απο τις μεγάλες επιτυχίες του τμήματος Θερμής ειναι :
+
Τροχαία Θερμής ή Β΄ εφορία Θέρμης, υπό την εποπτεία του Γερμανού Θωμά*1 (Ο όποιος βρήκε το κρυμμένο από τους Σοβιετικούς χειρόγραφο του ΚΟΚ που είχε γράψει ο Χιτλερ λίγο πριν την αυτοκτονία του) έγινε το πρώτο πείραμα σε εφαρμογή με τους νέους Τροχομπάτσους*2 ή τροχοborg (Απόρρητα έγγραφα που έχουνε βγει στην επιφάνεια λένε ότι υπάρχουνε και άλλα μοντέλα). Μια από τις μεγάλες επιτυχίες του τμήματος Θερμής ειναι :
Κλήση στον Flash (οι μονοί που τον έπιασαν)
+
*Κλήση στον Flash (οι μονοί που τον έπιασαν).
Κλήση στους γονείς του Ε.Τ. γιατί πάρκαραν παράνομα.
+
*Κλήση στους γονείς του Ε.Τ. γιατί πάρκαραν παράνομα.
Κλήση σε καθε ΑΤΙΑ(Ουφο) για υπερβολική ταχύτητα (με αποτέλεσμα να μην πατάει κανένας εξωγήινος να πιει φραπε στην Περαια)
+
*Κλήση σε καθε ΑΤΙΑ (Ουφο) για υπερβολική ταχύτητα (με αποτέλεσμα να μην πατάει κανένας εξωγήινος να πιει φραπέ στην Περαία).
Κληση στον πρωταθλητή ποδηλασίας Ελλάδος επειδή έκανε προπόνηση στους δρόμους
+
*Κλήση στον πρωταθλητή ποδηλασίας Ελλάδος επειδή έκανε προπόνηση στους δρόμους.
Κληση σε 10χρονο παιδάκι που βγήκε στον κεντρικό δρόμο
+
*Κλήση σε 10χρονο παιδάκι που βγήκε στον κεντρικό δρόμο.
(επισης για τις 2 τελευταίες σημειώσεις πρέπει να παρατηρήσουμε οτι παρόλο που δόθηκε η κλίση τους άφησαν να συνεχισουνε κανονικά την ποδηλασία τους.Αποδεικνωντας για ακόμη μια φορά οτι δεν υπάρχει ο μυθος ...το κάνουμε για την ασφάλεια σας και οχι για τα λεφτά σας)
+
(επισης για τις 2 τελευταίες σημειώσεις πρέπει να παρατηρήσουμε οτι παρόλο που δόθηκε η κλήση τους άφησαν να συνεχίσουνε κανονικά την ποδηλασία τους. Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά οτι δεν υπάρχει ο μύθος ...το κάνουμε για την ασφάλεια σας και όχι για τα λεφτά σας)
   
   
*1
 
Γερμανος Θωμας
 
   
  +
*Γερμανός Θωμάς
Το επιθετο του ειναι φυσικο οτι ειναι καποιο απομειναρι των SS στην Ελλαδα και ειναι υπερφανος για αυτο.
 
Πρωτη του κλιση σε συμμαθητη του οταν ηταν 10 χρονων γιατι ετρεχε στην αυλη
 
Κατα την μικρη του Ηλικια εδειξε σημαδια εφυιας και ολοι ηταν σιγουροι οτι θα γινει τροχονομος...γιατι ηξερε να διαβαζει(κατι σπανιο για ενστολος χρυσαυγιτης) και να γραφει.Μεγαλο ινδαλμα του ο αρχαιος ρωμαιος τροχομπατσος Γαιους μαιους τριφιλιους Γερμανιους θωμιους ..οπου εκοψε τα ποδια του Αγιου Χριστοφορου (Προστατης τον οδηπορων) γιατι ετρεχε (Αν και ο ιδιος ελεγε οτι ειμαι 3 μετρα ειναι λογικο να περπαταω ποιο γρυγορα απο τους αλλους )καθιστοντας την πρωτη τροχαια παραβαση στην ιστορια
 
   
  +
Το επίθετο του είναι φυσικό ότι είναι κάποιο απομεινάρι των Σ.Σ. στην Ελλάδα και είναι υπερήφανος για αυτό.
Διακρισεις:
 
  +
Πρώτη του κλήση σε συμμαθητή του όταν ήταν 10 χρονών γιατί έτρεχε στην αυλή.
  +
Κατά την μικρή του ηλικία έδειξε σημάδια ευφυίας και όλοι ήταν σίγουροι ότι θα γίνει τροχονόμος...γιατί ήξερε να διαβάζει (κάτι σπάνιο για ένστολος χρυσαυγίτης) και να γράφει. Μεγάλο ίνδαλμά του ο αρχαίος Ρωμαίος τροχομπάτσος Γάιους μάιους τριφίλιους Γερμάνιους θώμιους...όπου έκοψε τα πόδια του Αγίου Χριστόφορου (Προστάτη τον οδοιπόρων) γιατί έτρεχε (αν και ο ίδιος έλεγε ότι είμαι 3 μέτρα είναι λογικό να περπατάω ποιο γρήγορα από τους άλλους ) καθιστώντας την πρώτη τροχαία παράβαση στην ιστορία.
   
  +
Διακρίσεις:
Στον δημο Θερμης τον αποκαλουνε ο Μεγας Χορηγός (γιατι οι κλησεις πανε στον δημο) και ετσι τελιωσε το παρκινγ στην πλατεια της Θερμης..οταν η Νομαρχια εκρινε οτι πρεπει να αλλαξει το οδικο δικτυο Θεσσαλονικης Περαιας και γυρω περιοχων τον εστειλε για να επιβλεπει.
 
   
  +
Στον δήμο Θέρμης τον αποκαλούνε ο Μέγας Χορηγός (γιατί οι κλήσεις πάνε στον δήμο) και έτσι τελείωσε το πάρκινγ στην πλατεία της Θέρμης...όταν η Νομαρχία έκρινε ότι πρέπει να αλλάξει το οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης - Περαίας και γύρω περιοχών τον έστειλε για να επιβλέπει.
Τιμητικές διακρισεις:
 
Ευφημο μνημεια:
 
γιατι εσπασε το πλαφον του μηνα (20,000 κλησεις) και ανεβασε τα στανταρ και ετσι ολοι οι τροχομπατσοι προσπαθουνε να τον φτασουνε.
 
Γιατι συμμετειχε στο τμημα εσωτερικων υποθεσεων και εξαθρωσε το κυκλωμα τροχοαστυνομικων(αστυνομικος μπαινει μονο σε περιπτωση που ειναι ανθρωπος και οχι μεταλαξη στρουμφ η [[γουρούνι|ινδικου χοιριδιου]])οπου εκαναν εκπτωσεις στις παραβασεις
 
γιατι αναγνωριζαν καποια πραγματα.
 
   
 
Τιμητικές διακρίσεις:
Εχει γραψει τα βιβλια
 
  +
Εύφημο μνεία:
Δεν δειχνουμε ποτε το ρανταρ στην κληση
 
  +
#Γιατί έσπασε το πλαφόν του μήνα (20,000 κλήσεις) και ανέβασε τα στάνταρ και έτσι όλοι οι τροχομπάτσοι προσπαθούνε να τον φτάσουνε.
Οι αστυνομικοι δεν χρειαζεται να φορανε φοσφωριζε ενδυμασια για να σταματανε
 
  +
#Γιατί συμμετείχε στο τμήμα εσωτερικών υποθέσεων και εξάρθρωσε το κύκλωμα τροχοαστυνομικών (αστυνομικός μπαίνει μόνο σε περίπτωση που είναι άνθρωπος και όχι μετάλαξη στρουμφ η [[γουρούνι|ινδικού χοιριδίου]]) όπου έκαναν εκπτώσεις στις παραβάσεις γιατί αναγνώριζαν κάποια πράγματα.
1000 και 1 κλησεις σε μια ωρα
 
Εισαι ανθρωπος ? ευκαιρια να το αλλαξεις
 
Ο ΚΟΚ δεν ειναι αντισυνταγματικος
 
 
Εχει γραψει το τραγουδι
 
 
Ζω για να γραφω ,γραφω για να ζω δεν εχω αφησει διπλωμα σε ολο τον θερμαικο
 
 
Επισης ειναι συλεκτης σπανιον διπλωματων οδηγησης
 
 
πχ του Παλαιοκωστα και Πασσαρη
 
   
  +
Έχει γράψει τα βιβλία:
  +
#Δεν δείχνουμε ποτέ το ραντάρ στην κλήση.
  +
#Οι αστυνομικοί δεν χρειάζεται να φοράνε φωσφοριζέ ενδυμασία για να σταματάνε 1000 και 1 κλησεις σε μια ωρα.
  +
#Είσαι άνθρωπος ? ευκαιρία να το αλλάξεις.
  +
#Ο ΚΟΚ δεν είναι αντισυνταγματικός
   
 
Εχει γραψει το τραγουδι:
 
#Ζω για να γράφω, γράφω για να ζω δεν έχω αφήσει δίπλωμα σε όλο τον Θερμαϊκό.
   
  +
Επίσης είναι συλλέκτης σπάνιων διπλωμάτων οδήγησης, π.χ του Παλαιοκώστα και Πάσσαρη.
   
 
ΤροχοBorg *2
 
ΤροχοBorg *2
   
Η νεα απαντηση της εβραιομογγολικης συνωμοσιας κατα των Ελ οπου λογω της εκχυσης φωτος απο τον Σειριο ξυπνησανε και αναφερουνε συνταγματικα δικαιωματα και ζητανε τα σερβις ,την ενδειξη,και εαν ειναι ο ιδιος ο τροχομπατσος η καποιος τεχνικος εγκεκριμενος για την εργασια αυτη.
+
Η νέα απάντηση της εβραιομογγολικής συνωμοσίας κατά των Ελ όπου λόγω της έκχυσης φωτός από τον Σείριο ξυπνήσανε και αναφέρουνε συνταγματικά δικαιώματα και ζητάνε τα σέρβις, την ένδειξη, και εάν είναι ο ίδιος ο τροχομπάτσος ή κάποιος τεχνικός εγγεκριμένος για την εργασία αυτή.
   
  +
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Τεχνικα χαρακτηριστικα
 
 
80 κιλα minimum μαλακιας
 
Δεν δειχνει ιχνος ανθρωπιας
 
Κοιμαται το βραδι σαν ζωο χωρις να εχει τυψεις οτι γραφει τρελλα ποσα για μαλακιες
 
Μπορει να διακρινει με τι ταχυτητα παει το αμαξι (αλλοι ειδικοι λενε οτι εχει CPU η οποια βγαζει τυχαιους αριθμους)χωρις την χρηση ρανταρ.
 
Επισης ειναι αρκετα εξυπνο ωστε να πει στον ΕΛ που θα ζητησει καποια πραγματα ..οτι δωστε μου τα χαρτια σας να κανω εναν ελεγχο τοτε με υφος Terminator
 
 
Δεν φοραει ποτε φοσφοριζε ρουχα αλλα κανει το μηχανάκι με τον φακο του (μερικοι νομιζουνε οτι κανει καποιος σουζα επανω τους)και σε στραβωνει στα ματια με αποτελεσμα να πατας μονο φρενο (Ειναι τοσο ειδικα εξελεγμινεο που στραβωνει και τον πισω σου και σταματαει και αυτος,ετσι δεν τρακαρεις)
 
   
  +
80 κιλά minimum μαλακίας, δεν δείχνει ίχνος ανθρωπιάς, κοιμάται το βράδι σαν ζώο χωρίς να έχει τύψεις ότι γράφει τρελά ποσά για μαλακίες, μπορεί να διακρίνει με τι ταχύτητα πάει το αμάξι (άλλοι ειδικοί λένε ότι έχει CPU η οποία βγάζει τυχαίους αριθμούς) χωρίς την χρήση ραντάρ.
  +
Επίσης είναι αρκετά έξυπνο ώστε να πει στον ΕΛ που θα ζητήσει κάποια πράγματα...ότι δώστε μου τα χαρτιά σας να κάνω έναν έλεγχο τότε, με ύφος Terminator. Δεν φοράει ποτέ φωσφοριζέ ρούχα αλλά κάνει το μηχανάκι με τον φακό του (μερικοί νομίζουνε ότι κάνει κάποιος σούζα επάνω τους) και σε στραβώνει στα μάτια με αποτέλεσμα να πατάς μόνο φρένο (είναι τόσο ειδικά εξελιγμένο που στραβώνει και τον πίσω σου και σταματάει και αυτός, έτσι δεν τρακάρεις).
   
 
ΚΟΚ
 
ΚΟΚ
Μετα την επαναφορα του ΚΟΚ οπου ο ιδιος ο Αδολφος Χιτλερ ειχε γραψει και με μερικες αλλαγες οπως :το μαρκο εγινε ευρω και το ελειμα του κρατους (επειδη τα φαγαμε και δεν εχουμε αλλα να φαμε)πρεπει να καλυφθει.Και οπως το ιδιο δηλωνει στο αθρο 3ς και παρε τα αρχιδια μου...δεν υπαρχει συνταγμα ολοι ειστε παρανομοι και πρεπει να πληρωσετε..
+
Μετά την επαναφορά του ΚΟΚ όπου ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ είχε γράψει και με μερικές αλλαγές όπως :το μάρκο έγινε ευρώ και το έλλειμα του κράτους (επειδή τα φάγαμε και δεν έχουμε άλλα να φάμε) πρέπει να καλυφθεί. Και όπως το ίδιο δηλώνει στο άρθρο 3ς και πάρε τα αρχίδια μου...δεν υπάρχει σύνταγμα όλοι είστε παράνομοι και πρέπει να πληρώσετε...
  +
Βέβαια υπήρχαν κάποιες ενστάσεις στην αρχή...γιατί πλέον πρέπει να ανοιχτούνε αποθήκες για τα υπάρχων διπλώματα...επίσης ανθρωπιστικές οργανώσεις έχουνε αναφέρει ότι βάζουνε σε καταναγκαστικά έργα τους κρατούμενους με την ταξινόμηση των διπλωμάτων οδήγησης.
Βεβαια υπηρχαν καποιες ενστασεις στην αρχη... γιατι πλεον πρεπει να ανοιχθουνε αποθηκες για τα υπαρχον διπλωματα..επισης ανθρωπιστικες οργανωσεις εχουνε αναφερει οτι βαζουνε σε καταναγκαστικα εργα τους κρατουμενους με την ταξινομηση των διπλωματων οδηγησης
 
 
 
Παιδια καντε λινκ εκει που εχω βαλει τους αστερικους για να γινει υπερκειμενο και καποιος ας βρει τα ορθογραφικα μου λαθη
 
   
Και για τα πονηρα στρουμφ....το εχω σωσει το αρχειο σε τχτ ...θα το βαζω συνεχεια και παντου
 
   
 
== M.A.T. ==
 
== M.A.T. ==
Γραμμή 100: Γραμμή 82:
 
[[Εικόνα:ParizakiMatatzis.jpg|thumb|right|130px|Στα πλαίσια του καλαμπουριού]]
 
[[Εικόνα:ParizakiMatatzis.jpg|thumb|right|130px|Στα πλαίσια του καλαμπουριού]]
   
Ο Ματατζης ανήκει στο βασίλειο των ζώων και αποτελεί μια τρανή απόδειξη της θεωριας της προέλευσης του ανθρώπου από τον πίθηκο. Έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον άνθρωπο εξωτερικά(περπατάει στα 2) με μόνη διαφορά της απουσίας οποιασδήποτε εγκεφαλικής λειτουργίας. Η νοημοσύνη του είναι ελαφρώς χαμηλότερη από του πτηνού μπούφος και αγγίζει το 20 !
+
Ο Ματατζής ανήκει στο βασίλειο των ζώων και αποτελεί μια τρανή απόδειξη της θεωρίας της προέλευσης του ανθρώπου από τον πίθηκο. Έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον άνθρωπο εξωτερικά (περπατάει στα 2) με μόνη διαφορά της απουσίας οποιασδήποτε εγκεφαλικής λειτουργίας. Η νοημοσύνη του είναι ελαφρώς χαμηλότερη από του πτηνού μπούφος και αγγίζει το 20 !
Παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερα κοινωνικό ζώον καθώς συναντάται σε μέρη με πολύ κόσμο και είναι ιδιαίτερα φιλικός απέναντι σε μαθητές, φοιτητές και συνταξιούχους για αυτό και αυτοί του απευθύνονται με τον χαρακτηρισμό γουρούνι-δολοφόνο
+
Παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερα κοινωνικό ζώον καθώς συναντάται σε μέρη με πολύ κόσμο και είναι ιδιαίτερα φιλικός απέναντι σε μαθητές, φοιτητές και συνταξιούχους για αυτό και αυτοί του απευθύνονται με τον χαρακτηρισμό γουρούνι-δολοφόνο.
 
Λόγω της απουσίας γεννητικών οργάνων (πέους, όρχεων) φέρει ασπίδα, γκλοπ, κράνος και δακρυγόνα έτσι ώστε να τονώνεται ο ανδρισμός του και να μην αισθάνεται μειονεκτικά.
 
Λόγω της απουσίας γεννητικών οργάνων (πέους, όρχεων) φέρει ασπίδα, γκλοπ, κράνος και δακρυγόνα έτσι ώστε να τονώνεται ο ανδρισμός του και να μην αισθάνεται μειονεκτικά.
 
Αγαπημένο του παιχνίδι το ρίξε μου μολότοφ . Αλλά δύσκολα βρίσκει άλλους ανθρώπους να το παίξουν μαζί του. Τον περασμένο Δεκέμβρη του έδωσε και κατάλαβε πάντως.
 
Αγαπημένο του παιχνίδι το ρίξε μου μολότοφ . Αλλά δύσκολα βρίσκει άλλους ανθρώπους να το παίξουν μαζί του. Τον περασμένο Δεκέμβρη του έδωσε και κατάλαβε πάντως.
Γραμμή 142: Γραμμή 124:
   
 
== Ρόλος ==
 
== Ρόλος ==
Ρόλος της αστυνομίας είναι να προστατεύει τα συμφέροντα των μεγαλεμπόρων ναρκωτικών και πάσης φύσεως κλέφτη (από 1 εκκατ. ευρώ και πάνω φυσικά), λαθρέμπορων όπλων, λευκής σαρκός (:Ο), διεφαρμένων πολιτικών και γενικά τα συμφέροντα αυτων που έχουν την πραγματική ανάγκη τους, σαν τα παραπάνω.
+
Ρόλος της αστυνομίας είναι να προστατεύει τα συμφέροντα των μεγαλεμπόρων ναρκωτικών και πάσης φύσεως κλέφτη (από 1 εκκατ. ευρώ και πάνω φυσικά), λαθρέμπορων όπλων, λευκής σαρκός (:Ο), διεφαρμένων πολιτικών και γενικά τα συμφέροντα αυτών που έχουν την πραγματική ανάγκη τους, σαν τα παραπάνω.
 
Επίσης για να αποδεικνύει το θεάρεστο έργο της συλλαμβάνει συχνά άτομα που είχαν στην κατοχή τους 1 με 2 μπάφους, άτομα που κλέψανε από το κοτέτσι του γείτονα και γενικά μεγάλους εγκληματίες.
 
Επίσης για να αποδεικνύει το θεάρεστο έργο της συλλαμβάνει συχνά άτομα που είχαν στην κατοχή τους 1 με 2 μπάφους, άτομα που κλέψανε από το κοτέτσι του γείτονα και γενικά μεγάλους εγκληματίες.
 
Στις συλλήψεις προβαίνουν πάντα με μεγάλη ευγένεια και 'φιλοξενούν' τους συλληφθέντες σε υψηλών προδιαγραφών χώρους που πληρούν φυσικά όλες τις προδιαγραφές ISO.
 
Στις συλλήψεις προβαίνουν πάντα με μεγάλη ευγένεια και 'φιλοξενούν' τους συλληφθέντες σε υψηλών προδιαγραφών χώρους που πληρούν φυσικά όλες τις προδιαγραφές ISO.
   
Επίσης βγαζουν ταυτότητες
+
Επίσης βγάζουν ταυτότητες
   
 
==Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo cretinus"==
 
==Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo cretinus"==

Αναθεώρηση της 17:19, 12 Φεβρουαρίου 2010

Το έμβλημα της Ελληνικής αστυνομίας

Πρόκειται για μια επαναστατική οργάνωση βασισμένη στα δημοκρατικά ιδεώδη που διέπουν τον Ελληνικό πολιτισμό. Τον 5ο αιώνα ο βασιλεύς της Αθήνας Πολύδωρας είδε πως υπήρχε κίνδυνος λαϊκής εξέγερσης. Λέει λοιπόν "τι να κάνω ρε φούστη μου; Ας πω στους Ελ ότι θα δημιουργήσω ένα σώμα να προσέχει τις περιούσιες τους, και ταυτόχρονα θα επιβλέπω τον κάθε φούστη που με απειλεί.

Όταν ήταν κυρίαρχοι οι Τούρκοι, την επίβλεψη του τόπου είχε ο Κεμάλ Ατατούρκ μαζί με τα Γλυκόσκυλα.

Όταν το 1821 οι Έλληνες θύμωσαν γιατί ήταν αχάριστοι και δε τους έφταναν τα όσα τους παρείχε το δημοκρατικό τουρκικό πολίτευμα, θύμωσαν και είπαν "Ξου" στους τούρκους, και αυτοί θύμωσαν και έφυγαν, και έτσι δημιουργήθηκε η νέα ελληνική αστυνομία.

Η αστυνομία αποτελείται από ένα σύνολο άρτια εκπαιδευμένων, μορφωμένων, ευγενικών και φιλοσοφημένων ανθρώπων που επιτελούν άριστα το έργο τους γι αυτό και ο κόσμος τους στηρίζει

Αστυνομικός

Πρόκειται για μια καταπληκτική φιγούρα ντυμένη στα σκούρα μπλε. Έχει συνήθως στα δεξιά στην λεκάνη του ένα πιστόλι και πίσω στον κώλο του ή στην κωλότσεπη να κρέμεται ένα ζευγάρι χειροπέδες. Συνήθως πηγαίνουν δυο-δυο σαν τους Χιώτες. Ο ένας είναι καλός και ο άλλος κακός.Συνήθως ο ένας ξέρει ανάγνωση κι ο άλλως γραφή εκτός των "ειδικών φρουρών" που η μόνη ειδίκευση τους είναι οι ειδικές ικανότητες εκ των ειδικών αναγκών ορμώμενες με απόλυτη ειδίκευση στην άννοια ειδικών θεμάτων όπως., "Προσοχή στη σκανδάλη! το όπλο που σου δώσαμε ίσως να μπορεί και να πυροβολήσει (βλ. Κορκονορὲας- Αλέξης Γρηγορόπουλος)"

Ο κόσμος συμπαθεί πολύ τους αστυνομικούς γι αυτό συνήθως τους αποκαλεί με χαϊδευτικά όπως:

Περιπολικό

Επειδή βαριούνται να περπατήσουν κυκλοφορούν μέσα σε κάτι μπλε-άσπρα αυτοκίνητα συνήθως Astra,Skoda, Citroen, ή ξαρά που έχουν στην οροφή ένα καρούμπαλο γιατί ο Μπομπ Σφουγγαράκης τα χτύπησε με μια σφεντόνα. Τα περιπολικά τα αποκαλούν και μποξεράκια γιατι συνήθως περιέχουν μέσα τους δυο όρχεις. Επίσης τα αποκαλούν κωλάδικα, κερατάδικα και καρούμπαλα.

Ασφαλίτης

Πρόκειται για ένα παρακλάδι αστυνομικού. Για την ακρίβεια είναι αστυνομικός μεταμφιεσμένος σε άνθρωπο. Όμως, από τη μπυροκοιλιά, το χοιρινό βλέμμα, το "προσπαθώ-να-το-παίξω-μοντέρνος" ντύσιμο και κυρίως από το τσαντάκι στη μέση, διακρίνονται καλύτερα και από το αν φορούσαν τη σειρήνα στο κεφάλι (αν και τελευταία έχουν κυκλοφορήσει βελτιωμένα μοντέλα με φρικοειδή μεταμφίεση γι αυτό προσοχή). Επίσης επειδή βαριούνται να περπατήσουν κυκλοφορούν μέσα σε διάφορα αυτοκίνητα που πάλι τα καταλαβαίνουμε γιατί εκτός από το τζάμι που έχει το χρώμα της ασφάλτου έχουν αντί για μια κεραία για να ακούνε λαλά, δύο κεραίες για να κουτσομπολεύουν με άλλα αυτοκίνητα αυστηρά για υπηρεσιακά θέματα, όπως πότε έρχεται το νέο φορτίο Ρωσίδες, ποια μαγαζιά δεν τηρούν τις "υποχρεώσεις" προς την πολιτεία, πώς έκλαιγε ο βλάκας ο Πακιστανός χτες, τι ωραίο στήθος είχαν οι "κοινές" γυναίκες που συνέλαβαν και χούφτωναν προχθές και άλλα τέτοια.

Τροχονόμοι

Άλλο ένα είδος αστυνομικού, το οποίο έχει αναλάβει να κόβει κλήσεις στους τζαναμπέτηδες που δεν υπακούν στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συνήθως είναι οι πιο αποτυχημένοι (κοινώς Μ******) απο όλους τους αστύνομικούς γιατι κάνουν ολη τη χαμαλοδουλειά. Συχνάζουν σε καφετέριες τα πρωινά και αργότερα υπάρχει περίπτωση να τους βρείς και στους δρόμους.


Διακεκριμένα Τμήματα Τροχαίας

Τροχαία Θερμής ή Β΄ εφορία Θέρμης, υπό την εποπτεία του Γερμανού Θωμά*1 (Ο όποιος βρήκε το κρυμμένο από τους Σοβιετικούς χειρόγραφο του ΚΟΚ που είχε γράψει ο Χιτλερ λίγο πριν την αυτοκτονία του) έγινε το πρώτο πείραμα σε εφαρμογή με τους νέους Τροχομπάτσους*2 ή τροχοborg (Απόρρητα έγγραφα που έχουνε βγει στην επιφάνεια λένε ότι υπάρχουνε και άλλα μοντέλα). Μια από τις μεγάλες επιτυχίες του τμήματος Θερμής ειναι :

 • Κλήση στον Flash (οι μονοί που τον έπιασαν).
 • Κλήση στους γονείς του Ε.Τ. γιατί πάρκαραν παράνομα.
 • Κλήση σε καθε ΑΤΙΑ (Ουφο) για υπερβολική ταχύτητα (με αποτέλεσμα να μην πατάει κανένας εξωγήινος να πιει φραπέ στην Περαία).
 • Κλήση στον πρωταθλητή ποδηλασίας Ελλάδος επειδή έκανε προπόνηση στους δρόμους.
 • Κλήση σε 10χρονο παιδάκι που βγήκε στον κεντρικό δρόμο.

(επισης για τις 2 τελευταίες σημειώσεις πρέπει να παρατηρήσουμε οτι παρόλο που δόθηκε η κλήση τους άφησαν να συνεχίσουνε κανονικά την ποδηλασία τους. Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά οτι δεν υπάρχει ο μύθος ...το κάνουμε για την ασφάλεια σας και όχι για τα λεφτά σας)


 • Γερμανός Θωμάς

Το επίθετο του είναι φυσικό ότι είναι κάποιο απομεινάρι των Σ.Σ. στην Ελλάδα και είναι υπερήφανος για αυτό. Πρώτη του κλήση σε συμμαθητή του όταν ήταν 10 χρονών γιατί έτρεχε στην αυλή. Κατά την μικρή του ηλικία έδειξε σημάδια ευφυίας και όλοι ήταν σίγουροι ότι θα γίνει τροχονόμος...γιατί ήξερε να διαβάζει (κάτι σπάνιο για ένστολος χρυσαυγίτης) και να γράφει. Μεγάλο ίνδαλμά του ο αρχαίος Ρωμαίος τροχομπάτσος Γάιους μάιους τριφίλιους Γερμάνιους θώμιους...όπου έκοψε τα πόδια του Αγίου Χριστόφορου (Προστάτη τον οδοιπόρων) γιατί έτρεχε (αν και ο ίδιος έλεγε ότι είμαι 3 μέτρα είναι λογικό να περπατάω ποιο γρήγορα από τους άλλους ) καθιστώντας την πρώτη τροχαία παράβαση στην ιστορία.

Διακρίσεις:

Στον δήμο Θέρμης τον αποκαλούνε ο Μέγας Χορηγός (γιατί οι κλήσεις πάνε στον δήμο) και έτσι τελείωσε το πάρκινγ στην πλατεία της Θέρμης...όταν η Νομαρχία έκρινε ότι πρέπει να αλλάξει το οδικό δίκτυο Θεσσαλονίκης - Περαίας και γύρω περιοχών τον έστειλε για να επιβλέπει.

Τιμητικές διακρίσεις: Εύφημο μνεία:

 1. Γιατί έσπασε το πλαφόν του μήνα (20,000 κλήσεις) και ανέβασε τα στάνταρ και έτσι όλοι οι τροχομπάτσοι προσπαθούνε να τον φτάσουνε.
 2. Γιατί συμμετείχε στο τμήμα εσωτερικών υποθέσεων και εξάρθρωσε το κύκλωμα τροχοαστυνομικών (αστυνομικός μπαίνει μόνο σε περίπτωση που είναι άνθρωπος και όχι μετάλαξη στρουμφ η ινδικού χοιριδίου) όπου έκαναν εκπτώσεις στις παραβάσεις γιατί αναγνώριζαν κάποια πράγματα.

Έχει γράψει τα βιβλία:

 1. Δεν δείχνουμε ποτέ το ραντάρ στην κλήση.
 2. Οι αστυνομικοί δεν χρειάζεται να φοράνε φωσφοριζέ ενδυμασία για να σταματάνε 1000 και 1 κλησεις σε μια ωρα.
 3. Είσαι άνθρωπος ? ευκαιρία να το αλλάξεις.
 4. Ο ΚΟΚ δεν είναι αντισυνταγματικός

Εχει γραψει το τραγουδι:

 1. Ζω για να γράφω, γράφω για να ζω δεν έχω αφήσει δίπλωμα σε όλο τον Θερμαϊκό.

Επίσης είναι συλλέκτης σπάνιων διπλωμάτων οδήγησης, π.χ του Παλαιοκώστα και Πάσσαρη.

ΤροχοBorg *2

Η νέα απάντηση της εβραιομογγολικής συνωμοσίας κατά των Ελ όπου λόγω της έκχυσης φωτός από τον Σείριο ξυπνήσανε και αναφέρουνε συνταγματικά δικαιώματα και ζητάνε τα σέρβις, την ένδειξη, και εάν είναι ο ίδιος ο τροχομπάτσος ή κάποιος τεχνικός εγγεκριμένος για την εργασία αυτή.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

80 κιλά minimum μαλακίας, δεν δείχνει ίχνος ανθρωπιάς, κοιμάται το βράδι σαν ζώο χωρίς να έχει τύψεις ότι γράφει τρελά ποσά για μαλακίες, μπορεί να διακρίνει με τι ταχύτητα πάει το αμάξι (άλλοι ειδικοί λένε ότι έχει CPU η οποία βγάζει τυχαίους αριθμούς) χωρίς την χρήση ραντάρ. Επίσης είναι αρκετά έξυπνο ώστε να πει στον ΕΛ που θα ζητήσει κάποια πράγματα...ότι δώστε μου τα χαρτιά σας να κάνω έναν έλεγχο τότε, με ύφος Terminator. Δεν φοράει ποτέ φωσφοριζέ ρούχα αλλά κάνει το μηχανάκι με τον φακό του (μερικοί νομίζουνε ότι κάνει κάποιος σούζα επάνω τους) και σε στραβώνει στα μάτια με αποτέλεσμα να πατάς μόνο φρένο (είναι τόσο ειδικά εξελιγμένο που στραβώνει και τον πίσω σου και σταματάει και αυτός, έτσι δεν τρακάρεις).

ΚΟΚ Μετά την επαναφορά του ΚΟΚ όπου ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ είχε γράψει και με μερικές αλλαγές όπως :το μάρκο έγινε ευρώ και το έλλειμα του κράτους (επειδή τα φάγαμε και δεν έχουμε άλλα να φάμε) πρέπει να καλυφθεί. Και όπως το ίδιο δηλώνει στο άρθρο 3ς και πάρε τα αρχίδια μου...δεν υπάρχει σύνταγμα όλοι είστε παράνομοι και πρέπει να πληρώσετε... Βέβαια υπήρχαν κάποιες ενστάσεις στην αρχή...γιατί πλέον πρέπει να ανοιχτούνε αποθήκες για τα υπάρχων διπλώματα...επίσης ανθρωπιστικές οργανώσεις έχουνε αναφέρει ότι βάζουνε σε καταναγκαστικά έργα τους κρατούμενους με την ταξινόμηση των διπλωμάτων οδήγησης.


M.A.T.

Η θρυλική Mat Woman
Στα πλαίσια του καλαμπουριού

Ο Ματατζής ανήκει στο βασίλειο των ζώων και αποτελεί μια τρανή απόδειξη της θεωρίας της προέλευσης του ανθρώπου από τον πίθηκο. Έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον άνθρωπο εξωτερικά (περπατάει στα 2) με μόνη διαφορά της απουσίας οποιασδήποτε εγκεφαλικής λειτουργίας. Η νοημοσύνη του είναι ελαφρώς χαμηλότερη από του πτηνού μπούφος και αγγίζει το 20 ! Παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερα κοινωνικό ζώον καθώς συναντάται σε μέρη με πολύ κόσμο και είναι ιδιαίτερα φιλικός απέναντι σε μαθητές, φοιτητές και συνταξιούχους για αυτό και αυτοί του απευθύνονται με τον χαρακτηρισμό γουρούνι-δολοφόνο. Λόγω της απουσίας γεννητικών οργάνων (πέους, όρχεων) φέρει ασπίδα, γκλοπ, κράνος και δακρυγόνα έτσι ώστε να τονώνεται ο ανδρισμός του και να μην αισθάνεται μειονεκτικά. Αγαπημένο του παιχνίδι το ρίξε μου μολότοφ . Αλλά δύσκολα βρίσκει άλλους ανθρώπους να το παίξουν μαζί του. Τον περασμένο Δεκέμβρη του έδωσε και κατάλαβε πάντως.

Χρυσή αυγή - Αγανακτισμένοι πολίτες

Επειδή οι αστυνομικοί είναι ταπεινόφρονες και αρέσκονται στο να μοιράζονται την συμπάθεια που τους δείχνει ο κόσμος με άλλους, έχουν δημιουργήσει την συνομοσπονδία Χρυσής αυγής και αστυνομίας ούτως ώστε να δίδουν την χαρά σε μέλη της οργάνωσης αυτής να επιτελούν το έργο της ελληνικής αστυνομίας και να κερδίζουν την συμπάθεια του κόσμου. Τα μέλη της χρυσής αυγής εμφανίζονται συχνά ως αγανακτισμένοι πολίτες αφότου έχουν εφοδιαστεί με τα μουχαμπέτια που τους παρέχει η Ελληνικη αστυνομία. Ε πες μου τι να κάνουμε Ποητάνα Αναιργία;

Δραστηριότητες

Μέλος της ΕΛληνικής ΑΣτυνομίας εξοστρακίζει με τα μάτια του μία ακτίνα λέιζερ

Επίσης το 69% των δραστηριοτήτων τους βιντεοσκοπείται για να παραδειγματιστούν κ αλλοι συναδελφοι τους.

Ρόλος

Ρόλος της αστυνομίας είναι να προστατεύει τα συμφέροντα των μεγαλεμπόρων ναρκωτικών και πάσης φύσεως κλέφτη (από 1 εκκατ. ευρώ και πάνω φυσικά), λαθρέμπορων όπλων, λευκής σαρκός (:Ο), διεφαρμένων πολιτικών και γενικά τα συμφέροντα αυτών που έχουν την πραγματική ανάγκη τους, σαν τα παραπάνω. Επίσης για να αποδεικνύει το θεάρεστο έργο της συλλαμβάνει συχνά άτομα που είχαν στην κατοχή τους 1 με 2 μπάφους, άτομα που κλέψανε από το κοτέτσι του γείτονα και γενικά μεγάλους εγκληματίες. Στις συλλήψεις προβαίνουν πάντα με μεγάλη ευγένεια και 'φιλοξενούν' τους συλληφθέντες σε υψηλών προδιαγραφών χώρους που πληρούν φυσικά όλες τις προδιαγραφές ISO.

Επίσης βγάζουν ταυτότητες

Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo cretinus"

Ο Ιστορικός Ματατζής που τα έκανε πάνω του

Ο καθόλου φασιστικός διαδικτυακός τόπος επίδειξης μαλακίας Athens.IndyMedia ανά περιόδους θέλοντας να τιμήσει την αστυνομία για το θεόσταλτο έργο της, διοργανώνει τα "Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus". Κάθε φορά που μια παρουσιάση βραβείων στουμπώνει, δημιουργούν μια νέα.
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (1)
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (2)
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (3)
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (4)
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (5)
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (6)
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (7)
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (8)
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (9)
Βραβεία Ελληνικής Αστυνομίας "Homo Cretinus" (10)

Προστάτης Άγιος

Επιστολή αστυνομικού, επι του θέματος

Ο Προστάτης Άγιος της Ελληνικής Αστυνομίας είναι ο Άγιος Αρτέμιος - όχι μάτσας (μεγάλη η χάρη του) που είναι επίσης και προστάτης των όρχεων (κοινώς αρχιδιών). Αυτό δεν είναι πλάκα! Σοβαρά μιλάμε!

 • Ο Τσακ Νόρις έριξε στριφογυριστή κλωτσιά στον Άγιο Αρτέμιο και από τότε του πήρε τη θέση!!(η τύχη του Αγίου αγνοείται,ενώ πολλοί θεωρούν ότι αυτή την στιγμή εκτείνει ποινη στα μπουντρούμια του Αλκατράζ για κατοχή παράνομων ουσιών)

Σχετικά άρθρα

Βύρων Πολύδωρας
Χρυσή αυγή